FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 21 maj 2016, 12:13

amypitar je napisao/la:Daj malo popustite čovjeka.
Vala baš više dosta je tog ba, popustite ga svako ima pravo na svoje mišljenje.Eto molim vas ostavite čovjeka neka misli šta hoče.Nekad ima i pravo ali gledajuči na svu situaciju onda jadnik ispada da smara itd.....
Sarajevo ljubavi moja!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 12:28

Fun fact; zadnji put smo na domaćem terenu imali tri poraza u sezoni 2004/05. To je ujedno i zadnji put kada je Željezničar pobjedio.

Btw Faruk Ihtijarević šef skauntinga.
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 maj 2016, 12:29

Dzaba tebi Bekicu ugovor na još 10 godina.Oni ako i dalje misle da ti igraš po strani satro neko krilo,ja te organski necu moci.Čovjek je igrač šesnaesterca ne jedite g.ovna više sa guranjima na stranu nekoga ko nemoze da odgovori osnovnim potrebama krilnog igrača,pusimo ga svi sa tim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 21 maj 2016, 12:34

Zna li se ko ide,ko ostaje,sta je sa onim Sirijcem Kallasijem,njemu cini mi se istice ugovor??

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 21 maj 2016, 12:36

Forestt je napisao/la:Zna li se ko ide,ko ostaje,sta je sa onim Sirijcem Kallasijem,njemu cini mi se istice ugovor??
Priča se da ide u Slobodu...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 maj 2016, 12:37

A nam skauting sluzbe u PM :lol: :lol: Ovu trojicu ni google ne poznaje :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 maj 2016, 12:37

Moja želja je da se stoperske pozocije popune Memiševićem iz Radnika i Kostićem iz Slobode sa Kovačevićem na klupi. Ali nerealno je to, samo zelja.

Uprava napolje.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 maj 2016, 12:44

Forestt je napisao/la:Zna li se ko ide,ko ostaje,sta je sa onim Sirijcem Kallasijem,njemu cini mi se istice ugovor??

Kallasi ima jos godinu ugovor.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 maj 2016, 12:51

PitarBordo je napisao/la:Jasno mi je zašto i ovaj kaže "popustite čovjeka"... Njemu je ostanak čovjeka koji nakon domaćeg poraza kaže "ne znam šta mi se dešava sa ekipom" logičan potez. Eh majko mila. :kafa:
amypitar je napisao/la:Po meni ostanak Hurtica je logoican potez.
I šta sad..!!!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 21 maj 2016, 12:54

miky_hz je napisao/la:Dzaba tebi Bekicu ugovor na još 10 godina.Oni ako i dalje misle da ti igraš po strani satro neko krilo,ja te organski necu moci.Čovjek je igrač šesnaesterca ne jedite g.ovna više sa guranjima na stranu nekoga ko nemoze da odgovori osnovnim potrebama krilnog igrača,pusimo ga svi sa tim.
Bravo! Evo zbog ovoga i njegovog "talenta" da probije po krilu, ja ga ocima ne mogu gledati. Ni njega ni onog drugog. Zadnje krilo u FCS koji je probijao 9/10 puta je bio Asmir Suljic...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 maj 2016, 12:55

To je zbog majkla, obiteljskog, xboxa i slicnih da im napokon udje u glavu zasto crnjacimo ovoliko[/quote]

Ne momcino grijesis, nema potrebe da stavljas mene u ovaj kontest. Cijenim to sto si redovan na ovoj temi i nadam se da si tu zbog istog razloga kao i ja. Jasno mi je skoro sve. Mene samo iritira sto se sva negativna prica i energija usmjerava ne protiv uprave ili dijela uprave, ili par kljucnih ljudi u istoj, nego protiv kluba koji neizmjerno volim. Ne pratim ostale forume ali na ovom se radi upravo to. Postoji par forumasa koji idu tako daleko da ismijavaju FKS a ono sto me najvise brine ima mnogo vise "ovaca" koji ih slijepo slijede. Uprava je bilo i bit ce ih jos al jedno je Sarajevo. Ako mislis da sam zadovoljan postojecim stanjem u klubu..... Ako mislis da zbog toga mogu dati za pravo raznim jajarama koji su "yebeni" za tastaturom da kenjaju po svemu sto moj klub predstavlja grdno se varas.Moju glavu i ono sto udje u nju ostavi meni .Vec 50-ak godina samo ja odlucujem o tome, srdacno te pozdravljam.[/quote]

u cemu je frka ljudino? nemam nista protiv tvog posta, već protiv citiranja istog, nema potrebe za tolikim citiranjem samo da bi ispod tog stavio jedan obican smajli ili napisao jednu dvije riječi.[/quote]

