Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bice ovo ok. U intervjuu se vidi da je Klopp odlucan u promenama, najavio je ozbiljne i korenite. Nema evropskih meceva. Ok, vise vremena za fokus na ligu, pa i kupove, vise vremena za uigravanje novih igraca i upoznavanje sa klubom.
Jbg, mec je tekao u neverovatno dobrom smeru, kada je Studge dao gol mislio sam da je to to, postojao je nalet. Priznajem da sam bio isfrustriran onim rukometom igraca Seville, gde je bar jedan morao biti penal, ali dobro.
Isto tako mi je malo smesno kako se pise o nekoj tehnicki fantasticnoj ekipi Seville, a u prvom nisu se sa loptom sastavili, to su bas nerealnosti. Obe ekipe su igrala dva razlicita poluvremena, samo sto se Liverpool potpuno izgubio, mi onakvo poluvreme nikad nismo ove sezone odigrali, ceo vezni red je nestao, a Sevilla je bolje iskoristila svoj nalet i zabila tri gola, od cega dva bek koji ne zna kada je ikad dao dva na jednom mecu.
Prvi gol je bio najkrvaviji. Najgore od svega sto je za sve kriv Moreno, on je izbacio loptu vrlo lose, on je tako naivno ispao, Mariano je provukao jedno triput kroz noge. Shok od kojeg se nikad nisu oporavili, i zato mi je krivo zbog Kloppa, bas je delovao bespomocno, a igraci ga uopste nisu ispratili na terenu, cak je i njegova energija nekako nestala.
Sturridge pokazao da kad je zdrav, tu nema mnogo polemike, ali podrske u drugom uopste nije video i sam ne moze nista. Video je to Emery u prvom, kad god je primio loptu (a isao do polovine da je uzme) oko njega se mota dva igraca.
Pearce kaze da bez obzira na Morena, na leto ce svakako biti prioritet levi bek. Videcemo koliko je Gotze realan, jer se vidi da nam treba u toj ofanzivnoj liniji, treba nam dobar veznjak na lopti, golman je izgleda zavrsen. To je ono sto se zna. Samo da se prodje bez povreda do predsezone.
Zanimljivo kad su pitali Kloppa da li je on nesrecan posto je gubio pet finala, on im je bas fino odgovorio u maniru, kako da bude nesrecan covek, kada je imao tu privilegiju da bude trener tako velikih klubova, i jos bude placen vrlo dobro za to, u poredjenju sa obicnim smrtnicima, on je vrlo vrlo srecan covek, i da svakako postoje i bitnije stvari od fudbala.
Jbg, mec je tekao u neverovatno dobrom smeru, kada je Studge dao gol mislio sam da je to to, postojao je nalet. Priznajem da sam bio isfrustriran onim rukometom igraca Seville, gde je bar jedan morao biti penal, ali dobro.
Isto tako mi je malo smesno kako se pise o nekoj tehnicki fantasticnoj ekipi Seville, a u prvom nisu se sa loptom sastavili, to su bas nerealnosti. Obe ekipe su igrala dva razlicita poluvremena, samo sto se Liverpool potpuno izgubio, mi onakvo poluvreme nikad nismo ove sezone odigrali, ceo vezni red je nestao, a Sevilla je bolje iskoristila svoj nalet i zabila tri gola, od cega dva bek koji ne zna kada je ikad dao dva na jednom mecu.
Prvi gol je bio najkrvaviji. Najgore od svega sto je za sve kriv Moreno, on je izbacio loptu vrlo lose, on je tako naivno ispao, Mariano je provukao jedno triput kroz noge. Shok od kojeg se nikad nisu oporavili, i zato mi je krivo zbog Kloppa, bas je delovao bespomocno, a igraci ga uopste nisu ispratili na terenu, cak je i njegova energija nekako nestala.
