sretno u pemziji
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
BBG je upravu u slučaju da se Xhaka dovodi kao zadnji vezni. Komotno onda i Džeku možete uzeti da vam igra zadnjeg veznog. Mi smo to naučili s Kroosom koji je jedan od najboljih veznjaka, ali nije jedan od najboljih zadnjih veznih pa se tu znao isprovaljivati.QUARTERBACK je napisao/la:e ovo mi je najjace kad kazu krichowiak se moze dovesti za 35 miliona funti, a da je prije 3 godine wenger htio dovesti krychowiaka prvi paja i seamen bi se smijali tom transferu i govorili bi isto sto i sad govore za xhaku hahahah kakvi mentoli
Kawhi je napisao/la:BBG je upravu u slučaju da se Xhaka dovodi kao zadnji vezni. Komotno onda i Džeku možete uzeti da vam igra zadnjeg veznog. Mi smo to naučili s Kroosom koji je jedan od najboljih veznjaka, ali nije jedan od najboljih zadnjih veznih pa se tu znao isprovaljivati.QUARTERBACK je napisao/la:e ovo mi je najjace kad kazu krichowiak se moze dovesti za 35 miliona funti, a da je prije 3 godine wenger htio dovesti krychowiaka prvi paja i seamen bi se smijali tom transferu i govorili bi isto sto i sad govore za xhaku hahahah kakvi mentoli
Doduše, Xhaka je bolji od svakog vašeg centralnog veznog, ali mu treba i neki Kante ili Krychowiak.
Kako je ovaj proso neopazeno? Pazi ti samo te igre rijecima.giuseppemarotta je napisao/la:Ocekujem da voajer dovede opet neku djecu poput Vonklota, Cernobila, Cembrlensa, Kankulana ili panjeve poput Zirlunda i Betmensakera.
Pa svakog ljeta se najavljuju ozbiljni igraci i ogromno trosenje nakon oslobadjanja od troskova stadiona, a na kraju dodje Cech besplatno i Cembrlens.
Kakav trener takav klub, i obrnuto.
Slobodno piši tamo s rajom, ovdje ti niko ne čitaSaurman je napisao/la:Mislim da i Wenger nije toliko lud da kupuje polovnjaka iz Napulja.
Yebo te on, eto jesi sad čuo.Gunner4 je napisao/la:Saruman dzentlmen covjek. Kultura na nivou.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Redovno mu prijavljujem postove koje napiše na bilo kojoj temi Arsenala osim Opšte diskusijeGunner4 je napisao/la:Ti to imas nesto protiv prve kobaje foruma?![]()
![]()
Hej, ako nisi mjerio svaku kobaju foruma, nije ti fer da proglasavas pobjednika.Gunner4 je napisao/la:Ti to imas nesto protiv prve kobaje foruma?![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.