Nikakva frka majstore, tebi se nisam obratio i slucajno si se nasao u mom postu. Niti sam citirao duge postove niti sam stavljao smajlije iskreno tvoj post nisam ni procitao do sada, da nisi stavio ovaj upitnik ni sad ti ne bih odgovorio al eto nesporazum, sta ces.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 maj 2016, 13:09

sekac je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Daj malo popustite čovjeka.
Vala baš više dosta je tog ba, popustite ga svako ima pravo na svoje mišljenje.Eto molim vas ostavite čovjeka neka misli šta hoče.Nekad ima i pravo ali gledajuči na svu situaciju onda jadnik ispada da smara itd.....
I ja kazem,popustite ga sta vam je!!! Kad' ode i ako ode ova Uprava otici ce i majkl...covjek pise po nalogu,zato se on ne moze ni naljutiti,iznervirati,isprovocirati...Uprava nas kaznjava majklom na neki nacin.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 maj 2016, 13:14

Pustite Majkla na miru. Covjek samo zeli dnevnicu zaraditi. Postujte neciji posao!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 13:17

amypitar je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Jasno mi je zašto i ovaj kaže "popustite čovjeka"... Njemu je ostanak čovjeka koji nakon domaćeg poraza kaže "ne znam šta mi se dešava sa ekipom" logičan potez. Eh majko mila. :kafa:
amypitar je napisao/la:Po meni ostanak Hurtica je logoican potez.
I šta sad..!!!
Ništa sad, samo tugica brate da neko podržava grešku u startu, koja se ponavlja već 3. put. Ja ipak suviše volim ovaj klub da bih mogao da sjedim s mirom zarad "mira u kući" i da gledam kako drugi pišaju po istom. A ti nastavi dalje, ovaj gore post mi je bio dovoljan da skapiram u koju grupu spadaš. :salut:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 maj 2016, 13:19

miky_hz je napisao/la:Dzaba tebi Bekicu ugovor na još 10 godina.Oni ako i dalje misle da ti igraš po strani satro neko krilo,ja te organski necu moci.Čovjek je igrač šesnaesterca ne jedite g.ovna više sa guranjima na stranu nekoga ko nemoze da odgovori osnovnim potrebama krilnog igrača,pusimo ga svi sa tim.

Cinjenica je da je on spic igrac i da je igrac sesnaeterca,eventualno da igra poluspica i na tim mjestima je najjaci i najbolje partije pruza.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

jeremymajstor
Kontakt:

Post Postao/la jeremymajstor » 21 maj 2016, 13:35

Majkl je napisao/la:

Cinjenica je da je on spic igrac i da je igrac sesnaeterca,eventualno da igra poluspica i na tim mjestima je najjaci i najbolje partije pruza.
Mislim da ce ga Hurtic znati koristiti najbolje od svih do sada. Moze on igrati i desno krilo, ali na poluspicu je najjaci.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 maj 2016, 13:44

@PitarBordo

Ništa sad, samo tugica brate da neko podržava grešku u startu, koja se ponavlja već 3. put. Ja ipak suviše volim ovaj klub da bih mogao da sjedim s mirom zarad "mira u kući" i da gledam kako drugi pišaju po istom. A ti nastavi dalje, ovaj gore post mi je bio dovoljan da skapiram u koju grupu spadaš.

Ja u suprotnosti od tebe ne spadam ni u kakve grupe.To sto ovde par balavaca ima neke grupe,to je vasa stvar.
Ja samo volim FK.Sarajevo I nista me drugo ne zanima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 maj 2016, 13:46

amypitar je napisao/la:@PitarBordo

Ništa sad, samo tugica brate da neko podržava grešku u startu, koja se ponavlja već 3. put. Ja ipak suviše volim ovaj klub da bih mogao da sjedim s mirom zarad "mira u kući" i da gledam kako drugi pišaju po istom. A ti nastavi dalje, ovaj gore post mi je bio dovoljan da skapiram u koju grupu spadaš.

Ja u suprotnosti od tebe ne spadam ni u kakve grupe.To sto ovde par balavaca ima neke grupe,to je vasa stvar.
Ja samo volim FK.Sarajevo I nista me drugo ne zanima.
Mani me. Svaki tvoj komentar nakon "Hurtić je logičan potez" je void. Vozdra. :salut:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 maj 2016, 14:02

jeremymajstor je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Mislim da ce ga Hurtic znati koristiti najbolje od svih do sada. Moze on igrati i desno krilo, ali na poluspicu je najjaci.

Nije me odusevio na krilu ali et'.Ako ostane Benko ,ako dovedemo neko desno krilo ili ako bude Deni igro ili nesto,ja bi njega koristioda igra iza Benke,makar na ovim domacim utakmicama "laksim".
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 maj 2016, 14:06

Benko na zalost nece ostati. Za par dana ce to biti i zvanicno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordobojausrcu, zagorski i 21 gost.