FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** majku sto ja nisam milijarder ulozio bi 200 miliona odma u finalu lp da igramo a ne da se **** za evropu
ma da imamo normalne ljude u upravi sa pravom vizijom ubijedjen sam da bi se Tan mogao nagovoriti na stosta, 30 miliona za stadion(tu bi Tan direktno mogao pare izvlaciti tako sto ce iznajmljivati poslovne prostore, a bgm i savezu fino naplacivati igranje reprezentacije jer bi sigurno repka htjela igrati na tom stadionu) + 10 miliona u igracki kadar, i u roku od 3-5 godina grupna faza LP je sasvim realna opcija(koeficijent je u startu problem zato i treba malo vremena bez obzira na ulaganja) a onda sam ulazak ti donese 14+ miliona eura, igrace si stavio u izlog, cijene bi im se utrostrucile i tu bi onda akademija dobila smisao u potpunosti, naravno i pored toga bi trebalo malo vremena kad krenu prodaje igraca da se dostignu neke vece cifre ali za oko desetak godina bi se strasne stvari mogle postici a i sam Tan je siguran sam strpljiv covjek i pristao bi na to jer zna da nista ne dolazi preko noci, no ko njemu da sve ovo fino objasni i uvjeri ga da ce uspjeti kad su ovi u dvije sezone uspjeli pokazati da ni sa budzetom koji je veci od ostatka lige nisu u stnaju evropu izboritibojler je napisao/la:**** majku sto ja nisam milijarder ulozio bi 200 miliona odma u finalu lp da igramo a ne da se **** za evropu
Pyro is not a crime !
Nisu krivi igrači zbog ovo spleta okolnosti nego tereni . Mi smo klub koji pokušava implementirati tika taku i totalni fubal u Bejha ali vidite i sami da ne ide . Strpljivo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nismo mi za stadiona i grupa bilo cega. Volio bi da se to desi zbog kluba al mi navijaci to ne zasluzujemo,dovoljno je doci ovdje i procitati sve i da ti se zivot zgadi. Psujem Dinu i psujem neke u upravi al osporavat kamp,vracene dugove preko 4 mil,govoriti da je Tan zlo itd to mogu samo dusmani sto i jesmo sami sebi niko nam ne treba,zato se nadam da ni Tan ni niko drugi nece ulozit marke imamo Dinu uhljuba i 100000 hiljada forumskih pljuvaca i strucnjala oni ce sve to odradit
Evo prvobranitelja.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Imaš li snage i volje da šibneš clientmarketing.com/fks za ljeto 2016 ?PitarBordo je napisao/la:
Aj ne seri vise bgti, da prostis...SiouxLukavac je napisao/la:THEC je napisao/la:iskreno bih volio da hoce doci Said i jos barem dva kvalitetna igraca pa onda da udjemo svi na fb i pocnemo citati komentare, drasticno bi se smanjio broj onih koji su za to da uprava ode, pa znam odlicno kako stvari kod nas funkcionisu i koliko malo treba za euforiju od kolektivne depresije kao i obratno, naravno....i @pitarbodro ja sam izmedju ostalog jedan od onih koji cesto podsjecaju druge na to sta se desavalo i prosle sezone, i naravno da me ni 5 Saida iz najboljih dana nece kupiti ali veliki broj je simpatizera koji bi 'pali' na to
3 Saida iz najboljih dana ne bi mnogo promjenilo stanje jer su, pored Benke, Dulje i Delača svi ostali panjevi.
Ovoj ekipi treba 7-8 kvalitetnih, iskusnih igrača za prvih 11 pod uslovom da ova trojica ostanu i još toliko igrača za širinu u ekipi i konkurenciju.
Izvaditi se ne možemo u kratkom periodu, a i u dužem nećemo, jer lopovi i neznalice ne planiraju dati ostavke.

IDEMO PONOVO!
Sirotanje po pišanji.
