Glavu gore RAja, i u Federalnoj ce vas uvijek gledati kao velikana, valjda neki pametan covjek takodjer shvati da to Velez zasluzuje pa ulozi pare i trud. Sretno u Federalnoj.

Hvala care,zelja mi je da vam svi gledaju u ledja naredne sezone!!Beduin je napisao/la:Nazalost, i sami znate koliko je tesko se vratiti iz one usrane Federalne, a pogotovo sad kad ima jos jakih kandidata. Ali smo svi uz vas, da se vratite jos jaci i organizovaniji. Da Bogdom moj klub ima navijacki mentalitet kao Velez, gdje bi nam kraj bio s ovakvom jakom Upravom.
Glavu gore RAja, i u Federalnoj ce vas uvijek gledati kao velikana, valjda neki pametan covjek takodjer shvati da to Velez zasluzuje pa ulozi pare i trud. Sretno u Federalnoj.
Brato hvala na lijepim željama. Vrijeme je bilo da se zakopaju ratne sjekire koje su izvadila dva tri lica. Nisu ova raja ovdje nikakvi jazavci ni prodane duse. Jednostavno nismo mogli uticat na splet klosarskih okolnosti. Steta sto ne uzeste kup juce. Nakon Celika Zelje Sarajeva i 7 prijasnjih finala da zapnete na Radniku ono syeb žešći. Sretno u evropi i u iducoj sezoni. Imam osjecaj da ste vi oni koji ce prvi na evropskoj sceni od nasih klubova napravit iskorak. Tesko ali nekad je ova stara raga imala dobar špurijus. O nama i nasem navijackom mentalitetu. A sta ces brato mi isto kao vi Zeljo Sarajevo Čelik nemamo rezervu u vidu Hajduka Dinama Zvezde da poseremo ono sto se 100 godina živi kroz koljena u familiji. Nadati nam se,sudbina je cudo jer se sutra moze pojaviti neko kao kod vas a mozemo se zayebavat jos 10 godina po federalnoj ali jedno je sigurno. Nema stajanja i predaje. Dok nas ima živih bit ce Veleža i petokrake. Živio tebra i tnosre svimaBeduin je napisao/la:Nazalost i sami znate koliko je tesko se vratiti iz one usrane Federalne, a pogotovo sad kad ima jos jakih kandidata. Ali smo svi uz vas, da se vratite jos jaci i organizovaniji. Da Bogdom moj klub ima navijacki mentalitet kao Velez, gdje bi nam kraj bio s ovakvom jakom Upravom.
auh brate ovo je tuga.Cocaine je napisao/la:Pioniri Veleža nakon pobjede od 3:1 protiv ekipe Stolac osvojili prvenstvo HNK i idu na drzavno u Sarajevo. Nakon komsija Capljine Brotnja i ostalih padose i stočani. Nije toliko to prvo mjesto koliko ljubav te talentovane djece koja za razliku od drugih treniraju u blatu sjevernog logora ali dokazuju da bi sa uslovima Veležova škola bila kao prije sa vanserijskim talentima jer ovdje djeca sa 5 godina pepaju narandžu po 100 puta i to na koljenu. Apel svima da damo sve od sebe da im stvorimo uslove da mogu normalno trenirat kad nece mocnici kojima su vazniji predizborni mitinzi i skupljanje svojih ovcica . Zasluzuju to obi pilići naprčim se majke svima koji opstruiraju budućnost ove djece. Mala raja sve vas livo čika strmkaPa. Vi ste nasa buducnost.. jos jednom ilustracija gdje ta djeca treniraju. 2016-ta je.bem vam pleme lopovsko. Pogledajte ovu tugu i rezultat iz nje. Gamad jedna
Probisvjet je napisao/la:Kada se sjetim prepucavanja sa @pastrmkom na pocetku sezone nisam ni pomislio da ce vam se desiti ispadanje. Kada sam vidio sta vam se desava nije mi vise bilo do prepucavanja niti sam imao uopste inspiracije na racun zahebavanja sa velikanom kao sto je Velez. Ybga, tuga je liga bez vas.
