Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 19 jun 2010, 18:01

Ne budite naivni, nema nikakve šanse da Edin ostane u Wolfsburgu. Može biti pitanje gdje će dalje igrati i tu je sve otvoreno jer još uvijek nije stigla niti jedna ponuda od klubova kakve Edin želi (LP naredne godine) ali ako ne dođe takva ponuda sedmicu prije kraja prelaznog roka, on će prihvatiti ponudu i ovih klubova koji igraju EL.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 jun 2010, 18:54

Wolfsburg izgleda jaca odbranu sa Arne Friedrich, a Ballack je isto tema. Dakle ove godine nema neke zezancije, mozda su pojedini ljudi razumjeli, da ako se imaju ambicije, da se moraju dovoditi jaki igraci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2010, 20:00

Principatus je napisao/la:Wolfsburg izgleda jaca odbranu sa Arne Friedrich, a Ballack je isto tema. Dakle ove godine nema neke zezancije, mozda su pojedini ljudi razumjeli, da ako se imaju ambicije, da se moraju dovoditi jaki igraci.

Kolega, Vukovi su i ove sezone imali veoma jak sastav.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2010, 20:01

Neutral je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Wolfsburg izgleda jaca odbranu sa Arne Friedrich, a Ballack je isto tema. Dakle ove godine nema neke zezancije, mozda su pojedini ljudi razumjeli, da ako se imaju ambicije, da se moraju dovoditi jaki igraci.

Kolega, Vukovi su i ove sezone imali veoma jak sastav.
Da, a odbrana im je bila šuplja poput švicarskog sira. Džeko, Misimović i Grafite nisu mogli dati onoliko koliko je Benaglio primio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2010, 20:03

Da, dobar im je golman vjeruj mi, a i odbrana, možda desni bek nije toliko dobar i jedan stoper, ali mogli su dosta bolji, odonosno morali su, ali nisu.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 19 jun 2010, 20:11

Vidilo se protiv Spanaca kakav je golman Benaglio ali u Wolfsburgu ispred njega igra kloc Barzagli tako da nije do njega sto su se naprimali golova

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2010, 20:14

E taj kloc je dobar igrač, onaj drugi je nešto slabije, pa se to odmah vidjelo. Budimo realni. Ispali su u Ligi prvaka zbog svoje "gluposti" i manjka koncentracije, a u Bundesligi su odigrali prvi dio sezone loše , valjda što su igrali na 3 fronta. Sve ima svoje, neiskustvo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 jun 2010, 20:19

Za ove sto govore da je Wolfsburgova odbrana toliko losa:

de samo pogledajte koje je igrace na raspolaganju imao Wolfsburg godinu ranije, znaci za vrijeme Magatha... Nema potrebe dalje raspravljati. Ove godine nisu morali odigrati na tom nivou, ali primiti 20tak golova vise u sezoni sa istim igracima ukazuje ocigledno i na neke DRUGE probleme, hmmm, recimo na promjenu trenera mozda?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 jun 2010, 20:26

Ma jaka odbrana, ja sam se licno dovoljno nagledao Madlung-ovih sjajnih poteza. Igra na tri fronta i mjenjanje trenera kao gaca su isto doprinjeli tome.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2010, 20:34

Došao im onaj Okubu bio i ništa, a vamo u Japanu dobar, isto Ziani, strašan u Alžiru. Imaju sjajan napad sa Edinom, Grafiteom te Martinsom. Kahlberg je doveden ali eto promašaj, Miske sjajan, ma jaka ekipa, po vrijednosti 2 u Njemačkoj, no malo fali odbrane, ali i trener je dosta griješio.

Usput, Edinova cijena se podigla sa 25 miliona na 30 miliona eura. MašAllah.

Nemoj Edine u City, ne radi to sebi.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2010, 09:38

Tuttomercato: Džekin transfer u Manchester City pred realizacijom

Talijanski Tuttomercato donosi u subotu informaciju kako je praktički dogovoren prelazak bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeke u redove Manchester Cityja...