Citaj malo moje postove prije nego sto nesto napises,ako sam ja branitelj kakvi su onda protivnici? Uostalom nisam.uopste pisao o podrsci bilo kome vec da je ovo pre seravanje obicno i pljuvanje svega i svacega od kampa do duga itd svaki post isti ima ko ce rjesavati sa upravom a to niste vi sigurniBesic je napisao/la:Evo prvobranitelja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imali smo Saida u top formi i bolji tim nego danas. I sta bi? Corak.Zip je napisao/la:Aj ne seri vise bgti, da prostis...SiouxLukavac je napisao/la:THEC je napisao/la:iskreno bih volio da hoce doci Said i jos barem dva kvalitetna igraca pa onda da udjemo svi na fb i pocnemo citati komentare, drasticno bi se smanjio broj onih koji su za to da uprava ode, pa znam odlicno kako stvari kod nas funkcionisu i koliko malo treba za euforiju od kolektivne depresije kao i obratno, naravno....i @pitarbodro ja sam izmedju ostalog jedan od onih koji cesto podsjecaju druge na to sta se desavalo i prosle sezone, i naravno da me ni 5 Saida iz najboljih dana nece kupiti ali veliki broj je simpatizera koji bi 'pali' na to
3 Saida iz najboljih dana ne bi mnogo promjenilo stanje jer su, pored Benke, Dulje i Delača svi ostali panjevi.
Ovoj ekipi treba 7-8 kvalitetnih, iskusnih igrača za prvih 11 pod uslovom da ova trojica ostanu i još toliko igrača za širinu u ekipi i konkurenciju.
Izvaditi se ne možemo u kratkom periodu, a i u dužem nećemo, jer lopovi i neznalice ne planiraju dati ostavke.
Ovaj Said danas, na zalost, vjerovatno nije niti blizu onom Saidu koji je igrao protiv Levskog.
Aha, i rekao, samo mi ostavite Dinu i Kustu, evo idu milioni ko klikeri, ako slučajno neko bude tražio da oni odu neću ništa dati, tako je poručio Tan, a navijačka hajka na Dinu odjednom je prestala i počela su izvinjavanja tom vizionaru i spasiocuHigh je napisao/la:Tan je otvorio čekmedže. Slijedi uriniranje po sirotinji i raznim kmetovima

Ovi će morati u svoj štek zavuć dobro ruku da ostanu, a priča kako Tan to ustvari daje uz uslov da oni ostanu je očekivana, ide sad priča oko pojačanja, dovest će se jedan, dva igrača, raja se naložiti, svi ostati u dealu, i cirkus se nastavlja. Meni samo nije jasno kako to nisu ranije počeli valjda kontali ma hajmo se kockat izaćemo u Evropu garant i eto još para, zaboraviće se ovi blamovi, i sve će biti divno i krasno. Ako ništa, ovima treba kapu skinuti na marketingu, vrhunski ga odrađuju, al plašim se da su sad malo zeznuli s tempiranjem, moralo se malo ranije krenuti i sa pričama i sa konkretnim stvarima, kupiti par tekmi, osigurati Evropu, ovako će im Tarantino trebat da skonta scenario koji će raja popu.šit.
