FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

adnan27
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la adnan27 » 20 maj 2016, 22:52

fukaratz je napisao/la:a pojacanja i qurca :facepalm: Said u dvije godine odigrao 4 meca i on a nas pojacava, pa takvih invalida imamo na pretek :facepalm: Kallasi covjek koji ne razumije nas jezik uopce, komplet odbrana Sarajeva svi do jednog igraca se zalili na njega jer je frajer ko krme u Teheranu na tom desnom beku :facepalm: jedino ovaj Zec ima potencijala mada je i on dobro grohnuo cim je iz Ceske dosao da igra za Celik, Olimpic, Velez, Travnik (u dvije godine promjenio pola lige). ali eto momak je brz a mi takvog u rosteru nemamo a ima samo 22 godine :thumbdown:
Sve to stoi al said ima kvalitet sad koliko je spreman al nije bio ni spreman kad je potpisao za sarajevo pa je bio naj bolji igrac i razvali u evropa ligi

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 maj 2016, 22:57

adnan27 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:a pojacanja i qurca :facepalm: Said u dvije godine odigrao 4 meca i on a nas pojacava, pa takvih invalida imamo na pretek :facepalm: Kallasi covjek koji ne razumije nas jezik uopce, komplet odbrana Sarajeva svi do jednog igraca se zalili na njega jer je frajer ko krme u Teheranu na tom desnom beku :facepalm: jedino ovaj Zec ima potencijala mada je i on dobro grohnuo cim je iz Ceske dosao da igra za Celik, Olimpic, Velez, Travnik (u dvije godine promjenio pola lige). ali eto momak je brz a mi takvog u rosteru nemamo a ima samo 22 godine :thumbdown:
Sve to stoi al said ima kvalitet sad koliko je spreman al nije bio ni spreman kad je potpisao za sarajevo pa je bio naj bolji igrac i razvali u evropa ligi
ma covjek se povrijedio 7 puta zadnje 3 godine i to svaki put iste povrede obnavlja :!: daj Boze da on dodje barem 50% spreman pa da odigra sve meceve ali nema od toga nista :kafa:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 maj 2016, 23:01

fukaratz je napisao/la: ma covjek se povrijedio 7 puta zadnje 3 godine i to svaki put iste povrede obnavlja :!: daj Boze da on dodje barem 50% spreman pa da odigra sve meceve ali nema od toga nista :kafa:
Ma otkud vam to za Saida ba šta vam je, de okanite se toga molim vas.

Kallasija sam gledao nekoliko puta kod pitara i nije razočarao. Ne mogu reć da ne valja jer ga nisam vidio da igra loše, u defanzivi je sigurno bolji od Efendića. Protiv nas utakmicu ne brojim jer su kod njih svi tu podbacili kolektivno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 maj 2016, 23:04

wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....
Sloboda Tuzla

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 20 maj 2016, 23:04

Gledam ode Avdukić nazad u Borac a bilo bi dobro da smo ga mi pokupili na sezonu-sezonu i pol dok mladi Azir ne bude spreman da bude prvi golman. To naravno ukoliko se u planu ima prodaja Pirića. Znači dovesti nekog dobrog, iskusnog +32-33g. golmana na sezonu i pripremati Muminovića za mjesto prvog golmana i vezati ga dugogodišnjim ugovorom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 maj 2016, 23:05

Kad ga već spominjete Kallasi je odličan za klupe, eventualno i prvih 11. Al' ne treba lupati imenima bezveze, biti će pojačanja uskoro pa ćemo sve vidjeti. I na ljeto niko ništa pa samo na zvaničnoj objave da smo potpisali nekog. Aziru je 19god, nema se šta čekati više, odmah u prvu postavu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 maj 2016, 23:06

fukaratz je napisao/la:wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....
ajde kazi, inace bi moglo biti saketanje :kafa:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 20 maj 2016, 23:07

je l' upratio neko kakav je ovaj Kuzmanović iz Drine? Otišao je iz Drine i kaže "Imam nekoliko ponuda od naših premijerligaša i narednih dana ću donijeti odluku gdje ću igrati." Dao je nama gol kad smo igrali protiv njih :lol: i u ovoj polusezoni pored tog još 3 gola.
možda su bacili oko na njega. 20 mu je godina tek.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 maj 2016, 23:10

Chinaglia je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....
ajde kazi, inace bi moglo biti saketanje :kafa:
reci cu ti jendog kojeg ti najvise gotivis, killer, bogotac :mrgreen: hvala mu za sve ali 99.9% novo odrediste zemlja Sulejmana Velicanstvenog :kafa:
Sloboda Tuzla

