Sve to stoi al said ima kvalitet sad koliko je spreman al nije bio ni spreman kad je potpisao za sarajevo pa je bio naj bolji igrac i razvali u evropa ligifukaratz je napisao/la:a pojacanja i qurcaSaid u dvije godine odigrao 4 meca i on a nas pojacava, pa takvih invalida imamo na pretek
Kallasi covjek koji ne razumije nas jezik uopce, komplet odbrana Sarajeva svi do jednog igraca se zalili na njega jer je frajer ko krme u Teheranu na tom desnom beku
jedino ovaj Zec ima potencijala mada je i on dobro grohnuo cim je iz Ceske dosao da igra za Celik, Olimpic, Velez, Travnik (u dvije godine promjenio pola lige). ali eto momak je brz a mi takvog u rosteru nemamo a ima samo 22 godine
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma covjek se povrijedio 7 puta zadnje 3 godine i to svaki put iste povrede obnavljaadnan27 je napisao/la:Sve to stoi al said ima kvalitet sad koliko je spreman al nije bio ni spreman kad je potpisao za sarajevo pa je bio naj bolji igrac i razvali u evropa ligifukaratz je napisao/la:a pojacanja i qurcaSaid u dvije godine odigrao 4 meca i on a nas pojacava, pa takvih invalida imamo na pretek
Kallasi covjek koji ne razumije nas jezik uopce, komplet odbrana Sarajeva svi do jednog igraca se zalili na njega jer je frajer ko krme u Teheranu na tom desnom beku
jedino ovaj Zec ima potencijala mada je i on dobro grohnuo cim je iz Ceske dosao da igra za Celik, Olimpic, Velez, Travnik (u dvije godine promjenio pola lige). ali eto momak je brz a mi takvog u rosteru nemamo a ima samo 22 godine

Sloboda Tuzla
Ma otkud vam to za Saida ba šta vam je, de okanite se toga molim vas.fukaratz je napisao/la: ma covjek se povrijedio 7 puta zadnje 3 godine i to svaki put iste povrede obnavljadaj Boze da on dodje barem 50% spreman pa da odigra sve meceve ali nema od toga nista
Kallasija sam gledao nekoliko puta kod pitara i nije razočarao. Ne mogu reć da ne valja jer ga nisam vidio da igra loše, u defanzivi je sigurno bolji od Efendića. Protiv nas utakmicu ne brojim jer su kod njih svi tu podbacili kolektivno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....
Sloboda Tuzla
Gledam ode Avdukić nazad u Borac a bilo bi dobro da smo ga mi pokupili na sezonu-sezonu i pol dok mladi Azir ne bude spreman da bude prvi golman. To naravno ukoliko se u planu ima prodaja Pirića. Znači dovesti nekog dobrog, iskusnog +32-33g. golmana na sezonu i pripremati Muminovića za mjesto prvog golmana i vezati ga dugogodišnjim ugovorom.
Kad ga već spominjete Kallasi je odličan za klupe, eventualno i prvih 11. Al' ne treba lupati imenima bezveze, biti će pojačanja uskoro pa ćemo sve vidjeti. I na ljeto niko ništa pa samo na zvaničnoj objave da smo potpisali nekog. Aziru je 19god, nema se šta čekati više, odmah u prvu postavu.
Nad tobom sunce najljepše sja
ajde kazi, inace bi moglo biti saketanje :kafa:fukaratz je napisao/la:wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....
je l' upratio neko kakav je ovaj Kuzmanović iz Drine? Otišao je iz Drine i kaže "Imam nekoliko ponuda od naših premijerligaša i narednih dana ću donijeti odluku gdje ću igrati." Dao je nama gol kad smo igrali protiv njih
i u ovoj polusezoni pored tog još 3 gola.
možda su bacili oko na njega. 20 mu je godina tek.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
reci cu ti jendog kojeg ti najvise gotivis, killer, bogotacChinaglia je napisao/la:ajde kazi, inace bi moglo biti saketanjefukaratz je napisao/la:wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....

