FrancescoTotti je napisao/la:Al kad mu rece "prestani biti nebitan"High je napisao/la:Gledaj mostarskih mekinjaša i učmalog humora.Ovaj navalio o nekakvom islamističkom glupetanju i ne popušta.
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
FrancescoTotti je napisao/la:Al kad mu rece "prestani biti nebitan"High je napisao/la:Gledaj mostarskih mekinjaša i učmalog humora.Ovaj navalio o nekakvom islamističkom glupetanju i ne popušta.
![]()
![]()
![]()
osnovno zdravstveno osiguranje ne pokriva vađenje gelera? ne znam kako bi drugačije opisao tvoju situaciju?jeremymajstor je napisao/la:Jeste li u zajednickoj borbi prisli sa ledja? Iskrivilo ti se 'U' sad pokazuje ka dolje.Rigoletto je napisao/la:ispravak netocnog navoda: na iznajmljenom stadionuHigh je napisao/la:
Riblja kost uvijek je plus u odnosu na gostovanje u gradu u kojem živiš, tj. na ukradenom stadionu, i to još u sandalama i čarapama.
@miki651, prestani biti nebitan.![]()
bar malom ispricaj kako si gledao bitku na neretvi u bioksopu pa nek laze raji na odmoru da ga je babo vodio negdje
Normalno da proziva svoje. file:///C:/Users/Mario/Documents/FK%20Vele%C5%BE%20-%20Wikipedia.pdf Ukrali su ime pa bi sad i stadion.Thetraphak1921 je napisao/la:Meni se cini da si ti ovdje isprozivao malo svoje, a malo i ove moje komsije.Cocaine je napisao/la:Slazem se. Cestitam im i ja. Ljudi su napravili svoj stadion u jako dobrom izdanju dok pojedini klubovi koji osvajaju pehare u PL i nemaju svoj stadion pa su prisiljeni rentati. Pare od stranacke sadake se usmjeravaju za fina pojacanja umjesto da naprave svoj stadion u vrletima gdje su i stvoreniespresso je napisao/la:Bravo za Krupu i njenu infrastrukturu. Neki klubovi nakon 10 godina igranja Premijer lige i nakon milijuna KM sadake koja je prošla kroz njihovi klub nemaju ni 20% ovoga što je Krupa napravila i zato im treba čestitati.
MMM je napisao/la:Normalno da proziva svoje. file:///C:/Users/Mario/Documents/FK%20Vele%C5%BE%20-%20Wikipedia.pdf Ukrali su ime pa bi sad i stadion.Thetraphak1921 je napisao/la:Meni se cini da si ti ovdje isprozivao malo svoje, a malo i ove moje komsije.Cocaine je napisao/la: Slazem se. Cestitam im i ja. Ljudi su napravili svoj stadion u jako dobrom izdanju dok pojedini klubovi koji osvajaju pehare u PL i nemaju svoj stadion pa su prisiljeni rentati. Pare od stranacke sadake se usmjeravaju za fina pojacanja umjesto da naprave svoj stadion u vrletima gdje su i stvoreni
Don Quixote za tastaturomMortemHz je napisao/la:file:///C:/Users/Mario/Documents/FK%20Vele%C5%BE%20-%20Wikipedia.pdf
![]()
chinaglia jos lupa po enteru, sad ce onFrancescoTotti je napisao/la:Cekam nekog gindisa da kaze da nece da mu otvori link![]()
![]()
![]()
Evo je počela.High je napisao/la:Kad će neka emisija o Endehaziofiliji?Rigoletto je napisao/la:a ustedi na par kutija drine i uplati si kakvu kablovsku jadan ne bioHigh je napisao/la:Da napomenem forumski puk da u 20.00 h, na MTV Igman, počinje Defter hefte.
Isfurao bi ja spicu da sam se toga prvo sjetioFrancescoTotti je napisao/la:Cekam nekog gindisa da kaze da nece da mu otvori link![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.