Fu-Do

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta nam ljudi uradise spustise nas na niske grane ...postali smo predmet za zajebanciju u ovom gradu ....FrancescoTotti je napisao/la:Zestoko.SiouxLukavac je napisao/la:Ovo se neko zayebaje.
I ovako smo sa zivcima losi jos i ovo ....
Besic je napisao/la:
Kad majkl opali 4 farza jacije pa brže bolje ovo počne skidat.
Kako to može biti prc? Hahah sva sreća pa nam nije došao.miky_hz je napisao/la:A Petrovica nesto ufatili spominjati i u komsiluku nam.Zajebano bi bilo ovo nakon onog prc sa Zahirovicem
A vidis da nas prca kako ko stigne,na razne nacine,sa svih strana i kontinenata. A najvise nas prcaju oni u koje smo se nekada zaklinjali...nazalost.miky_hz je napisao/la:A Petrovica nesto ufatili spominjati i u komsiluku nam.Zajebano bi bilo ovo nakon onog prc sa Zahirovicem
Osim nekih kvazi insajderskih informacija ovdje niko nije ni rekao da smo mi možda pregovarali sa Petrovićem. Ne znam zašto bi to bio nama prc.miky_hz je napisao/la:A Petrovica nesto ufatili spominjati i u komsiluku nam.Zajebano bi bilo ovo nakon onog prc sa Zahirovicem
Zato sto ga realno priziva 80% svih mogucih ljudi koji pisu na netu manje vise,na razno raznim stranicama.Dovoljno je ovdje pogledati da neidemo dalje,da se vidi da je covjek zelja velikog broja ljudi.Nije niko ni za Zahirovica spomenuo da smo pregovarali,cak sta vise xyxy puta se manje pisalo,o ovome se covjeku mjesecima pise.hilmo je napisao/la:Osim nekih kvazi insajderskih informacija ovdje niko nije ni rekao da smo mi možda pregovarali sa Petrovićem. Ne znam zašto bi to bio nama prc.miky_hz je napisao/la:A Petrovica nesto ufatili spominjati i u komsiluku nam.Zajebano bi bilo ovo nakon onog prc sa Zahirovicem
Koliko si plakata poskid'o ?Majkl je napisao/la:Ovo je od SSinana **** maslo,**** smrdljivo.
Kako pola lige ,samo dvije izgubio?6 golova dao Petrovicu.Ne branim nesto Hurtica,najbitnije mi je Sarajevo,ali treba malo govoriti cinjenice.Ako su odlucili da ostane Hurtic bezveze pricamo .A realno sta to ima Petrovic ,osim kupa sa Radnikom pa da kazemo da je nesto,pa i Mirza je osvojio kup sa Olimpicom i bio drugi sa Sarajevom kad nije bilo ni para ni nista,po cemu je Petrovic bolji od njega ili od Hurtica.Mislim nemam nista protiv ako postoji sansa ili kontakt nek postave Petrovica ako cemo biti prvi super,ali hajmo malo realno pricati.joker90 je napisao/la:Ja jos kontam da je ostanak Hurtica los san, da cu se probuditi i njega nece biti tu. Ostavise covjeka kojeg je pola lige nasamaralo i koji rece da ne zna sta mu se desava sa ekipom. Pa da nije zalosno, covjek bi mu oplakao od smijeha. A imas na dohvat ruke Petrovica, koji je pokazao sta znaci imati fudbal u malom prstu.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, PapakIzSa i 133 gosta.