FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Totalno je nebitno ko je bio naš kandidat svakako ne bi prošao, pa godinama nam o glavi rade, zna se ko su nam dušmani najveći. To nema veze sa ovim momkom, ne daju Želji da se išta pita, kako ne shvataš to?
Mogao bih se sloziti s tim ali do sada smo uvijek imali nekog u kantonu, sada nemamo nikog. Uvijek cemo reci rade nam o glavi, a nikad se necemo zapitati je li do nas. Hocemo mjesto u IO, a za kandidata saljemo fudbalskog anonimusa koji ne zna tri covjeka iz fudbala i on treba sebi nesto izlobirati. U IO je ona zena iz SFK, a prijedlog iz naseg kluba dobije devet glasova. Je li vrijeme da prestanemo kriviti druge?Monci je napisao/la:Totalno je nebitno ko je bio naš kandidat svakako ne bi prošao, pa godinama nam o glavi rade, zna se ko su nam dušmani najveći. To nema veze sa ovim momkom, ne daju Želji da se išta pita, kako ne shvataš to?

Docekasmo i taj dan, krece se sa izgradnjom istocne tribine
Bager je tu,umri od muke.Da Dejo ga dovukao.Skoci sad sa prozora.samoplavi je napisao/la:Mogao bih se sloziti s tim ali do sada smo uvijek imali nekog u kantonu, sada nemamo nikog. Uvijek cemo reci rade nam o glavi, a nikad se necemo zapitati je li do nas. Hocemo mjesto u IO, a za kandidata saljemo fudbalskog anonimusa koji ne zna tri covjeka iz fudbala i on treba sebi nesto izlobirati. U IO je ona zena iz SFK, a prijedlog iz naseg kluba dobije devet glasova. Je li vrijeme da prestanemo kriviti druge?Monci je napisao/la:Totalno je nebitno ko je bio naš kandidat svakako ne bi prošao, pa godinama nam o glavi rade, zna se ko su nam dušmani najveći. To nema veze sa ovim momkom, ne daju Želji da se išta pita, kako ne shvataš to?
Napokon istok
Najozbiljni kandidat za sefa Kodro i Ivan. U konkurenciji su jos Dzurbuzovic i Alispahic,

Najozbiljni kandidat za sefa Kodro i Ivan. U konkurenciji su jos Dzurbuzovic i Alispahic,
Bravo za stadion, samo naprijed i hrabro!
koji Ivan?HausMan je napisao/la:Napokon istok![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ivan Vukomanovic.irfo je napisao/la:koji Ivan?HausMan je napisao/la:Napokon istok![]()
![]()

