samoplavi je napisao/la:klej2 je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Kao sto sam i najavio dovest cemo "provjereno" trenersko ime. Vidjet cemo da li cemo pogoditi ili cemo se pokajati ko pitari. Klej s dosta toga se slazem pa i da nismo vidjeli kako neki izgledaju. Opet kontam da Edis ne bi sam protiv sebe radio bez obzira na njegovo neznanje. Ovo oko Misketa se mogu sloziti oko stabilizacije ali oko Deje ne mogu jer on s tim nema veze. On je zaduzen za sportsku politiku i tu nam rezultat ne ide u korist. Miske ima jednu veliku manu, a to je da je egocentrik i tiranin i zeli da u svemu vodi glavnu rijec. To nije dobro za klub. Ono sto me nervira i zbog cega sam pesimista je to sto bidim pitarluk od prije par godina u klubu. Svjesno spinovanje, izbjegavanje davanja odgovora, a to je po meni nepostivanje nas bolesnika u koje se kunu.
e, jbg drug. miske egocentrik i tiranin... hajd', nek bude tako. kao sto rekoh, nisam insajder i mogu iznosit misljenje samo o onom sto vidim.
ali, ako imas takav stav o njemu zbog toga sto hoce da u svemu vodi glavnu rijec, zamolit cu te da izneses svoje misljenje o osim amaru. po tvom opisu misketovog "egocentrizma i tiranizma", vidim dodirne tacke i sa amarom. ni taj nije dao nikome ispred sebe. tacno da je amar imao rezultate, ali su nas kostali da smo se poslije oba mandata godinama vadili finansijski. miske, koliko vidim radi kontra. ostalo je da poslozi sporstki dio i, ponavljam, nadam se najboljem po tom pitanju.
Sad me vrijedjas nenamjerno. U istu fudbalsku recenicu stavljas Amara i Misketa? Izvini ali ne mogu da vjerujem. Amar nije dao nikom da ispred sebe ali u sportskom dijelu. U ovim ostalim jeste i uvazavao je misljenja saradnika. Doganu je recimo prepustio omladinski pogon jer je znao da to garantuje uspjeh dok ovaj ni to nije mogao prozvakati. To nisu mahalanja, to su vec odigrane stvari. Ponovit cu jos jednom da se ne zaboravi. Amar je ovim ostavio 500.000 eura od Sehica i potpisane i v3c u fudbsl lansirane Baju i Amira. Tako da govoriti o dugovima nakon Amara je pomalo zlonamjerno ali na nasu zalost takvi vjetrovi pusu danas upravo iz naseg kluba.
navedi, cime te vrijedjam? nemam, ne samo tebe, ni najmanju namjeru vrijedjati, nego diskutovati. ne ocekuj bilo kakvo izvinjenje, jer za isto ne vidim potrebe, niti razloga. opet ti kazem, smanji dozivljaj i sujetu, pa ces imati laksu komunikaciju s drugim forumasima.
ja, s tobom, svakako nemam namjeru vise ulaziti u diskusije, jer je to besmisleno. ti slijepo branis svoje stavove, a one koji imaju drugacije nazivas pogrdnim imenima, vrijedjas, govoris kako su se uvukli u anuse i sl. evo, i meni vec naturas da "pusem nekakve vjetrove", jer nam se misljenja razlikuju. to nije moj vokabular i sa takvim se ne upustam u prepiske i dijaloge.
o doganu, violini, dzeli, bukiju, gusi, cviki, zuji... koji su bili amarovi, dugogodisnji saradnici, o periodima nastanka poreskih i dugovanja prema dobavljacima i uposlenicima, koje jos uvijek kisemo, ovaj put cu zadrzati misljenje u sebi, jer nema smisla o tome, s tobom, pricati.
i, da, da ne budem pogresno shvacen od strane drugih forumasa, o amaru, kao amaru, sve najbolje, daBogda pozivio 100 godina i da nam se vrati u Zelju, njemu vrata uvijek moraju biti otvorena. ali, o ustroju kluba i okruzenju u kojem je amar radio, nemam bas puno lijepog za reci.