PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne želim uopšte curu ovdje da provociram i svađam se, al' džaba, prva ona mene spominje bez ikakvog povoda. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- jeremymajstor
- Kontakt:
Je li sto svadjate cija je sarma bolja'Aerials je napisao/la:Pretpostavljam da pričaš o meni i ne znam što me spominješ nisam ti pola riječi rekla, je li to tebe uvrijedilo ovo što je Heller napisao pa tako reaguješ?
Ne diži se u nebesa, eki fanatik.![]()
Usput, za ovo vremena na forumu nisam te spomenula niti sam ti se obratila što dovoljno govori o tome da sam "dovedena" ovdje iz nekog tebi poznatog razloga. Da sam htjela počinjati neke prepirke (kao što ti sada radiš), uradila bih to. Imaš neke dezinformacije.
Ma sve su one isteAerials je napisao/la:Ne želim uopšte curu ovdje da provociram i svađam se, al' džaba, prva ona mene spominje bez ikakvog povoda.
Nad tobom sunce najljepše sja
Naša aerials je unikat, sve ostale su blijede kopije!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- jeremymajstor
- Kontakt:
Ne shvatam sto se svadjate bezveze. U mene komsija ima tako 2 macke. I kaze one se dobro druze ali kada preskoce ogradu i odu u cumez kod Ermina pokolju se zive. Tako i vas 2, mnogo pilica ovdje a vi jedna na drugu. A jos to sto je ova iz sarajeva govori samo da nemas nikakve sanseAerials je napisao/la:ko to "one"?![]()

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zakuhale i djevojke, molim vas, stanite sa strane.

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 21 maj 2016, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
+1Thetraphak1921 je napisao/la:@Majkl za forumasa godine !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bolje da mjere čija je sisa većajeremymajstor je napisao/la:Je li sto svadjate cija je sarma bolja'Aerials je napisao/la:Pretpostavljam da pričaš o meni i ne znam što me spominješ nisam ti pola riječi rekla, je li to tebe uvrijedilo ovo što je Heller napisao pa tako reaguješ?
Usput, za ovo vremena na forumu nisam te spomenula niti sam ti se obratila što dovoljno govori o tome da sam "dovedena" ovdje iz nekog tebi poznatog razloga. Da sam htjela počinjati neke prepirke (kao što ti sada radiš), uradila bih to. Imaš neke dezinformacije.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Treba im otvorit temu "Female Prepucavanja"

Ove dvije svađaju se zbog mene. Znaju da sam laka roba i hoce da me iskoriste e pa nece moci !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma debeli uštipak iskompleksiran, i s drugim ženama na forumu je na ratnoj nozi mislim
Nullius in verba
- jeremymajstor
- Kontakt:
Ne trebaju da se svadjaju oko toga, neka postave slike pa cemo mi kao objektivni ziri da zakljucimo.Heller je napisao/la:Bolje da mjere čija je sisa većajeremymajstor je napisao/la:Je li sto svadjate cija je sarma bolja'Aerials je napisao/la:Pretpostavljam da pričaš o meni i ne znam što me spominješ nisam ti pola riječi rekla, je li to tebe uvrijedilo ovo što je Heller napisao pa tako reaguješ?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Bazen ispunite cokoladom, a vas dvije oblacite kupaci kostim i uskacite.
[youtube][/youtube]

Uštipak ako uđe em čokolada ode napolje, em nema mjesta za Aerials.Thetraphak1921 je napisao/la:Bazen ispunite cokoladom, a vas dvije oblacite kupaci kostim i uskacite.
Nullius in verba
Bezveze se nadate tim nekim bespotrebnim svađama. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako su bespotrebne, pa opsovala ti je mrtve. Uostalom, ona zivi u Sarajevu a pri raspodijeli javnih prihoda, mi imamo x2 koeficijent sto vodi ka zakljucku da bi svim silama trebala atakovati na njenu personu. Ne moze ona tako s tobom !Aerials je napisao/la:Bezveze se nadate tim nekim bespotrebnim svađama.

Razjebaše vam žene temu gore nego da su oni kočijaši što psuju mrtve sa INO fudbala krenuli u osvetnički pohod 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.