Da se citiram, sta je sutra na redu. Pokosena trava ispred ulaza C. Dejavu, samo kod komsija prije dvije godine.samoplavi je napisao/la:Ne vjerujem ja da mi nemamo love ali mislim da su ovi u pravu koji kazu da ce se malo kais stegnuti jer bez Evrope smo ostali, a za nase usčove masno placamo igracki kadar. Siguran sam da cemo dovesti jako trenersko ime jer u ovom trenutku razmisljamo kao gurbeti prije par godina. Isto sam tako siguran da cemo i dalje biti bombardovani vijestima tipa stigla celicna konstrukcija i slicno. To je oprobani recept od komsija samo se nadam da za dvije godine nam nece biti situacija kao kod njih i da ovi koji se sada kunu u celnike kluba nece im ceke praviti.HausMan je napisao/la:Ne znam ni ja, lupam onako, jer ne vidim logican odgovor za stalno spinovanje. Do neki dan smo imali love, a sad nemamo. Nista, EnisA ostaviti, Nedo brat zamjena.
Ovakve ja pokusavam natjerati da misle svojom glavom. Ti si sad super navijac, a mi koji smatramo da je 5. mjesto rezultatski neuspjeh smo jade. Bravo majstore, a sad procitaj lijepo stavpise na zvanicnoj.dzabula je napisao/la:Bager je tu,umri od muke.Da Dejo ga dovukao.Skoci sad sa prozora.samoplavi je napisao/la:Mogao bih se sloziti s tim ali do sada smo uvijek imali nekog u kantonu, sada nemamo nikog. Uvijek cemo reci rade nam o glavi, a nikad se necemo zapitati je li do nas. Hocemo mjesto u IO, a za kandidata saljemo fudbalskog anonimusa koji ne zna tri covjeka iz fudbala i on treba sebi nesto izlobirati. U IO je ona zena iz SFK, a prijedlog iz naseg kluba dobije devet glasova. Je li vrijeme da prestanemo kriviti druge?Monci je napisao/la:Totalno je nebitno ko je bio naš kandidat svakako ne bi prošao, pa godinama nam o glavi rade, zna se ko su nam dušmani najveći. To nema veze sa ovim momkom, ne daju Želji da se išta pita, kako ne shvataš to?
Poceli su gradnju istoka sto je veliki pomak, pored problema s SD-a. Ima stvari koje si ti u pravu, ali moramo malo spustiti loptu.Da vidimo sta ce uraditi iduce sezone sto se tice borbe za trofeje i kako ce ici gradnja.samoplavi je napisao/la:Da se citiram, sta je sutra na redu. Pokosena trava ispred ulaza C. Dejavu, samo kod komsija prije dvije godine.samoplavi je napisao/la:Ne vjerujem ja da mi nemamo love ali mislim da su ovi u pravu koji kazu da ce se malo kais stegnuti jer bez Evrope smo ostali, a za nase usčove masno placamo igracki kadar. Siguran sam da cemo dovesti jako trenersko ime jer u ovom trenutku razmisljamo kao gurbeti prije par godina. Isto sam tako siguran da cemo i dalje biti bombardovani vijestima tipa stigla celicna konstrukcija i slicno. To je oprobani recept od komsija samo se nadam da za dvije godine nam nece biti situacija kao kod njih i da ovi koji se sada kunu u celnike kluba nece im ceke praviti.HausMan je napisao/la:Ne znam ni ja, lupam onako, jer ne vidim logican odgovor za stalno spinovanje. Do neki dan smo imali love, a sad nemamo. Nista, EnisA ostaviti, Nedo brat zamjena.

Bager je tu,umri od muke.Da Dejo ga dovukao.Skoci sad sa prozora jado jadni.[/quote]
Ovakve ja pokusavam natjerati da misle svojom glavom. Ti si sad super navijac, a mi koji smatramo da je 5. mjesto rezultatski neuspjeh smo jade. Bravo majstore, a sad procitaj lijepo stavpise na zvanicnoj.[/quote]
Jado,prosle godine u januaru je bilo haman pa kljuc u bravu.Ti ces nekom pricati sta je uspjeh a sta ne.Bijednice sa koseva,uhvati se FU-DE i teme ispod.
Ne znam kako te moderatori uopste trpe a kad bolje skontam vjerovatno si u dosluhu s njima.
Neces razbojnice neces
Ovakve ja pokusavam natjerati da misle svojom glavom. Ti si sad super navijac, a mi koji smatramo da je 5. mjesto rezultatski neuspjeh smo jade. Bravo majstore, a sad procitaj lijepo stavpise na zvanicnoj.[/quote]
Jado,prosle godine u januaru je bilo haman pa kljuc u bravu.Ti ces nekom pricati sta je uspjeh a sta ne.Bijednice sa koseva,uhvati se FU-DE i teme ispod.
Ne znam kako te moderatori uopste trpe a kad bolje skontam vjerovatno si u dosluhu s njima.
Neces razbojnice neces
Ovakve ja pokusavam natjerati da misle svojom glavom. Ti si sad super navijac, a mi koji smatramo da je 5. mjesto rezultatski neuspjeh smo jade. Bravo majstore, a sad procitaj lijepo stavpise na zvanicnoj.[/quote]dzabula je napisao/la:Bager je tu,umri od muke.Da Dejo ga dovukao.Skoci sad sa prozora.
Neces razbojnice neces[/quote]
opusti se

