Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Navrati cesce, to bojkotujes Gaala? Pametno.Thunderstruck je napisao/la:Evo da i ja cestitam ovaj vrijedan trofej i da kazem da cu se mozda vratiti ako Mou dodje na klupu.
Pozdrav ako jos uvijek ovdje ima neko od stare ekipe forumasa!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Katastrofalna sezona, od igre, rezultata; ali i pored toga osvojen FA kup. To pokazuje veličinu Manchester Uniteda.
Glory, glory Man United!
Glory, glory Man United!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
To pokazuje kakvog debila imamo na klupi. Pored nikakve konkurencije mi nismo mogli izboriti LP i usput smo se osramotili kao nikad do sada.hapuc je napisao/la:Katastrofalna sezona, od igre, rezultata; ali i pored toga osvojen FA kup. To pokazuje veličinu Manchester Uniteda.
Glory, glory Man United!
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Tačno tako. Koliko živaca je otišlo onome ko je navijač ili simpatizer Uniteda, pa živce su gubili i oni koji ne simpatišu, dovoljan pokazatelj kakva sezona i kakav trener.516MK je napisao/la:To pokazuje kakvog debila imamo na klupi. Pored nikakve konkurencije mi nismo mogli izboriti LP i usput smo se osramotili kao nikad do sada.hapuc je napisao/la:Katastrofalna sezona, od igre, rezultata; ali i pored toga osvojen FA kup. To pokazuje veličinu Manchester Uniteda.
Glory, glory Man United!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Izgleda da je to to.
Hvala igracima i Van Galu za trofej ,hvala i za bolesnu sezonu i to je fudbal i to je ljubav itd.
Bilo je grizno u dosta situacija sl prosli smo i to,vjerujem da ce Mou napravit dobru ekipu,da ce se i dalje gurati momci iz akademije,Rash i Mensah prije svih,nadam se i funim oojacanjima,ciljanim i aBd idemo na titulu iduce godine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala igracima i Van Galu za trofej ,hvala i za bolesnu sezonu i to je fudbal i to je ljubav itd.
Bilo je grizno u dosta situacija sl prosli smo i to,vjerujem da ce Mou napravit dobru ekipu,da ce se i dalje gurati momci iz akademije,Rash i Mensah prije svih,nadam se i funim oojacanjima,ciljanim i aBd idemo na titulu iduce godine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- Thunderstruck
- Kontakt:
I Gaala i United i ovu igru... Nisam zbog ovoga poceo navijati jos '98.Rooney88 je napisao/la:Navrati cesce, to bojkotujes Gaala? Pametno.Thunderstruck je napisao/la:Evo da i ja cestitam ovaj vrijedan trofej i da kazem da cu se mozda vratiti ako Mou dodje na klupu.
Moram si postediti zivce i vrijeme, ali nadam se boljem vremenu i starom sjaju

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Dobro će doći ovaj trofej ekipi, važno je da se igrači ohrabre pred novu sezonu, a osim toga i Van Gaal će otići na dostojan način iako je mogao i trebao bolje sa Unitedom.
Da se svi bore kao Rooney, vjerujem da bi LP bila sigurna bez obzira na lošu igru tokom sezone. Kapiten je odigrao kao pravi vođa, godi mu kada je malo povučenije i dosta se vraćao duboko što ga je uvijek krasilo. Mislim da će to biti jako važno i kada Mourinho dođe što je izgledno.
Da se svi bore kao Rooney, vjerujem da bi LP bila sigurna bez obzira na lošu igru tokom sezone. Kapiten je odigrao kao pravi vođa, godi mu kada je malo povučenije i dosta se vraćao duboko što ga je uvijek krasilo. Mislim da će to biti jako važno i kada Mourinho dođe što je izgledno.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Thunder se vraća, a Rolls Royce odlazi 
Luji hvala za ove dvije godine, treba ostati dostojanstven i gospoda i u porazu i u pobjedi
Donio je trofej, afirmirao neke mladiće i dao im priliku da se dokažu, s druge strane rezultati, a posebno igra su patili tokom većeg dijela mandata, što je ipak prevagnulo i bilo je samo pitanje trenutka kad će se i ozvaničiti ovak Jozin dolazak iako naš Rooney88 nije vjerovao u to, ili se pokazao kao vrhunski jinxer

