FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naši juniori igraju sad sa slobodom koja je treča ćini mi se a zadnje kolo sloboda čeka zrinjskog i ako se sve poklopi mi smo prvaci i tu.
Sarajevo ljubavi moja!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bilo bi jako lijepo da se to i ostvari, jer fakat i jesu najbolja ekipa u toj kategoriji.sekac je napisao/la:Naši juniori igraju sad sa slobodom koja je treča ćini mi se a zadnje kolo sloboda čeka zrinjskog i ako se sve poklopi mi smo prvaci i tu.
- bordoakapitar
Mi kad cekamo da sloboda nekoga pobijedi, obicno ne docekamo. Nadam se da ce omladinci skinuti taj peh i osvojiti titulu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Ovi u klubu, kako mi se cini, rade da "izvuku" sebe, da budu sto manje krivi, a klub trpi, a neophodne su velike promjene..
Ali bitnije je da bar neko od njih postane prvotimac, nego sama titula.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma slazem se, ali eto bilo bi lijepo da zaigraju LPEvander je napisao/la:Ali bitnije je da bar neko od njih postane prvotimac, nego sama titula.
Bas me zanima Jel se planiraju i pare u budžetu za kaznu svako kolo koje nas Hurtic bude vodio jer nema licencu?? Pa sta nam rade moj boze
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Naser ima licencu i on je predstavljen kao prvi trener.adem993 je napisao/la:Bas me zanima Jel se planiraju i pare u budžetu za kaznu svako kolo koje nas Hurtic bude vodio jer nema licencu?? Pa sta nam rade moj boze
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Yep, zadnjih nekoliko kola ga je službeni spiker morao prozivati, jer smo dobivali kaznu kad je prozivao Hurtića a nema licence. Zamisli da smo i ove sezone otišli u evropu i ove sezone kadar "Samer Naser"... A drugo lice... I to neko u medije da pusti, Dženina i Hurtina slika na klupi a obje potpisane Samer Naser hahahaha... Jooooooooj, ovo nam je treća sezona zaredom da ulazimo sa nelicenciranim trenerom u istu.BosnianKingdom je napisao/la:Naser ima licencu i on je predstavljen kao prvi trener.adem993 je napisao/la:Bas me zanima Jel se planiraju i pare u budžetu za kaznu svako kolo koje nas Hurtic bude vodio jer nema licencu?? Pa sta nam rade moj boze

Može se samo smijati čovjek od muke.
Samo Saraj'vo.
Puna podrška za Hurtu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kad je Dzeno bio u Europi su potpisivali Ibraka...
A kako Duljevic može biti ispred Leona za najboljeg igrača PL?
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisu brate, imam screenshot, posle ću ti pronaći kad dođem kući, ili sam otiđi nađi gostujuću tekmu s Lechom, Dženo u kadru i piše "Samer Naser", zamisli ove godine da smo otišli i tako potpišu i Hurtu... To bi nekako bila kruna trenutnog stanja i menadžmenta kluba.BosnianKingdom je napisao/la:Kad je Dzeno bio u Europi su potpisivali Ibraka...

