newborn je napisao/la:High nas je izdao! Predlažem da ga ograničimo samo na pisanje na temi njegovog kluba. High je nešto kao Dževad Galijašević. Mi ginemo, a on sa dušmanima šuruje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
newborn je napisao/la:High nas je izdao! Predlažem da ga ograničimo samo na pisanje na temi njegovog kluba. High je nešto kao Dževad Galijašević. Mi ginemo, a on sa dušmanima šuruje.
Javio je knjizevnik Aci vec, ovaj pod drugim acc ceka zapet ko puska.Rikimaru je napisao/la:Ovih 17 jadnih gostiju to su stranci... Jadnici cekaju napad.
Dzaba mu sto ceka, ucinit cemo kad se najmanje budu nadali a do tada potraziti ove cinkarose i javno im imena objaviti.MocMahale444 je napisao/la:Javio je knjizevnik Aci vec, ovaj pod drugim acc ceka zapet ko puska.Rikimaru je napisao/la:Ovih 17 jadnih gostiju to su stranci... Jadnici cekaju napad.
Jel ih pretvorila u mljeveno par sekundi kasnije?Cocaine je napisao/la:Malo offa. Drama fotka
Samo Gonzalesa i Gifrona imam na fejzbukuFrancescoTotti je napisao/la:Ovaj gonzales pise samo kad heller ban dobije![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.