Sloboda Tuzla
Ma kakav on. Propali talenatAerials je napisao/la:je l' upratio neko kakav je ovaj Kuzmanović iz Drine? Otišao je iz Drine i kaže "Imam nekoliko ponuda od naših premijerligaša i narednih dana ću donijeti odluku gdje ću igrati." Dao je nama gol kad smo igrali protiv njihi u ovoj polusezoni pored tog još 3 gola.
Niko, niko, samo Sloboda
ok
nisam uopšte provjeravala ništa, pa haj' da pitam

nisam uopšte provjeravala ništa, pa haj' da pitam

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
zasto Azir ne bi bio spreman, nisu ni Karacic, odnosno Kjosevski imali iskustvo, pa su ih stavili na gol, a sva tri golmana imaju 19 godina ;) Azir je protiv Zeljescara pokazao da ima potencijala, a sve i kada bi primio neke golove koje bi objektivno treba odbranit, sjeti da se da takve prima i Pirija koji vec nekoliko sezona brani u PLThranduil je napisao/la:Gledam ode Avdukić nazad u Borac a bilo bi dobro da smo ga mi pokupili na sezonu-sezonu i pol dok mladi Azir ne bude spreman da bude prvi golman. To naravno ukoliko se u planu ima prodaja Pirića. Znači dovesti nekog dobrog, iskusnog +32-33g. golmana na sezonu i pripremati Muminovića za mjesto prvog golmana i vezati ga dugogodišnjim ugovorom.
sa takvim igracima se mora "kockat" i dati im sansu, istrpit' neke greske, jer znas da ce se to isplatit'.. ja bih volio da prodamo Piriju i njemu damo sansu, ako ipak Pirija ne ode, Azira poslat' na posudbu
Ma nek se iznose mišljenja, i za njega nek se iako ga ne podnosim, ne može se zabranit, al počelo je već kao da je došao pa kako će igrat...fukaratz je napisao/la:wobly ne pisem ja ko ce nas pojacati nego samo komentarisem ranije natpise. ja mogu reci ko ce nas napustiti od standardnih a za pojacanja pojma nemam. al jbg forum je pa nek ljudi iznose sta su culi.....
Nego ajde već kad imaš šta za reći, ko ide?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dobro, za bogaoca smo znali iz novinafukaratz je napisao/la:reci cu ti jendog kojeg ti najvise gotivis, killer, bogotac :mrgreen: hvala mu za sve ali 99.9% novo odrediste zemlja Sulejmana Velicanstvenog :kafa:
bitno je da ostanu neki drugi igraci, znamo svi koji igraci su u pitanju..
ma yebes novine ja popricam s njima i vidim imal sta novoChinaglia je napisao/la:dobro, za bogaoca smo znali iz novinafukaratz je napisao/la:reci cu ti jendog kojeg ti najvise gotivis, killer, bogotachvala mu za sve ali 99.9% novo odrediste zemlja Sulejmana Velicanstvenog
bitno je da ostanu neki drugi igraci, znamo svi koji igraci su u pitanju..

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
LJUDI BA, GDJE NAM JE LEGENDA FORUMA, @sloboda72? 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volio bih da ostanu: Muminovic. Hamzabegovic, Efendic, Mehmedagic, Skahic, Kostic, Ivetic, Merzic, Zeba, Saric, Ordagic, Stjepanovic, Veselinovic, Govedarica, Ahmetovic
i da dovedemo 5 kvalitetnih igraca koji su za prve postave, time bi imali 20ak kvalitetnih igraca i ne bi zavisili od Salihovica, Krpica, Mehidica, Prsesa, Lakicevica, Haurdica. Njih 6 da zamjenimo sa nekih kvalitenijh 6 igraca tj. bek, veznjak, krila i napadac.
Isto Pirica prodati, tj pokusati prodati i uzeti neki novac koji bi pomogao u drugim stvarima kod stabilizacije
i da dovedemo 5 kvalitetnih igraca koji su za prve postave, time bi imali 20ak kvalitetnih igraca i ne bi zavisili od Salihovica, Krpica, Mehidica, Prsesa, Lakicevica, Haurdica. Njih 6 da zamjenimo sa nekih kvalitenijh 6 igraca tj. bek, veznjak, krila i napadac.
Isto Pirica prodati, tj pokusati prodati i uzeti neki novac koji bi pomogao u drugim stvarima kod stabilizacije

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 maj 2016, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
pozdravi bogaoca kada ga vidis, reci: pozdravlja te jedan lik Chini, gotivi te pravo :tokralju:fukaratz je napisao/la:ma yebes novine ja popricam s njima i vidim imal sta novo :kafa: ostat ce ono bez cega ne mozemo ne sekiraj se :thumbup:
-
- Kontakt:
Chini, de bolan popravi te smajlije... 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
koje ba :damn:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Chini, de bolan popravi te smajlije... :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: meecko, rukometubih23 i 7 gostiju.