FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bas sto Azmir kaze za kazne. One pare za baklje, da su isle npr. u koreografije bila bi odlicna tribina. I da li su poslije toliko para vrhunac bili baloni ? 

- Beduin
- Kontakt:
Na kulturan nacin je prozvao i Fukare i garnituru JU Stadion Tusanj. Vrijeme je da svi pocnu pratiti razvijanje kluba. Ovako ne moze vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
samo čekam da krenu pljuvati sad po njemu zbog ovog 
i jbt fakat nam je 190k mjesečna rata

i jbt fakat nam je 190k mjesečna rata

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 22 maj 2016, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Pa ti ko da nikad nisi vidio ovaj sistem. Ako je 12 ekipa , 11 je kola. U 1. dijelu sezone npr. imas 6 kuci, 5 u gostima. U 2. dijelu sezone imas 5 kuci i 6 u gostima. Ako si zavrsio 5. lupam, 3. dio sezone ce ti biti isti kao 1.djulba je napisao/la:A kako ce odredit onda po tvom sa kojoj ekipom ce bit domacin a sa kojom gost.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva razlika u pitanjima izmedju ove emisije i onog kvazi novinara sa Slonaboomerang5 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Oj jest ga neko zeznuo il je on pogresno skontoNe gleda se omjer sa svakim, nego ce 6 ekipa iz gornjeg dijela tabele biti jednom vise domacini u tom trecem krugu (6 kuci i 5 u gostima)
samo Sloboda
Da,da.Aerials je napisao/la:samo čekam da krenu pljuvati sad po njemu zbog ovog
i jbt fakat nam je 190k mjesečna rata![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
pa ispada onda da je na godinu dana potpisan 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Iz prvih 11 samo 1 ideFK Sloboda iza sebe ima sezonu koju će pamtiti svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji. Tuzlaci su bili hit prvenstva, ali su sve uprskali nekoliko kola prije kraja Premijer lige BiH izgubivši bitku sa Zrinjskim koji je podigao pehar prvaka.
"Crveno-crni" su jurišali i na trofej Kupa BiH, ali su i tu završili drugi, s obzirom da je bijeljinski Radnik bio bolji nakon dva meča u finalu.
Za utjehu navijačima ostaje plasman u Europa ligu. Sloboda će igrati u prvom pretkolu, a poznati su potencijalni protivnici.
Iako lista još uvijek nije konačna, s obzirom da u nekim državama sezona nije završena, mogu se izdvojiti Vojvodina, Čukarički, Lokomotiva Zagreb, Rabotnički kao klubovi iz regije koji bi mogli ukrstiti koplja sa Tuzlacima. Tu su još Maccabi Haifa, Midtjylland, HJK Helsinki, Dinamo Minsk, Videoton, Hearts, Aberdeen, Slovan Bratislava, Cracovia...
Sloboda definitivno neće biti nosioc u prvom pretkolu.
"Možda bi Lokomotiva iz Zagreba bila najpoželjniji protivnik. Mi priželjkujemo da ćemo napraviti ekipu koja će proći prvo pretkolo i otići što je moguće dalje", rekao je za predsjednik FK Sloboda Azmir Husić.
On je kazao da ekipa ide na pripreme u Sloveniju, te da će, ukoliko prvi meč budu gostovali, direktno sa priprema otići na utakmicu prvog pretkola. je istakao da se već radi na dovođenju pojačanja.
"Ekipa koja je iznijela teret sezone će ostati, osim jednog igrača iz startnih 11. Planirali smo da šest igrača bude iz Premijer lige BiH, a tri ćemo pokušati dovesti iz inostranstva. Možda to budu igrači iz Rumunije, Češke, druge Njemačke ili treće Engleske", kazao je Husić i dodao da će Husref Musemić voditi ekipu u naredne dvije godine.
Predsjednik FK Sloboda otkrio je dozu razočarenja zbog neosvajanja niti jednog trofeja u prethodnoj sezoni.
"Iskreno, prezadovoljan sam sezonom kao sezonom, ali na kraju postoji jedna doza razočarenja jer smo bili blizu trofeja. Vjerujem da dugo nećemo doživjeti da u finalu Kupa igramo protiv ekipe kakav je Radnik. Ne želim potcjeniti ekipu iz Bijeljine kojoj čestitam, ali manje bi bolio poraz da smo za protivnika imali Sarajevo, Željezničar, Zrinjski ili Široki Brijeg", kazao je Husić.
On je kazao da je igračima poručio da su razočarali navijače i rukovodstvo kluba.
"Imali su šansu da postanu legende kluba, a oni su to propustili."
Husić je naglasio da će cilj Slobode u svim narednim sezonama biti vrh tabele.
"Ako smo sada uspjeli neplanski, šta će onda biti kada budemo planirali", rekao je Husić.
Za kraj je prokomentarisao sukob koji je imao s pristalicama kluba.
"Sukob je bio sa nenavijačima. Uvijek ću stati iza igrača i kluba. Ulica neće voditi klub dok sam ja tu. Nezadovoljstvo se može iskazati, ali ne na način kako je to uradila određena grupa."