Podsjetimo, prvi strijelac Bundeslige u prošloj sezoni ugovorom je vezan za Wolfsburg do 2013. godine, no postojala je odštetna klauzula prema kojoj je mogao otići ako neki klub do 31. svibnja ponudi bankovna jamstva da će platiti odštetu od 40 milijuna eura. To se, međutim nije dogodilo, pa je njemački klub objavio kako Džeko ostaje i sljedeće sezone.

No, Manchester City nije odustajao, a čini se da je i Wolfsburg napokon odlučio popustiti. Nijemci su, piše talijanski portal, prihvatili ponudu “građana”, a posao bi trebao biti i formalno zaključen čim se sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoeneß vrati iz Španjolske gdje provodi godišnji odmor.

Džeko bi u Cityju trebao zarađivati 4.2 milijuna eura po sezoni iako zasad još nije poznato na koliko će godina potpisati ugovor. Wolfsburg bi, prema Tuttomercatu, trebao inkasirati oko 30 milijuna eura iako je taj iznos upitan budući da su engleski mediji posljednjih dana spominjali kako City sprema ponudu od otprilike 40 milijuna eura. :roll:
FK Pjetlovi

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 jun 2010, 12:10

ma hajd nek ide i u city, samo neka nije u wolfsburgu !

najvise bih volio da ide u tottenham, ali ne pitam se ja.. :|
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 jun 2010, 12:13

Danas u Avazu pise, da nije mogao otici u posjetu Fazlagica kuli, zato sto je morao hitno otputovati u Italiju, znaci li to dobitak za Juve vidjet cemo brzo
Cuva Bog Zelju svog!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2010, 20:15

Ja sam ga juce vidio ovde na grbavici vozika se u onom svom autu,neku djevojku dovukao.. 8-) Kao da formulu vozi...
Ja se nadam da ce u Juve preci i zavrsiti vise :mrgreen:

ENGLAND/ MAN.CITY, Dzeko is coming
Wolfsburg officials have decided to give in to Manchester City's offer and will sell Bosnian striker Edin Dzeko for around 30 million Euros in July

Edin Džeko je prihvatio prijedlog Manchester City iduće sezone i da će nositi dres građana za brojka od 4,2 milijuna godišnje još ne znam koliko je sezona. U Wolfsburg, vlasnik njegove tvrtke, biti će oko 30 milijuna dolara. Formalizirati cjelini, međutim, očekuje se samo vratiti se u Njemačku i Dieter Hoeneß manager, sada na odmoru u Španjolskoj prevod Google translate :mrgreen: :mrgreen:

Izvor:http://www.itasportpress.it/?action=rea ... izia=28199
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 21 jun 2010, 19:38

jeli moguce da ce u city ako predze imati manju platu nego sada sto ima kod svaba :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2010, 19:40

Cuspajz je napisao/la:jeli moguce da ce u city ako predze imati manju platu nego sada sto ima kod svaba :roll:
Nije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 22 jun 2010, 11:01

Cuspajz je napisao/la:jeli moguce da ce u city ako predze imati manju platu nego sada sto ima kod svaba :roll:
Kod Svaba kad se odbije porez ima oko 2.5 mil, u city bez poreza valjda 4.2 mil.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 jun 2010, 15:47

Kod nasih medija za skoro sve nase igrace vezu tim Gencerbirligi cudi me da i Dzeku nisu povezali sa njima.... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2010, 16:01

Ponos Torina je napisao/la:Kod nasih medija za skoro sve nase igrace vezu tim Gencerbirligi cudi me da i Dzeku nisu povezali sa njima.... :mrgreen:

Nije ni cudo, sve je to radi kvalifikacija gdje smo ih izbacili. Kako se na Turskom kaze slobodan udarac? Salihovic. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2010, 12:35

MANCHESTER CITY, Mancini: "I want only one among Krasic and Dzeko"
Interviewed by Tuttosport, the manager of City, Roberto Mancini spoken about market of his team: "Many players have been approached to City. They use us in order to increse the players' worth".

"Krasic and Dzeko? We are really interested in one of them. Who ? I can't say it...".
FootballPress
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, CAGarfia, Drum, kakarut, UtdBiH21, zeljooo13, zikerrz21 i 44 gosta.