Majkle da si malo pametniji zvali bi te idiotom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nismo ga mi otjerali. Tvoji ljubimci su...Majkl je napisao/la:Mislim da se napravila greska sa Kuadiom sto nikad nije dobio sansu.
PAPAK JEDAN RETARDIRANI I SAM ZNAS DA JE ANDJUSIC OTJERAN ZBOG BULICA I JESICA KRETENU MALOUMNI PISAM TI SE U USTAMajkl je napisao/la:Pored Kuadia mislim da se napravila greska i sa Andjusicem.
Džordž Majkl ja mislim da ga ti nisi odavno primio pa ne znas vise ni kuda udarasMajkl je napisao/la:Mislim da se napravila greska sa Kuadiom sto nikad nije dobio sansu.
Kakav ti je ovo potpis? Nisu ovo riječi Rustemovića.Majkl je napisao/la:Pored Kuadia mislim da se napravila greska i sa Andjusicem.
Ma napiso on jednom negdje pa ja kopiro,znam da nisuSteph je napisao/la:Kakav ti je ovo potpis? Nisu ovo riječi Rustemovića.Majkl je napisao/la:Pored Kuadia mislim da se napravila greska i sa Andjusicem.
Sta bolan kosta 500k eura godisnje??Pitar6785 je napisao/la:Sezona, losa, odgovornost spada iskljucivo na upravu. Isto tako ova uprava je uzela kup I prvenstvo u prosle dvije godine.
Mi moramo bit realni, igrac kao Benko 33 godine dobar za nasu ligu kosta oko 500k € godisnje, a nas najbolji igrac (doguro do A reprezentacije sa 23 godine iz nase lige) se prodaje za 1.2m€.(rekord svih vremena nase lige)
Kako da imas 5 benka u ekipa plus ostali. Trebati budzet od 4m€ godisnje Samo za igrace, plus sve ostalo znaci oko 5m€.
Ko ce kupit igraca tips benka sa 33-34godine niko. Recimo Husic je relativno jeftino doso do evrope a potrosio je preko 3m km I bio blizu da popusi, I da nije bilo euforije (nikad nista osvoili nisu) vjerovatno bi zavrsis na 6 mjestu (sa trenutnom ekipom nece moci vise od 7 mjesta. Zelja,Samo za raskide ugovora I dovodenje igraca kostalo preko milion km.
Nase prvenstvo je mnogo skuplje nego sto mozes prihoda Imat.