FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tkoje selektor olimpijske repke, taj izgleda dobro zalutao u nogomet, Pa radovac nije ni za reprezentacije opstinske lige Dobratici 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BosnianKingdom
- Kontakt:
1000 ljudi citira Majkla i traži od njega da nesta objasni ili ga vrijeđa i on se uopšte ne obazire već mrtvo hladno počne neku drugu temu tik ispod tog posta.
Pa kako te nije vise stid Boga i naroda?
Pa kako te nije vise stid Boga i naroda?
Sabrine mi moje!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
sta reci brate katastrofa, fenimizirani mora otic hebem mu pleme!zlo87 je napisao/la:haj mi recite stavove o upravi vas dvojica da znam ko ste sta ste
- f0rest1946
- Kontakt:
Mogao bi neko napraviti koji avatar, bio bi zahvalan 

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Mirza Varešanović, ma nije on zalutao nego se pridružio vrsnom znalcu Darku Nestorovićurobertkosar je napisao/la:Tkoje selektor olimpijske repke, taj izgleda dobro zalutao u nogomet, Pa radovac nije ni za reprezentacije opstinske lige Dobratici
Ista kuhinja kao 400.000 euraDBR1987 je napisao/la:Sta nam ljudi uradise spustise nas na niske grane ...postali smo predmet za zajebanciju u ovom gradu ....FrancescoTotti je napisao/la:Zestoko.SiouxLukavac je napisao/la:Ovo se neko zayebaje.
I ovako smo sa zivcima losi jos i ovo ....![]()
![]()
Umjesto plakata za dinu napravite koji plakat za slinu slinanovica koji nas ne vadi iz usta, mrtve glave padaju kod drugih klubova al jok seljober zapeo za nas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@zukanovic
De ti nama Pasha reci imali kakvih Bugara da su na granici i čekaju poziv naše uprave da potpišu ugovor ili neki drugi igrač Bulicev da će nam se uvaliti ili možda neki Husarin igrač je bo li te i jedan i drugi
De ti nama Pasha reci imali kakvih Bugara da su na granici i čekaju poziv naše uprave da potpišu ugovor ili neki drugi igrač Bulicev da će nam se uvaliti ili možda neki Husarin igrač je bo li te i jedan i drugi
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Kouadio nece u FKS dok je Dzeme Berberovica tu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
adem993 je napisao/la:@zukanovic

Bekić i poziv. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Moja predikcija za narednu sezonu
-Petrovic 4/4 protiv nas gol razlika 8:1
-Klaudijo 4 gola u 4 utakmice
- Bilbija dopel pack 2 x
-Todorovic hat trick
-Hodzic dva gola sa Zrinjskim protiv nas
-Sloboda vs Hurtic (dvije utakmice ,posto ovaj nece docekat Play off) 7-0
-Petrovic 4/4 protiv nas gol razlika 8:1
-Klaudijo 4 gola u 4 utakmice
- Bilbija dopel pack 2 x
-Todorovic hat trick
-Hodzic dva gola sa Zrinjskim protiv nas
-Sloboda vs Hurtic (dvije utakmice ,posto ovaj nece docekat Play off) 7-0
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mi smo 16 x gubili 0-1 i to ko neki sampion.
5x mogli smo jos dobiti, 2x bod i 9x gubili te utakmice. 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa bolan ti @majkle razlika je,ma gdje ćeš porediti Sarajevo i Radnik?? Pa mirza i Hurtić da su imali priliku da treniraju Radnik,propali bi kroz ligu a ne samo ispali iz ove lige odmah u treću, kad bi to moglo.. Al to je sitnica jelde??Majkl je napisao/la:Kako pola lige ,samo dvije izgubio?6 golova dao Petrovicu.Ne branim nesto Hurtica,najbitnije mi je Sarajevo,ali treba malo govoriti cinjenice.Ako su odlucili da ostane Hurtic bezveze pricamo .A realno sta to ima Petrovic ,osim kupa sa Radnikom pa da kazemo da je nesto,pa i Mirza je osvojio kup sa Olimpicom i bio drugi sa Sarajevom kad nije bilo ni para ni nista,po cemu je Petrovic bolji od njega ili od Hurtica.Mislim nemam nista protiv ako postoji sansa ili kontakt nek postave Petrovica ako cemo biti prvi super,ali hajmo malo realno pricati.joker90 je napisao/la:Ja jos kontam da je ostanak Hurtica los san, da cu se probuditi i njega nece biti tu. Ostavise covjeka kojeg je pola lige nasamaralo i koji rece da ne zna sta mu se desava sa ekipom. Pa da nije zalosno, covjek bi mu oplakao od smijeha. A imas na dohvat ruke Petrovica, koji je pokazao sta znaci imati fudbal u malom prstu.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
@zukanovic i @majkl... Koje su to trolcine,prekucali su i aldina u njegovim najboljim danima
SJAJNE VIJESTI: SLAVKO PETROVIĆ JOŠ DVIJE GODINE U RADNIKU, MEMIŠEVIĆ POSTAJE REPREZENTATIVAC
Proteklo je tri dana od istorijskog uspjeha Radnika, koji je pobjedom nad Slobodom od 3:0 osvojio Kup BiH, te stekao uslove da se takmiči na međunarodnoj sceni. Predsjednik kluba Mladen Krstajić uz veliku pomoć gradonačelnika Bijeljine, Miće Mićića postigao je dogovor oko produženja saradnje sa trenerom Slavkom Petrovićem.
"Velika mi je čast i zadovoljstvo da obavjestim širu sportsku javnost da smo postigli dogovor sa trenerom Slavkom Petrovićem o saradnji u naredne dvije godine, što je velika stvar za naš klub. Velike zasluge ima i gradonačelnik Mićo Mićić, koji je uticao na ostanak Slavka Petrovića na kormilu Radnika. Istakao bih i to da je naš prvotimac Samir Memišević dobio poziv u A selekciju BiH, dok je naš vezni igrač Dino Beširović takođe dobio poziv za reprezentativnu selekciju BiH do 23 godine." - potvrdio je predsjednik kluba Mladen Krstajić.
Proteklo je tri dana od istorijskog uspjeha Radnika, koji je pobjedom nad Slobodom od 3:0 osvojio Kup BiH, te stekao uslove da se takmiči na međunarodnoj sceni. Predsjednik kluba Mladen Krstajić uz veliku pomoć gradonačelnika Bijeljine, Miće Mićića postigao je dogovor oko produženja saradnje sa trenerom Slavkom Petrovićem.
"Velika mi je čast i zadovoljstvo da obavjestim širu sportsku javnost da smo postigli dogovor sa trenerom Slavkom Petrovićem o saradnji u naredne dvije godine, što je velika stvar za naš klub. Velike zasluge ima i gradonačelnik Mićo Mićić, koji je uticao na ostanak Slavka Petrovića na kormilu Radnika. Istakao bih i to da je naš prvotimac Samir Memišević dobio poziv u A selekciju BiH, dok je naš vezni igrač Dino Beširović takođe dobio poziv za reprezentativnu selekciju BiH do 23 godine." - potvrdio je predsjednik kluba Mladen Krstajić.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
zagorski je napisao/la:@zukanovic i @majkl... Koje su to trolcine,prekucali su i aldina u njegovim najboljim danima
Sto sam ja troll?

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Haksss, JavierBosnia, Serha i 58 gostiju.