Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ja govorim da je lučić mnogooooo bolji ali mi ljudi ne vjerujuRokoko87 je napisao/la:Adi Alikadić panj.
Da.dino-92 je napisao/la:jel ovo znak securitasa dole? jesu to oni novi sponzor?
Novi dresovi, nova oprema nekakva firma No1......???????hz1987 je napisao/la:
jesu li ovo novi dresovi u kojima ce klinci igrati SP?
Slazem se sa tobom treba procesljati dosta iako je malo vremena, a sta je sa u20? Ekipa 1996 se skoro raspala koliko ja znam...Ziggs je napisao/la:Vjerovatno ide pola ovih U17 igraca tako sam bar cuo. Ovo ostalo treba dobro procesljati pored sigurnih Gegica i Sandra. U ovim omladinskim ligama ima dobrih igraca koji nisu testirani. Mislim da Kantonalna Juniorska Sarajeva ima dosta potencijalnih igraca koje treba testirati. Ali sam takodjer cuo da ce biti samo jedno okupljanje sto je premalo, ipak U18 ima i sponzora sada.
Nema problema, mislim da je uzeo drzavljanstvo, ali da nije mijenjao sportsko ili tako nesto. A i trebalo bi da ima neki diplomatski ugovor izmedju dvije zemlje.bhsport je napisao/la:Šta je sa Adinom Vrabcem?
Jel jos ima pravo igrati za nas. Navodno je uzeo srbijansko državljanstvo.
Igra finu tekmu protiv mege
Potpisao za Megu...Bassha je napisao/la:Misko novi menadjer Mehicu.
Bilo bi dobro da Mehic uskoro krene put Mege
Amar Mehic, top Bosnian prospect, 2001 207, is our new client! Already invited for Adidas next generation Euro camp in Treviso!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.