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 22 maj 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Nije mi jasno kako i na osnovu kojih referenci je on ikako u kombinacijama za najboljeg igraca lige plus sto kazes ispred Leona.BosnianKingdom je napisao/la:Kad je Dzeno bio u Europi su potpisivali Ibraka...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisam drugi dio komentara ni pročitao do ovog trenutka... Čuj Duljević u kombinacijama za najboljeg igrača lige... HahahahahaSabinho je napisao/la:Nije mi jasno kako i na osnovu kojih referenci je on ikako u kombinacijama za najboljeg igraca lige plus sto kazes ispred Leona.BosnianKingdom je napisao/la:Kad je Dzeno bio u Europi su potpisivali Ibraka...
Samo Saraj'vo.
- LegendKiller
- Kontakt:
kad se sjetim tekme u Gladbahu, kaže spiker Abdulah Ibraković se odlučio za sljedećih 11!PitarBordo je napisao/la:Yep, zadnjih nekoliko kola ga je službeni spiker morao prozivati, jer smo dobivali kaznu kad je prozivao Hurtića a nema licence. Zamisli da smo i ove sezone otišli u evropu i ove sezone kadar "Samer Naser"... A drugo lice... I to neko u medije da pusti, Dženina i Hurtina slika na klupi a obje potpisane Samer Naser hahahaha... Jooooooooj, ovo nam je treća sezona zaredom da ulazimo sa nelicenciranim trenerom u istu.BosnianKingdom je napisao/la:Naser ima licencu i on je predstavljen kao prvi trener.adem993 je napisao/la:Bas me zanima Jel se planiraju i pare u budžetu za kaznu svako kolo koje nas Hurtic bude vodio jer nema licencu?? Pa sta nam rade moj boze![]()
Može se samo smijati čovjek od muke.
- PitarBordo
- Kontakt:
Statistika u premijer ligi:
Benko golova 18 i 4 asistencije u 26 utakmica
Bekić golova 9 i 3 asistencije 23 utakmice
Velkoski golova 6 i 6 asistencija 18 utakmica
Duljević gola 3 i 6 asistencija 26 utakmica
Neka mi neko objasni kako je to Duljević, čime prije svega, zaslužio ispred naših (i koliko igrača u drugim klubovima) da bude u konkurenciji za igrača lige... Ko je uopšte te nominacije sastavljao... Krste prije po' godine otišao i ovaj ga nije uspio stići po učinku, još lik igrao na poziciji koja mu neodgovara...
Benko golova 18 i 4 asistencije u 26 utakmica
Bekić golova 9 i 3 asistencije 23 utakmice
Velkoski golova 6 i 6 asistencija 18 utakmica
Duljević gola 3 i 6 asistencija 26 utakmica
Neka mi neko objasni kako je to Duljević, čime prije svega, zaslužio ispred naših (i koliko igrača u drugim klubovima) da bude u konkurenciji za igrača lige... Ko je uopšte te nominacije sastavljao... Krste prije po' godine otišao i ovaj ga nije uspio stići po učinku, još lik igrao na poziciji koja mu neodgovara...

Samo Saraj'vo.
- bordoakapitar
Pravda za Hurtica! Dajte mu licencu ili cemo opet Nasera potpisati u inat... Polozit ce to Hurta retroaktivno, odmah poslije Dzene...
Sad Dzemica dodje na posao, uze malog boru, kae godine, jos malo i tjt od njega 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koliko sam ja upratio, ove nagrade su dodjeljene prema glasovima igrača, trenera... Vjerovatno se onda Duljević tako našao u konkurenciji. Ali fakat je presmiješno da je on izabran među 3 najbolja 

SARAJEVO
Dok se Dino Selimović pita oko dovođenja igrača, mi nećemo dovesti ni jednog a kamo li 5 iskusnih i jakih. Dok nam igraju Ševko, Almir Bekić, Rustemović, Radovac... mi ne možemo igrati efikasno i zrelo.DenchiNL je napisao/la:pa ne bi se složio ako dovedu 5 iskusnih i jakih igrača i pođemo igrati efikasno i zrelo, više mi ne treba....jel fali para itd. je Tanov problem....fico je napisao/la:Simpatizeri, tj. oni koji su odobravali ostanak Hurtica, oni koji su ostali kuci gledati zadnju tekmu, jer nisu zeljeli pokisnuti ce napraviti euforiju. Navijaci, onih hiljadu budala, MI koji smo na Kosevu uvijek necemo pasti pod utjecaj uprave, pa makar Ronalda da dovedu.THEC je napisao/la:iskreno bih volio da hoce doci Said i jos barem dva kvalitetna igraca pa onda da udjemo svi na fb i pocnemo citati komentare, drasticno bi se smanjio broj onih koji su za to da uprava ode, pa znam odlicno kako stvari kod nas funkcionisu i koliko malo treba za euforiju od kolektivne depresije kao i obratno, naravno....i @pitarbodro ja sam izmedju ostalog jedan od onih koji cesto podsjecaju druge na to sta se desavalo i prosle sezone, i naravno da me ni 5 Saida iz najboljih dana nece kupiti ali veliki broj je simpatizera koji bi 'pali' na to
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: boki86, Hajdeee, Varijantas8 i 35 gostiju.