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 maj 2016, 23:11

Aerials je napisao/la:je l' upratio neko kakav je ovaj Kuzmanović iz Drine? Otišao je iz Drine i kaže "Imam nekoliko ponuda od naših premijerligaša i narednih dana ću donijeti odluku gdje ću igrati." Dao je nama gol kad smo igrali protiv njih :lol: i u ovoj polusezoni pored tog još 3 gola.
možda su bacili oko na njega. 20 mu je godina tek.
Ma kakav on. Propali talenat
Niko, niko, samo Sloboda

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 20 maj 2016, 23:12

ok :thumbup:
nisam uopšte provjeravala ništa, pa haj' da pitam :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 maj 2016, 23:12

Thranduil je napisao/la:Gledam ode Avdukić nazad u Borac a bilo bi dobro da smo ga mi pokupili na sezonu-sezonu i pol dok mladi Azir ne bude spreman da bude prvi golman. To naravno ukoliko se u planu ima prodaja Pirića. Znači dovesti nekog dobrog, iskusnog +32-33g. golmana na sezonu i pripremati Muminovića za mjesto prvog golmana i vezati ga dugogodišnjim ugovorom.
zasto Azir ne bi bio spreman, nisu ni Karacic, odnosno Kjosevski imali iskustvo, pa su ih stavili na gol, a sva tri golmana imaju 19 godina ;) Azir je protiv Zeljescara pokazao da ima potencijala, a sve i kada bi primio neke golove koje bi objektivno treba odbranit, sjeti da se da takve prima i Pirija koji vec nekoliko sezona brani u PL

sa takvim igracima se mora "kockat" i dati im sansu, istrpit' neke greske, jer znas da ce se to isplatit'.. ja bih volio da prodamo Piriju i njemu damo sansu, ako ipak Pirija ne ode, Azira poslat' na posudbu

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 maj 2016, 23:13

Ma nek se iznose mišljenja, i za njega nek se iako ga ne podnosim, ne može se zabranit, al počelo je već kao da je došao pa kako će igrat...
Nego ajde već kad imaš šta za reći, ko ide? :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 maj 2016, 23:15

fukaratz je napisao/la:reci cu ti jendog kojeg ti najvise gotivis, killer, bogotac :mrgreen: hvala mu za sve ali 99.9% novo odrediste zemlja Sulejmana Velicanstvenog :kafa:
dobro, za bogaoca smo znali iz novina
bitno je da ostanu neki drugi igraci, znamo svi koji igraci su u pitanju..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 maj 2016, 23:19

Chinaglia je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:reci cu ti jendog kojeg ti najvise gotivis, killer, bogotac :mrgreen: hvala mu za sve ali 99.9% novo odrediste zemlja Sulejmana Velicanstvenog :kafa:
dobro, za bogaoca smo znali iz novina
bitno je da ostanu neki drugi igraci, znamo svi koji igraci su u pitanju..
ma yebes novine ja popricam s njima i vidim imal sta novo :kafa: ostat ce ono bez cega ne mozemo ne sekiraj se :thumbup:
Sloboda Tuzla

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 20 maj 2016, 23:20

LJUDI BA, GDJE NAM JE LEGENDA FORUMA, @sloboda72? :hmmmmm:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2016, 23:20

Volio bih da ostanu: Muminovic. Hamzabegovic, Efendic, Mehmedagic, Skahic, Kostic, Ivetic, Merzic, Zeba, Saric, Ordagic, Stjepanovic, Veselinovic, Govedarica, Ahmetovic

i da dovedemo 5 kvalitetnih igraca koji su za prve postave, time bi imali 20ak kvalitetnih igraca i ne bi zavisili od Salihovica, Krpica, Mehidica, Prsesa, Lakicevica, Haurdica. Njih 6 da zamjenimo sa nekih kvalitenijh 6 igraca tj. bek, veznjak, krila i napadac.

Isto Pirica prodati, tj pokusati prodati i uzeti neki novac koji bi pomogao u drugim stvarima kod stabilizacije :D
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 maj 2016, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 maj 2016, 23:21

fukaratz je napisao/la:ma yebes novine ja popricam s njima i vidim imal sta novo :kafa: ostat ce ono bez cega ne mozemo ne sekiraj se :thumbup:
pozdravi bogaoca kada ga vidis, reci: pozdravlja te jedan lik Chini, gotivi te pravo :tokralju:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 20 maj 2016, 23:27

Chini, de bolan popravi te smajlije... :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 maj 2016, 23:28

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Chini, de bolan popravi te smajlije... :mrgreen:
koje ba :damn:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.