Chinaglia je napisao/la:koje baSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Chini, de bolan popravi te smajlije...

'Esi lud, k'o Suljo Killer...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:koje baSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Chini, de bolan popravi te smajlije...
Ostade tribina bez glavne tracare svlacionicefukaratz je napisao/la:reci cu ti jendog kojeg ti najvise gotivis, killer, bogotacChinaglia je napisao/la:ajde kazi, inace bi moglo biti saketanjefukaratz je napisao/la:wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....hvala mu za sve ali 99.9% novo odrediste zemlja Sulejmana Velicanstvenog
Upropastili ga "menadzeri". Kad je bio u Zvijezdi, odvedu ga u juniore Jagodine. Tu mu je bio pocetak kraja. Ostao neuhranjenAerials je napisao/la:ok![]()
nisam uopšte provjeravala ništa, pa haj' da pitam
Eto ChiniAerials je napisao/la:ma dobro al' mlad je momak, ima vremena i da napreduje, možda se i na njemu može šta zaraditi za neke dvije godine
@SlobodaTuzla1919 i ja vidim njegove smajliće samo kao riječi
Jes' kurracChinaglia je napisao/la:popravljeno raja
Kakva Austrija, kakvi bakraciChinaglia je napisao/la:o tome ti pricam, samo saketanje burazeru
mislio sam da je tehnologija u Austriji bolje nego kod nas, al' ocigledno nije
odakle ti ono bijese, imamo dva nasa (za koje znamo) u Becu
On i Zlatan Muslimović takođe...adnan27 je napisao/la:Ja mislim da ce doci i ibricic njega azmir ima dugo na lupi i sad je slobodan igrac meni licno nije nesto specialan igrac al su pregovarali vec zimus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.