Ti si očito imao "svoje" ljude u nekadašnjoj općini Jugozapad čim si vidio taj ugovor između navedene općine i HŠKZ o davanju na korištenje stadiona. Ja do tog ugovora pokušavam doći već neko vrijeme, pa makar i da mi ga netko uslika čisto da ga vidim. Evo saznao sam da HŠKZ i plaća neku rentu za taj stadion a moram priznat da to do maloprije nisam znao. Hvala ti na informacijama.Cocaine je napisao/la:Slazem se. Cestitam im i ja. Ljudi su napravili svoj stadion u jako dobrom izdanju dok pojedini klubovi koji osvajaju pehare u PL i nemaju svoj stadion pa su prisiljeni rentati. Pare od stranacke sadake se usmjeravaju za fina pojacanja umjesto da naprave svoj stadion u vrletima gdje su i stvoreniespresso je napisao/la:Bravo za Krupu i njenu infrastrukturu. Neki klubovi nakon 10 godina igranja Premijer lige i nakon milijuna KM sadake koja je prošla kroz njihovi klub nemaju ni 20% ovoga što je Krupa napravila i zato im treba čestitati.

Što se tiče stranke pa vama je HDZ valjao više nego vama, jer vidim da na to impliciraš. Od toga da je JP Vodovod (čiji je direktor HDZ-ovac i bez čijeg se potpisa ništa ne može) vraćao neke vaše kredite, do toga da vas je gradonačelnik (isto član HDZ-a) uvrštavao na proračun kada su god to tražili bošnjački vijećnici u gradskom vijeću, za razliku kada je više puta odbio hrvatske vezano za HŠKZ a bome i rukometni klub Zrinjski kojeg je također odbio uvrstiti.