FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 maj 2016, 00:36

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Joj jedva cekam pricu i informacije o pojacanjima :)
Eto pocelo je
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 21 maj 2016, 00:38

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Joj jedva cekam pricu i informacije o pojacanjima :)
Eto pocelo je
Jest al neozbiljno sve nešto :urnebes:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 maj 2016, 00:41

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
Eto pocelo je
Jest al neozbiljno sve nešto :urnebes:
Standardno za nas :mrgreen: bit' ce burno, imamo 18 dana da kompletiramo ekipu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 maj 2016, 00:52

Sta je bilo sa Hamzabegovicem ? Vas je igrac ali nisam upratio da je upisao i jedan nastup,cak ni na klupi nije bio ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 21 maj 2016, 00:54

Bihac96 je napisao/la:Sta je bilo sa Hamzabegovicem ? Vas je igrac ali nisam upratio da je upisao i jedan nastup,cak ni na klupi nije bio ?
Branio je na pocetku sezone nekoliko utakmica, ali onda se povrijedio na pripremama u Turskoj i od tada ga nema :thumbup:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 maj 2016, 02:15

Chinaglia je napisao/la:o tome ti pricam, samo saketanje burazeru
mislio sam da je tehnologija u Austriji bolje nego kod nas, al' ocigledno nije

odakle ti ono bijese, imamo dva nasa (za koje znamo) u Becu
Kakva Austrija, kakvi bakraci :urnebes: samo Tuzla bolan, bolan :mrgreen:

Sad' kad' nam dodju oni ostali forumasi, moramo ih sve zvat' na #saketanje :!:
hajteee svi na saketanje **** vam saketanje visee
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 maj 2016, 02:21

defour je napisao/la:Gledam Zrinjski dovodi Kouadia i kontam kako ljudi imaju jednostavan recept za uspjeh zadnjih godina da jednostavniji ne moze biti, a ostali to ili ne kontaju ili misle da nije efikasan pa nece da pokusaju ili ga zanemaruju. Svake godine ljudi na kraju sezone pokupe sve sto valja iz klubova koji ispadaju ili cak iz 1. lige Federacije. Dok npr. Sarajevo dovodi Kostice, Pavlovice, Stepanove i ako sta bude, bude instant uspjeh. Da Zrinjski ima savrsenu transfer politiku pravi pokazatelj su samo rezultati zadnjih godina i cetiri tirule prvaka.

Prosle godine iz Drine Milosa Filipovica doveli, iz Sarajeva otpisanog Todorovica, iz Rudara Arezinu, iz Radnika Kataneca, Zeravicu iz Borca, ranije iz Travnika Simeunovica, pa od nas kad smo ispali Bekica, na zimu Colica koji nije htio produziti s Celikom. Jendnostavno dovode igrace koji znaju igrati ovu nevjerovatno tesku ligu.

A da ovu politiku forsiraju barem deceniju dokaz je i ona sezona kad su od nas pokupili bukvalno sve sto valja: Romea Mitrovica, Velimira Vidica, Stanisu Nikolica, Joldica... I htjeli priznati ili ne ali bukvalno niko nije do sad barem pokusao slicnu transfer politku i zato im skidam kapu. Najkonstantniji su tim u vrhu u Premijer ligi i četiri titule govore za njih.

I da mogu birati, umjesto nepoznanica iz 2. i 3. srpske lige ili nekih juznoamerkinaca ili afrikanaca prije bih izabrao sada: Mahira Karića (Celik), Tonija Jovića (Borac), Ajdina Redzica (Borac), Marka Obradovića (Radnik), Asima Zeca, Kouadia (Travnik), Kantara ili Rokvica (Rudar Prijedor), Sinana Ramovica ili Dilavera (Mladost), Handzica, Gligorova (Olimpic). Naravno ne sve ali sve su ovo igraci koji su slobodni sada ili kojima je istekao ugovor....Znaci baza igraca iz koje se mogu naci 3-4 kvalitetna pojacanja uz vec postojecu ekipu.

Ne treba toplu vodu izmisljati!
Ali isto tako ama bas nista nisu napravili u Evropi, a takodjer ne znam ni da su neke velike transfere ostvarili, najcesce iskoriste igrace i kada padnu oni dovedu druge iz labih timova i neko od njih odlicno odigra, i tako u krug... ne kazem da im je losa politika, i mi bismo trebali poceti brstiti iz slabijih klubova, a evo vec smo izgubili Kouadia, ali je i on lijevo krilo gdje imamo Veselog i Govedaricu (ako ostane, a volio bih, mada je ocito da nece).
Mora se dovesti i neki kapitalac koji ce dovesti raju na stadion, sponzore, a i pomoci mladjima u timu pa onda mozes ocekivati i da mladji dobro odigra sezonu i tusneg ga nekome i uzmes bilo kakvu kintu, u hajr je.