Amer nije loš, radi i trudi se a bgm je i dao golova pristojnoFrancescoTotti je napisao/la:Zezas???kanarinac je napisao/la:Ojjjjjjj Amer produzio.pa **** ti kolac
Pa ovi iz dana u dan vuku fenomenalne poteze![]()
Upravi treba spomenik podic!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa ne bi se složio ako dovedu 5 iskusnih i jakih igrača i pođemo igrati efikasno i zrelo, više mi ne treba....jel fali para itd. je Tanov problem....fico je napisao/la:Simpatizeri, tj. oni koji su odobravali ostanak Hurtica, oni koji su ostali kuci gledati zadnju tekmu, jer nisu zeljeli pokisnuti ce napraviti euforiju. Navijaci, onih hiljadu budala, MI koji smo na Kosevu uvijek necemo pasti pod utjecaj uprave, pa makar Ronalda da dovedu.THEC je napisao/la:iskreno bih volio da hoce doci Said i jos barem dva kvalitetna igraca pa onda da udjemo svi na fb i pocnemo citati komentare, drasticno bi se smanjio broj onih koji su za to da uprava ode, pa znam odlicno kako stvari kod nas funkcionisu i koliko malo treba za euforiju od kolektivne depresije kao i obratno, naravno....i @pitarbodro ja sam izmedju ostalog jedan od onih koji cesto podsjecaju druge na to sta se desavalo i prosle sezone, i naravno da me ni 5 Saida iz najboljih dana nece kupiti ali veliki broj je simpatizera koji bi 'pali' na to
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
gluposti , fantazija navijača koji progone bivše igrače po netu komentarima tipa "pomagaj, vrati se,"zagorski je napisao/la:Kolega mi danas rece da je negdje procitao da ima neka opcija da se Dupovac vrati. Ja evo guglam,listam nigdje nista nisam nasao. Zna li neko nesto konkretnije???
bivše igrače ne treba vraćati, da su valjali zadržali bi ih tj. učinili sve da ostanu....
ne znam ko je tu ideju donio al nek je nosi u 3pm, ni Barceloni taj shit ne ide a kakve igrače imaju, Ajax zijani titulu na bizaran način i čitavu sezonu kiksaju jer ne znaju poentirati, Arsenal..... na šta mi sve više ličimo....4.mjesto orilo,gorilo......Besic je napisao/la:Nisu krivi igrači zbog ovo spleta okolnosti nego tereni . Mi smo klub koji pokušava implementirati tika taku i totalni fubal u Bejha ali vidite i sami da ne ide . Strpljivo .
ako hoćeš da kopiraš nešto kopiraj PSG, kupiš 2 mega igrača i auto-pilot....derbi s Marseillom nebitan, liga dosadna, nekad nešto u Evropi....svi zadovoljni......
- Evolution87
- Kontakt:
SARAJEVO SAMPION!!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A moze se sastaviti fin tim samo iz nase lige za male pare, jer ako ne ulazes ni marke desi se sto se nama desilo, tesko je naci igrace dobre,a da im istice ugovor, mora bar 1 godinu imati, ako nismo sposobniji za vise...
Evo nabrzaka...
GOLMANI
ODBRANA
VEZNI
NAPAD
+baš odlićan AM tj. desetka i lijevo krilo,i dobro bi bilo imati DM da može od našeg golmanskog prostora prenijeti loptu na protivničku polovinu,ništa više... To ukupno bude 28 igrača,a sad ih ima 30,znači može se eto još 2 iz Akademije prebaciti i da bude isti broj. Ali neće moći kad će nama Okic tu biti,a još sam se trudio da ostavim Rustema i društvo,ali što je puno,puno je...
Evo da se može sastaviti fina ekipica od mladih igrača iz naše lige.
I na klupu staviti Vladu Jagodića kad već Slavko potpisa sa Radnikom na 2 godine...Samo da se zna šta se dešava u ekipi...
Da ne govorim o nekim inostranim pojačanjima...
Evo nabrzaka...
GOLMANI
+baš odlićan AM tj. desetka i lijevo krilo,i dobro bi bilo imati DM da može od našeg golmanskog prostora prenijeti loptu na protivničku polovinu,ništa više... To ukupno bude 28 igrača,a sad ih ima 30,znači može se eto još 2 iz Akademije prebaciti i da bude isti broj. Ali neće moći kad će nama Okic tu biti,a još sam se trudio da ostavim Rustema i društvo,ali što je puno,puno je...
Evo da se može sastaviti fina ekipica od mladih igrača iz naše lige.
I na klupu staviti Vladu Jagodića kad već Slavko potpisa sa Radnikom na 2 godine...Samo da se zna šta se dešava u ekipi...
Da ne govorim o nekim inostranim pojačanjima...
Sabrine mi moje!
Volim te <3Majkl je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Lavcina, NeSamSafetee, rimljanin90 i 36 gostiju.