Ovakve ja pokusavam natjerati da misle svojom glavom. Ti si sad super navijac, a mi koji smatramo da je 5. mjesto rezultatski neuspjeh smo jade. Bravo majstore, a sad procitaj lijepo stavpise na zvanicnoj.[/quote]dzabula je napisao/la:Bager je tu,umri od muke.Da Dejo ga dovukao.Skoci sad sa prozora jado jadni.
Isplatili se ulaziti u dalju diskusiju? Kreni razmisljati svojom glavom, reci nam je li ovo vec vidjeno prije dvije godine na Kosevu?
- plavousrcu
- Kontakt:
Krenuli smo u jednu neizvjesnu avanturu cega su svjesni i u klubu. Bager je na istoku i to nama mnogo znaci ali moramo spustiti loptu. Jos nista nije gotovo, sigurno je da su i nasi svjesni toga sto se moze zakljuciti i po samoj objavi na sluzbenoj. Uglavnom, ide sve svojim putem ali ne smijemo mi navijaci biti euforicni jer uklanjanje betonskih tribina kao sto kazu nasi, ne mora znaciti da cemo za tri mjeseca imati tribinu. Dogovor sa SD ne postoji, sud je zasad na njihovoj strani i zato vas molim bez euforije.
Jado,prosle godine u januaru je bilo haman pa kljuc u bravu.Ti ces nekom pricati sta je uspjeh a sta ne.Bijednice sa koseva,uhvati se FU-DE i teme ispod.samoplavi je napisao/la:Ovakve ja pokusavam natjerati da misle svojom glavom. Ti si sad super navijac, a mi koji smatramo da je 5. mjesto rezultatski neuspjeh smo jade. Bravo majstore, a sad procitaj lijepo stavpise na zvanicnoj.dzabula je napisao/la:Bager je tu,umri od muke.Da Dejo ga dovukao.Skoci sad sa prozora jado jadni.
Isplatili se ulaziti u dalju diskusiju? Kreni razmisljati svojom glavom, reci nam je li ovo vec vidjeno prije dvije godine na Kosevu?[/quote]
Pa vidim da pises samo u kontru,vjerovatno si dobio instrukcije da ulazis i otvaras diskusije.al neces razbojnice.
-
- Kontakt:
e nakon 25 j.e.b.e.n.i.h godina neko se sjetio da nesto uradi sa stadionom i nadje se intelektualac da nam svima soli pamet,pa covjece smjesan si,koga ti mozes ubjediti da navijas za Zelju,pa da mi sad dodjes sa clanskim kartama od 71.pa do dana danasnjeg ja ti nebi vjerovao,a sad nek mi admini izbrisu komentar nek D.J.L. samoplavi nastavi razgovor sam sa sobom
Ne znam cemu stavljanje incijala. Napisi mudo.nja svoje ime i prezime pa onda stavljaj tudja incijale.gramparada je napisao/la:e nakon 25 j.e.b.e.n.i.h godina neko se sjetio da nesto uradi sa stadionom i nadje se intelektualac da nam svima soli pamet,pa covjece smjesan si,koga ti mozes ubjediti da navijas za Zelju,pa da mi sad dodjes sa clanskim kartama od 71.pa do dana danasnjeg ja ti nebi vjerovao,a sad nek mi admini izbrisu komentar nek D.J.L. samoplavi nastavi razgovor sam sa sobom
-
- Kontakt:
D.J.L-drustvo jednog lica kakve incijale Bog ti pamet daoHausMan je napisao/la:Ne znam cemu stavljanje incijala. Napisi mudo.nja svoje ime i prezime pa onda stavljaj tudja incijale.gramparada je napisao/la:e nakon 25 j.e.b.e.n.i.h godina neko se sjetio da nesto uradi sa stadionom i nadje se intelektualac da nam svima soli pamet,pa covjece smjesan si,koga ti mozes ubjediti da navijas za Zelju,pa da mi sad dodjes sa clanskim kartama od 71.pa do dana danasnjeg ja ti nebi vjerovao,a sad nek mi admini izbrisu komentar nek D.J.L. samoplavi nastavi razgovor sam sa sobom
gramparada je napisao/la:D.J.L-drustvo jednog lica kakve incijale Bog ti pamet daoHausMan je napisao/la:Ne znam cemu stavljanje incijala. Napisi mudo.nja svoje ime i prezime pa onda stavljaj tudja incijale.gramparada je napisao/la:e nakon 25 j.e.b.e.n.i.h godina neko se sjetio da nesto uradi sa stadionom i nadje se intelektualac da nam svima soli pamet,pa covjece smjesan si,koga ti mozes ubjediti da navijas za Zelju,pa da mi sad dodjes sa clanskim kartama od 71.pa do dana danasnjeg ja ti nebi vjerovao,a sad nek mi admini izbrisu komentar nek D.J.L. samoplavi nastavi razgovor sam sa sobom

Trenutno korisnika/ca: JuzniVjetar1979, Redfire16 i 36 gostiju.