Taj Kallasi ne znam da je nesto specijalno bolji od Efendica, meni su oni tu negdje, jer i Efendic sve cesce ubacuje lopte u sesnaesterac i znao je imati lijepih ubacaja. Mozda je sirijac malo prodorniji prema napred, ne znam opet...
Zec? Vidicemo, ali ni on mi nije neko posebno pojacanje, ali moze pomoci na desnom krilu, prodoran je i zna dati gol, sto je jos bitnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 maj 2016, 02:27

staragarda je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ordage ipak nema na spisku repke :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Dal je Almir Bekić up'o umjesto njeg sa tek izvađenim pasošem samo Meša zna.
J e b o li ti Mehmede igrači želje familiju a i Almir Bekic pa nek se mjenjaju. ..trebo si jos koga iz želje zvat pokenjam ti se u usta
Ne vjerujem da je Bekic uletio umjesto Ordagica jer uopste nisu ista pozicija u timu. U ovom momentu mi je cak malo i drago sto nije pozvan Ordag jer je ionako imao problema sa povredama pa mu je i bolje da se oporavi i odmori, a onda uz dobre pripreme da nam pomogne u Evropi, pa vidicemo sta dalje. Da li ga zadrzati ili iskoristiti prvu bolju ponudu, to Uprava zna, koliko su im potrebne bilo kakve pare i da li mogu uzeti vise u buducnosti. Ja im vjerujem kao i do sada.

Piricu ce dobro doci ovaj poziv A repke, pa da i to iskoristimo i prodamo ga na ljeto kako-tako. Amin. :cool:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 maj 2016, 08:36

Ma dobar je pirija al se vidi da je deda trener. :mrgreen: a propos golova po zemlji i u stranu :mrgreen:
I jos nesto, ko nam dodje u devetom finalu **** je jeza.platice za sva finala dosad. :evil:
Kakvo je stanje s azirom?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 maj 2016, 09:00

Iz Čelika Popovića, Karića, Džidića, Burekovića, iz Borca Redžića i Jovića, iz Travnika Kouadio i Zec, iz Mladosti Dilaver, iz Olimpika onog Bugara i Hadžića, iz Radnika Hodžić, Obradović, Zeljković mislim da bi za nas mogli biti pojačanja. Ako Pirija ode volio bih na golu vidjet Azira, i da dovedemo Bobića iz Veleža pošto je momak vadio nemoguće.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 21 maj 2016, 09:49

Kad vec pisete o tribini da i ja nesto napisem. Sto se tice baklji to vam je po direktivi sadasnjeg Jasminovog zetona (anti Azmirovac) i bit ce tako zato sto trenutni vodja nema damu da mu se suprostavi. A pravi belaji ce tek da budu u Evropi. A sto se tice logistike i uprave UG Fukare pocinje raspad sistema ( vecina starijih sto su bili tu se povlace i ogradjuju od svega negativnog sto se desavalo).
Lijep pozdrav
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 21 maj 2016, 10:09

Ne znam je li ko zapazio, ali sjecate se da su u Radniku rekli kao ne mozemo pomjeriti finale, jer im kao igraci vec idu 20. na godisnji. Ja koliko sam skontao igraju finale kupa RS u srijedu sad, tako da toliko o njihovom fair playu ...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 maj 2016, 10:27

boomerang5 je napisao/la:Ne znam je li ko zapazio, ali sjecate se da su u Radniku rekli kao ne mozemo pomjeriti finale, jer im kao igraci vec idu 20. na godisnji. Ja koliko sam skontao igraju finale kupa RS u srijedu sad, tako da toliko o njihovom fair playu ...
Yebem im majku u usta. Toliko...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 maj 2016, 11:26

fair-play postoji samo u teoriji, okanite se toga.. svako gleda sta je najbolje za njega

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 maj 2016, 16:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Bice pojacanja, ne brinite :).
E jest ti fazon :thumbdown:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 21 maj 2016, 16:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Bice pojacanja, ne brinite :).
To znamo i sami.Neko ce doci,logicno :lolno:
Pricaj bolan ko,odakle,odakle :angel:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 maj 2016, 16:54

Sta ce nam golman :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 21 maj 2016, 16:55

Pa vjerovatno Pirić onda ide :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 21 maj 2016, 16:55

DoeTz je napisao/la:Sta ce nam golman :lol:
Ode pirija :? :hmmmmm:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 maj 2016, 16:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Golman jedan vam dolazi sigurno, 99 posto jedan krilni spic i moguce par iz vana. Ne bih bas o imenima jer nema smisla ali rade vasi na tome...
Ajde ako ne mozes reci imena, barem reci da li bi ti bio zadovoljan doticnim igracima da dolaze u klub za koji ti navijas
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.