Al zipa frajera hladno na kompu ima folder 'Velež'Cocaine je napisao/la:Mario bog za kompjutere i elektrotehniku![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Al zipa frajera hladno na kompu ima folder 'Velež'Cocaine je napisao/la:Mario bog za kompjutere i elektrotehniku![]()
![]()
Čuva slike od djedaFrancescoTotti je napisao/la:Al zipa frajera hladno na kompu ima folder 'Velež'Cocaine je napisao/la:Mario bog za kompjutere i elektrotehniku![]()
![]()
Reći ću djeci da me nauče ,a do tadaCocaine je napisao/la:Mario bog za kompjutere i elektrotehniku![]()
![]()
I poneku od ocapinoglavi je napisao/la:Čuva slike od djedaFrancescoTotti je napisao/la:Al zipa frajera hladno na kompu ima folder 'Velež'Cocaine je napisao/la:Mario bog za kompjutere i elektrotehniku![]()
![]()
Mara brato samo slaži u komp materijal o svom voljenom klubu da kad naučiš možeš podjeliti sa svojim Crvenim đavolima. Hajmo zajedno u glas ForzaaaaaMMM je napisao/la:Reći ću djeci da me nauče ,a do tadaCocaine je napisao/la:Mario bog za kompjutere i elektrotehniku![]()
![]()
Prve nogometne korake sam i napravio u Veležu prije više od 40 god ali vjeruj da ništa mi ništa to ne znači poslje ovoga što se događalo u zadnjih 25 god.I danas se družim sa svima ali je to za mene završena priča.Cocaine je napisao/la:Mara brato samo slaži u komp materijal o svom voljenom klubu da kad naučiš možeš podjeliti sa svojim Crvenim đavolima. Hajmo zajedno u glas ForzaaaaaMMM je napisao/la:Reći ću djeci da me nauče ,a do tadaCocaine je napisao/la:Mario bog za kompjutere i elektrotehniku![]()
![]()
![]()
Znaci Mara nemoj srat. I sad ti srce zaigra kad se sjetiš JU-KA-TU-a i 30 000 đavola pod BBMMM je napisao/la:Prve nogometne korake sam i napravio u Veležu prije više od 40 god ali vjeruj da ništa mi ništa to ne znači poslje ovoga što se događalo u zadnjih 25 god.I danas se družim sa svima ali je to za mene završena priča.
a ne znaš više ni ti što si htio reći.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je Mario dodju ovi vasi iz Hrvatske naprave ti pizdarije u rodnom gradu i zavade vas, a ti onda se naljutis na klub iz rodnog grada i prestanes navijati za njega jer su tako iz Zagreba naredili. Ovi sto su vas gadjali nisu bili petokrake, vec "mrtvacke glave" prerusene u petokrake.
Ali posto su oni rekli da petokraka nije dobra treba ih slusati kada kazu vec.
Aj nam ti to raspetljaj.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je Mario dodju ovi vasi iz Hrvatske naprave ti pizdarije u rodnom gradu i zavade vas, a ti onda se naljutis na klub iz rodnog grada i prestanes navijati za njega jer su tako iz Zagreba naredili. Ovi sto su vas gadjali nisu bili petokrake, vec "mrtvacke glave" prerusene u petokrake.
To da su vam poslali Praljka iz Zagreba da pravi pizdarije po gradu npr.miki651 je napisao/la:a ne znaš više ni ti što si htio reći.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je Mario dodju ovi vasi iz Hrvatske naprave ti pizdarije u rodnom gradu i zavade vas, a ti onda se naljutis na klub iz rodnog grada i prestanes navijati za njega jer su tako iz Zagreba naredili. Ovi sto su vas gadjali nisu bili petokrake, vec "mrtvacke glave" prerusene u petokrake.
cvijeće, leptirići i šarene livadetuzlak1987 je napisao/la:Tako je Mario dodju ovi vasi iz Hrvatske naprave ti pizdarije u rodnom gradu i zavade vas, a ti onda se naljutis na klub iz rodnog grada i prestanes navijati za njega jer su tako iz Zagreba naredili. Ovi sto su vas gadjali nisu bili petokrake, vec "mrtvacke glave" prerusene u petokrake.
ti za islam mi za bih...tuzlak1987 je napisao/la:To da su vam poslali Praljka iz Zagreba da pravi pizdarije po gradu npr.miki651 je napisao/la:a ne znaš više ni ti što si htio reći.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je Mario dodju ovi vasi iz Hrvatske naprave ti pizdarije u rodnom gradu i zavade vas, a ti onda se naljutis na klub iz rodnog grada i prestanes navijati za njega jer su tako iz Zagreba naredili. Ovi sto su vas gadjali nisu bili petokrake, vec "mrtvacke glave" prerusene u petokrake.
A vi se kao danas svetite tako sto imate kolektivnu amneziju i ne navijate za Velez![]()
Jedino ako niste glumili 45 godina, bili u podzemlju pa onda docekali svojih 5 minuta. Onda je okej. Mada nesto mislim da vam se ipak dopadala Jugoslavija i da ste lijep zivot imali. Ali jbg treba slusati ove ilegalce sto su se 91"sjatili iz dijaspore, ako oni kazu da je bila losa onda je bila..
Moram ti odgovoriti kratko i jasno . Praljak mi nije trebao da znam da se preko nekih stvari ne može preći.tuzlak1987 je napisao/la:To da su vam poslali Praljka iz Zagreba da pravi pizdarije po gradu npr.miki651 je napisao/la:a ne znaš više ni ti što si htio reći.tuzlak1987 je napisao/la:Tako je Mario dodju ovi vasi iz Hrvatske naprave ti pizdarije u rodnom gradu i zavade vas, a ti onda se naljutis na klub iz rodnog grada i prestanes navijati za njega jer su tako iz Zagreba naredili. Ovi sto su vas gadjali nisu bili petokrake, vec "mrtvacke glave" prerusene u petokrake.
A vi se kao danas svetite tako sto imate kolektivnu amneziju i ne navijate za Velez![]()
Jedino ako niste glumili 45 godina, bili u podzemlju pa onda docekali svojih 5 minuta. Onda je okej. Mada nesto mislim da vam se ipak dopadala Jugoslavija i da ste lijep zivot imali. Ali jbg treba slusati ove ilegalce sto su se 91"sjatili iz dijaspore, ako oni kazu da je bila losa onda je bila..
Kažemiki651 je napisao/la:i šta kaže sloboda72
sloboda72 je napisao/la:Je li sa velikom kašikom ta mašina ,onom što zahvata 2-3 kubika?emirzlaTu je napisao/la:Bogami,ne šale se ovi iz firme Sarajka...sad parkirana labudica,novu mašinu dovukli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.