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
-Razgovarao sam sa Musemićem, i on je već napravio spisak od šest igrača koji već sada mogu potražiti nove klubove, a o tome ćemo uskoro informisati javnost. Što se tiče pojačanja, na Tušanj će doći ukupno devet novih igrača, od čega tri iz inostranstva i oni će biti ekstra pojačanja jer takve igrače ne možemo pronaći na bh. tržištu. Bit će to igrači na pozicijima zanjeg veznog, centralnog veznog i jedan špic igrač, otkrio je Azmir Husić.
Racunaj.Aerials je napisao/la:pa ispada onda da je na godinu dana potpisan
Ja govorim Sloboda72@ on kaze tromjesecje.
Postoji mogucnost da do ljeta isplatimo sav dug.
Ili nas ima ili nas nema.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
koga li cemo prodat', Piric ili Ordagic
ako dovodi tri extra pojacanja, od cega dva u veznom redu, lako moze biti da ce prodat' Ordagica
ako dovodi tri extra pojacanja, od cega dva u veznom redu, lako moze biti da ce prodat' Ordagica
Valjda imaju neke budale kojima možemo uvaliti Piriju za fine pareChinaglia je napisao/la:koga li cemo prodat', Piric ili Ordagic

Nad tobom sunce najljepše sja
bit' ce nam dobra klupa: Skahic, Saric, Stjepanovic, Ahmetovic..
uzet' 500k :salut:pinoglavi je napisao/la:Valjda imaju neke budale kojima možemo uvaliti Piriju za fine pare :mrgreen:Chinaglia je napisao/la:koga li cemo prodat', Piric ili Ordagic
500 000 al KMChinaglia je napisao/la:uzet' 500kpinoglavi je napisao/la:Valjda imaju neke budale kojima možemo uvaliti Piriju za fine pareChinaglia je napisao/la:koga li cemo prodat', Piric ili Ordagic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sest dobilo nogu, vidjeti cemo kojih 6
Ja se nadam Prses, Mehidic, Salihovic, Haurdic, Lakicevic i Krpic/Govedarica.
A tri top pojacanja s vana i 6 nasih iz BiH hm. Ta tri kaze Azmir bolji od ovih nasih iz PL i nema takvog kvaliteta u ligi da se dovede.

Ja se nadam Prses, Mehidic, Salihovic, Haurdic, Lakicevic i Krpic/Govedarica.
A tri top pojacanja s vana i 6 nasih iz BiH hm. Ta tri kaze Azmir bolji od ovih nasih iz PL i nema takvog kvaliteta u ligi da se dovede.
Drago mi je ovo sto je Azmir izasao i rekao koliko ce nam otici i koliko planiraju dovesti... Sada sam vec ubijedjen da se planira da i iduce godine napadnemo jedan od trofeja a bgm kakvog strucnjaka na klupi imamo mislim da bi ovo mogla biti nasa sezona...
Ekipa koja je iznijela teret sezone će ostati, osim jednog igrača iz startnih 11. Planirali smo da šest igrača bude iz Premijer lige BiH, a tri ćemo pokušati dovesti iz inostranstva. Možda to budu igrači iz Rumunije, Češke, druge Njemačke ili treće Engleske", kazao je Husić i dodao da će Husref Musemić voditi ekipu u naredne dvije godine.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ti si kako vidim odradio par godina u NY Times-u pa se razumijes ko je kvazi a ko pravimerak je napisao/la:
Kakva razlika u pitanjima izmedju ove emisije i onog kvazi novinara sa Slona

-
- Kontakt:
Samo ne ponoviti gresku sa kratkom klupom i mozemo laganini u vrh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.