Sjecanja me jos bacaju u djetinjstvo, tu moji roditelji, Enver Maric, a meni najzanimljiviji njegovi brkovi. Tada sam odlucio kada budem imao dovoljno dlaka na licu da cu pustiti brkove, da ih imam kao Enver (meni ga bilo drago zvati Enber). Eto malo sjecanja.
Ako sam nekoga uvrijedio u prepucavanjima neka halali.
Sto se prepucavanja tice jedva cekam da se vratite, pa da opet handrimo jedni druge, pogotov djuturuma @pastrmku (ako Bog da budemo zivi i zdravi).
Dok se ne vratite mi cemo jedini da ponosno nosimo petokraku u ovoj ligi.
Neka vam je sa srecom i da se vratite vec iduce godine. Valjda neko skonta, od onih koji imaju pare, da vrijedi uloziti u jedinog velikana nogometa iz Mostara (neka oproste Zrinje, jesu sampioni, ali velikani ne).
Praticu vas u cvajti i navijati da na kraju budete prvaci.
samirr je napisao/la:Bio sam na ekskurziji u Mostaru kad ste ulazili u PL. Zelim vam što brzi povratak za sezonu-dvije maximalno. Liga bez Veleza nije ista. Nadam se da ce neko uloziti u vas pa da se svi onako poštenski pobijemo za tu titulu. Na stranu svu zezanciju, ja iskreno mislim da Velez nije prodao utakmicu protiv Goška. Kad par sezona kasnije nisu htjeli da prodaju Zelji kojeg su dobili oni se tad borili za titulu a Velezu nije trebalo ne vidim zašto bi Gošku ili kad su prosle dobili Sarajevo 2-0 za vas tad nebitnoj utakmici ne vidim razlog da prodajete Gošku. Zelim vam što brzi povratak ! Valjda se nadje neko da ulozi u vas i taj dug vaš nije veliki i tu vam je veliki plus što se tice ulagaca u narednom periodu.
Hvala brat moj vipla. Vidimo se akobogda nadam se brzoThetraphak1921 je napisao/la:Samo da pozdravim navijace i ljubitelje Veleza, narocito mog bratu. Zelim vam ekspresan povratak, nakon sto stanete na noge naravno. To je u ovom trenutku najvaznija stvar. Zivjeli !
Ma necete doe brato. Eto nas 2026teDoeTz je napisao/la:Nemojte da vas puno cekamo
Brato koliko sam skontao ti si iz Lukavca i nas crveni brat. Obraduje me svako javljanje iz nasih gradova. Cist dokaz da smo vazda bili i ostali veliki klub sa masom onih koji nisu iz Mostara a navijaju za Rođene. Neka tvoja radna misija traje godinu isto kao Veležova u cvajti i da se vratis s bar 40 milja € a mi sa pola boda ispred drugog. Nek si ziv i zdrav i sretno. ForzaZoom088 je napisao/la:Kakav je ovo deja vu jbt. Prosli put kad sam isao van BiH na rad u inostranstvo Velez je ispao iz PL. Nisam gledao nijednu utakmicu Veleza i Radnickog u Prvoj ligi, a kad sam zavrsio misiju i vratio se u BiH - i Velez se vratio u Premijer ligu.
Za dva dana opet idem vani...Velez opet ispao. I opet vjerovatno necu gledati nijednu utakmicu izmedju Radnickog i Veleza, jedina dva kluba za koja navijam u cijelom Univerzumu.
Neka Velez ne ceka opet da se i ja vratim u BiH...neka se Rodjeni sto prije vrate tamo gdje i pripadaju a to je sam vrh bh. i regionalnog fudbala.
Forzza Velez!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.