Luji hvala za ove dvije godine, treba ostati dostojanstven i gospoda i u porazu i u pobjedi

Donio je trofej, afirmirao neke mladiće i dao im priliku da se dokažu, s druge strane rezultati, a posebno igra su patili tokom većeg dijela mandata, što je ipak prevagnulo i bilo je samo pitanje trenutka kad će se i ozvaničiti ovak Jozin dolazak iako naš Rooney88 nije vjerovao u to, ili se pokazao kao vrhunski jinxer

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Naravno da ima prika, welcome back.Thunderstruck je napisao/la:Evo da i ja cestitam ovaj vrijedan trofej i da kazem da cu se mozda vratiti ako Mou dodje na klupu.

Uh, dobro ispade na kraju ipak. Lingard se odužio za sve promašaje i nerviranja iz ove sezone ovom današnjom majstorijom.

Nije to bilo loše koliko se kritikovalo tamo na live temi, bilo je tu ozbiljnih šansi, dvije stative, moglo se to završit i ranije, ali eto, malo je i sreće nedostajalo. Ipak, na kraju se došlo do cilja. Sezona je ipak koliko-toliko popravljena ovim trofejom, ali i dalje je karakterišem kao neuspješnu.
Oko Mourinha i LvG-a neću još ništa da komentarišem. Tek kad bude zvanična odluka po tom pitanju.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Jesam ja stvarno toliko ispao iz fazona ili Carrick fkt odlazi? I ako da, koliko je to sigurno, odnosno ko je to potvrdio?rio_Ferdy88 je napisao/la:Thunder se vraća, a Rolls Royce odlazi![]()
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nije sigurno da odlazi, ali činjenica je da još uvijek nije potpisan novi ugovor. Ja se nadam da će biti to riješeno u narednih par dana. Ima on još jednu dobru sezonu u nogama sigurno. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitke na osvojenom trofeju FA CUPA, i vise nego zasluzeno !
Van Gaal mozda odlazi, i mozda nije trener koji svi prizeljkuju, ali et vodio je i Bayern i ako nista udario neke temelje za novi Bayern, te nasao par tinejdzera koji ce kasnije biti okosnica ekipe, tipa Alaba, Muller, Kroos .. tako da je postavio bar nesto novo u Manchesteru, sad samo na to slagati ekipuu..
Tako daa, uzivajte u tituli, a sljedece sezone napad na Premiership.. why not
Van Gaal mozda odlazi, i mozda nije trener koji svi prizeljkuju, ali et vodio je i Bayern i ako nista udario neke temelje za novi Bayern, te nasao par tinejdzera koji ce kasnije biti okosnica ekipe, tipa Alaba, Muller, Kroos .. tako da je postavio bar nesto novo u Manchesteru, sad samo na to slagati ekipuu..
Tako daa, uzivajte u tituli, a sljedece sezone napad na Premiership.. why not
FC Bayern !!!!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Vidno je da je covjek pao, u svemu, ali jos uvijek itekako moze biti dobar backup. U svakom slucaju mislim da mu je bolje to, nego da igra u prvom timu u WBA npr.
I nervira me pristup prema Schneiderlinu i Herreri, ja vjerujem da je onaj glavonja kriv i za njihove lose forme.
I nervira me pristup prema Schneiderlinu i Herreri, ja vjerujem da je onaj glavonja kriv i za njihove lose forme.

Iskreno mi je drago zbog njega, čovjek je generalno govoreći trenerčina, a posao u Unitedu mu je došao u pogrešno vrijeme i sve je pogrešno radio. Ne može mu se osporiti trenerska veličina i uticaj koji je ostavio u fudbalu.
Inače, mahanje za sve kmečavce sa teme koji su nas obasipali kuknjavom zbog ostanka Van Gaala.

Khm khm,
i da dodam: tri sezone bez Fergusona, samo jedna završila bez ijednog osvojenog trofeja
63 > 59
i da dodam: tri sezone bez Fergusona, samo jedna završila bez ijednog osvojenog trofeja

63 > 59

Ovog je ta injekcija, bez ovakvih igraca nema nastavka loze poznatog i opceprihvacenog Uniteda.
Neznalice ga mogu pljuvati ali radi se o novom Youngu. Velika radilica, sa tu i tamo problemima oko zavrsnice, no kada se pogleda cijeli paket, sigurno da se radi o buducnosti kluba..

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.