FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidjet ćemo sve nakon skupštine abd,ne nadam se ničemu pozitivnom ali vidjet ćemo kakav će im javni nastup biti..trebamo se svu ujediniti svi al bas svi,ako je jedini način smjena da budu finansijski minus,onda nećemo ni clansku obnavljat,nećemo ni godišnju kupovat,jednostavno idemo u bojkot i utakmica pa da vidimo do kada će ko izdrzat...
Jednog dana doc će i vas KRAJ!!
Jednog dana doc će i vas KRAJ!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Slijedi glišizirano ljeto!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
High je napisao/la:Slijedi glišizirano ljeto!

Daj mi neku ljekovitu da uspijem zaspat

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
[youtube][/youtube]FrancescoTotti je napisao/la:High je napisao/la:Slijedi glišizirano ljeto!
Daj mi neku ljekovitu da uspijem zaspat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ljeto Saše Kovačevića molit ću ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa bar Vlado Jagodic da je ŠSŠ, a ne Hurtić...
Bar neko ko ima sekundu znanja,kad vec Slavku niste htjeli. **** vas pare u guzicu, hoćete li nju brisati sa njima?
Bar neko ko ima sekundu znanja,kad vec Slavku niste htjeli. **** vas pare u guzicu, hoćete li nju brisati sa njima?
Sabrine mi moje!
Hurtiću lopove **** te u usta!
Citam ovo za Celu i ne vjerujem
Koji su to debili j**** im sve unistise svaku sansu za napredak j*** im Hurtic majku....

Koji su to debili j**** im sve unistise svaku sansu za napredak j*** im Hurtic majku....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- VanCipelic
- Kontakt:
Slavko Petrovic nije trebao doci na pregovore s nama, njega niko od nasih kontaktirao nije.
Bezveze lupetate, mozda je Krstajic patku bacio a mozda su ga kone kontaktirale.
Ponavljam, kontakt izmedju bilo koga iz FKS i Slavka nije postojao, nisam insajder ali ovo znam 100%.
Nazalost, samo je jedan poziv mogao biti dovoljan ali debili iz uprave nisu djelovali, covjek je izrazio zelju da nas preuzme i to bi mu bila velika ambicija i satisfakcija ali niko ga nije kontaktirao.
Bezveze lupetate, mozda je Krstajic patku bacio a mozda su ga kone kontaktirale.
Ponavljam, kontakt izmedju bilo koga iz FKS i Slavka nije postojao, nisam insajder ali ovo znam 100%.
Nazalost, samo je jedan poziv mogao biti dovoljan ali debili iz uprave nisu djelovali, covjek je izrazio zelju da nas preuzme i to bi mu bila velika ambicija i satisfakcija ali niko ga nije kontaktirao.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Poenta je da je Celo cekao poziv iz Sa, a ovi su vec dogovorili Hurtu...i dzabe je on cekao
Dino i Co. su vec odlucili da Hurtic dobija sansu, tako da mislim da on NIJE trebao danas (ili nikako) doci na pregovore, jer nije ni bio u kontaktu (sto je i sam rekao Celo neki dan). Sve ostalo je medijsko nagadjanje...
Ne znam sta da mislim, kazem ili sl. o ovom potezu vodecih ljudi... :/

Ne znam sta da mislim, kazem ili sl. o ovom potezu vodecih ljudi... :/
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
samo baklje paliti, pa neka placaju kazne , mamu im ublehasku , najgore mi kad od klupski para idu se skolovat ili na neke seminare .. ulozili u dzenu u nehlheba licence da dobije a nista .... ne znam kako oni misle dolaziti na stadion..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce li ko da rusimo Titovu 38, predaleko je ovo otislo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Od forumskih prijetnji do Upravocida!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

Sa Hurtom zajedno na novi stadion

- FrancescoTotti
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Sa Hurtom zajedno na novi stadion

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ćelo će da mu bude pomoćnik, brateuuuuFrancescoTotti je napisao/la:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad mi je smijesna ona izjava Kusturice..kako ono ide: "Nekad se u Sarajevo ulazilo bla bla bla, a sad se izlazi sa obrazom..." ??? Tako nekako
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Dušmani čitaju ovu temu. 

Naprosto je nevjerovatno da uprava Sarajeva nije iskoristila priliku da angazuje najboljeg trenera ne samo u BIH nego mozda i u regionu gospodina Petrovica. Npr. u obje finalne utakmice je nadigrao Slobodu, onu istu Slobodu koja je deklasirala Sarajevo u ovoj sezoni i na Kosevu i u Tuzli pogotovo! ali eto valja taj neki Hurtic, oj Boze.......za nepovjerovati! Radnik ima budzet oko 400 000 KM, jedno 5-6 puta manji nego Sarajevo, ali su osvojili trofej i plasirali se u Evropu, kad imas znanja i prizemnosti onda nije sve ni u parama! Bahata uprava Sarajeva je podcjenila navijace, ligu, javnost i zato kluba sa Koseva nema nigdje. Ljudi koji vode klub su imali i dobrih stvari, to treba priznati, ali zbog nevidjenog fijaska u ovoj sezoni zasluzili su svi da budu sto dalje od kluba! Dok Sarajevo nije imalo ni za kifle igralo se u Evropi, bome i pobjedjivalo.... a sada strepi od jednog Olimpica na svom terenu i pokazuje da ima amaterske neznalice koji su zalutali u sport a koji su eto silom prilika u situaciji da se nesto kao pitaju. Petrovic vs Hurtic, to je isto kao da uporedis Murinja i Blaza Sliskovica, za nepovjerovati!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 20 gostiju.