FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Napravit ću nešto, samo dok mi odobre novu domenu. Pošto sam dao otkaz u toj firmi.Besic je napisao/la:Imaš li snage i volje da šibneš clientmarketing.com/fks za ljeto 2016 ?PitarBordo je napisao/la:![]()

Samo Saraj'vo.
Nemogu da vjerujem da ovde ima ljudi koji vjeruju da Dino Kusta klokotnica ili bilo ko u bih (cak i bakir i fahro zajedno) mogu premuntat tana za pare i prodavat mu ublehu. Pa Tan ima 1000 dina po satu koji su veci mahere od kremendija. Jel vi mislite i vodite se tom politikom mi smo mudri pametni stranci neznaju. Okrenite se vi malo oko sebe i vidite gdje smo mi gdje jedna pisljiva slovenija.
To sto navijaci 1000 njih misli da se mora njima ugadzat i mora bit kako oni kazu varaju se. Tan ce radit sta on hoce trosit kako on hoce i tjerat dovodit koga on hoce. To je ubleha da dino izvlaci pare iz kluba na nacin da ljudi tanovi neznaju.
Liga nasa nije isplatljiva da ti dovodis igraca topa armin hodzic,cimirot,delac,benko, zeba, i tu vrstu igraca a takav profil igraca trebas da imas da bi osvajo duplu krunu i da bi doguro do grupne faze le. Tan je procjenio da je jedini nacin to da se desi kroz akademiju i tim ce se putem ici uz neko malo ulaganje u prvi tim koji ce bit konkurent za titulu pa sta bude
To sto navijaci 1000 njih misli da se mora njima ugadzat i mora bit kako oni kazu varaju se. Tan ce radit sta on hoce trosit kako on hoce i tjerat dovodit koga on hoce. To je ubleha da dino izvlaci pare iz kluba na nacin da ljudi tanovi neznaju.
Liga nasa nije isplatljiva da ti dovodis igraca topa armin hodzic,cimirot,delac,benko, zeba, i tu vrstu igraca a takav profil igraca trebas da imas da bi osvajo duplu krunu i da bi doguro do grupne faze le. Tan je procjenio da je jedini nacin to da se desi kroz akademiju i tim ce se putem ici uz neko malo ulaganje u prvi tim koji ce bit konkurent za titulu pa sta bude
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisu isplativi i takav profil igrača trebaš? Ni ti sam ne znaš šta si htio reći u ovom bućkurišu gramatičke nehigijene.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evolution87 je napisao/la:SARAJEVO SAMPION!!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovaj 'klaudio' je bar zabavan za razliku od majkla 

Takvi igraci su potrebni, da bi osvajo duplu krunu a rakvi igraci kostaju 5m € po sezoniPitarBordo je napisao/la:Nisu isplativi i takav profil igrača trebaš? Ni ti sam ne znaš šta si htio reći u ovom bućkurišu gramatičke nehigijene.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
1. Kako nisu isplativi ako su potrebni za titulu?Pitar6785 je napisao/la:Takvi igraci su potrebni, da bi osvajo duplu krunu a rakvi igraci kostaju 5m € po sezoniPitarBordo je napisao/la:Nisu isplativi i takav profil igrača trebaš? Ni ti sam ne znaš šta si htio reći u ovom bućkurišu gramatičke nehigijene.
2. Ko je tebe slagao da Benko, Zeba, Cimirot koštaju 5m € po sezoni?
Samo Saraj'vo.
koji smrad je ovaj karacic, nijednog naseg juniora nije pozvao u repku

Pyro is not a crime !
- franklampard8
- Kontakt:
Velahavle, kretencina...THEC je napisao/la:koji smrad je ovaj karacic, nijednog naseg juniora nije pozvao u repku![]()
1946
Ima li iko kakvih finih avatara?
Da na hoce neko napraviti desetak avatara protiv Dinokia, da svi imamo razlicite!zagorski je napisao/la:Ima li iko kakvih finih avatara?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Eh to bi valjalo.joker90 je napisao/la:Da na hoce neko napraviti desetak avatara protiv Dinokia, da svi imamo razlicite!zagorski je napisao/la:Ima li iko kakvih finih avatara?
1946
- bordoakapitar
Kako bih volio da nasi juniori osvoje duplu krunu samo radi ove selektorske ublehe karacica, mamu mu yebem. Ima li sanse da nasi juniori u slucaju da osvoje titulu, igraju omladinsku ligu prvaka?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Prošle sezone su Željini igrali, tako da, mislim da ti to odgovara na pitanje.bordoakapitar je napisao/la:Kako bih volio da nasi juniori osvoje duplu krunu samo radi ove selektorske ublehe karacica, mamu mu yebem. Ima li sanse da nasi juniori u slucaju da osvoje titulu, igraju omladinsku ligu prvaka?
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
A jel moguće da najjača juniorska ekipa iz države nema ni jednog igrača na spisku reprezentacije, na spisku su se našli igrači iz Radnika, Zvijezde Gradačac, Slobode, Zrinjskog (po jedan igrač), Želje i Širokog (po dva igrača).
- bordoakapitar
Znam da su igrali, ali su cekali da im se poklope prvaci nekih drugih ekipa koje igraju LP pa da onda znaju hoce li se plasirati... Da se ne zapetljavam dalje, ne znam koji je format ove omladinske lige pa zato pitam... Pitarbordo, hvala ti.
Zadnja izmjena: bordoakapitar, dana/u 22 maj 2016, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
To vam moze signore objasnit njega kontaktirajte.
Čini nam uslugu sto nam ne poziva igrace u propast od reprezentacije , samo nam fali da se tamo povrijedi neko.
Čini nam uslugu sto nam ne poziva igrace u propast od reprezentacije , samo nam fali da se tamo povrijedi neko.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Dadox, HyperOS, perodeformero, rimljanin90 i 44 gosta.