Sturridge pokazao da kad je zdrav, tu nema mnogo polemike, ali podrske u drugom uopste nije video i sam ne moze nista. Video je to Emery u prvom, kad god je primio loptu (a isao do polovine da je uzme) oko njega se mota dva igraca.
Pearce kaze da bez obzira na Morena, na leto ce svakako biti prioritet levi bek. Videcemo koliko je Gotze realan, jer se vidi da nam treba u toj ofanzivnoj liniji, treba nam dobar veznjak na lopti, golman je izgleda zavrsen. To je ono sto se zna. Samo da se prodje bez povreda do predsezone.
Zanimljivo kad su pitali Kloppa da li je on nesrecan posto je gubio pet finala, on im je bas fino odgovorio u maniru, kako da bude nesrecan covek, kada je imao tu privilegiju da bude trener tako velikih klubova, i jos bude placen vrlo dobro za to, u poredjenju sa obicnim smrtnicima, on je vrlo vrlo srecan covek, i da svakako postoje i bitnije stvari od fudbala.
The sale of Christian Benteke is set to swell the club's summer transfer kitty. #lfc (James Pearce)
Bogdan will leave #LFC this summer with Ilori likely to follow. Teixeira and Sinclair will move on as their contracts expire. (James Pearce)
Enrique has already been shown the door, Rossiter has signed for Rangers & Steven Caulker's loan spell from QPR is over. (James Pearce)
This could be the end of Skrtel at #LFC. Much will depend on what kind of offers arrive & also his own determination to move. (James Pearce)
Joe Allen, who came off the bench against Sevilla, may have played his last game for Liverpool. #lfc (James Pearce)
If Liverpool can't offer Allen first team football then a return to former club Swansea City is likely. #lfc (James Pearce)
Whether Moreno stays or goes this summer, signing a new left-back who can defend is an absolute priority. #lfc (James Pearce)
Coutinho/Firmino/Can will be back next season along with the likes of Milner, Origi, Lovren, Clyne, Flanagan, Ings & Gomez. (James Pearce)
Sturridge & Lallana both recently reaffirmed their commitment to the cause amid speculation linking them with moves away. (James Pearce)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
paul joyce – @pjoyceexpress
Liverpool set to sign Loris Karius from Mainz next week. £4.7m get out clause
Ovo me najviše raduje. Kakva krađa u Mainzu. Simona na klupu gdje mu je oduvijek bilo mjesto.
Liverpool set to sign Loris Karius from Mainz next week. £4.7m get out clause
Ovo me najviše raduje. Kakva krađa u Mainzu. Simona na klupu gdje mu je oduvijek bilo mjesto.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
Nista od ovog ljeta ako ne bude traceva da ce nam arda turan doći 

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Pocetkom oktobra imam neki seminar u Liverpoolu, te sam kontao da prisustvujem jednoj utakmici.Vec smo dogovorili sa organizatorima obilazak Anfielda, ali mene zanima kako doci do karte ?
Ovi rekose da se slabo uzimaju karte na dan utakmice i da pocnem sad traziti nacin da dodjem do iste.
Ima li ovdje neko iskustva oko toga.Moze i na PP.
Ovi rekose da se slabo uzimaju karte na dan utakmice i da pocnem sad traziti nacin da dodjem do iste.
Ima li ovdje neko iskustva oko toga.Moze i na PP.
J... se, Liverpule. I ti i tvoj crveni dres i tvoja luka i tvoj grad i sve u šta se čovek može zaljubiti. Neka se j..u tvoje evropske noći i kapitenska traka i uništavanje Junajteda i Viljareala i gol Dortmundu u 90. minutu zbog kojeg nas nateraš da pomislimo da je sve moguće.
J....e te tvoje godine bez titule, brojiš li ih još? Samo 26 godina bez Premijer lige, a toliko bola; samo 11 proleća bez evropskog pehara, a toliko luzerski duh.
J..o vas sve smisao za kombinovanje na sredini terena. I himna koja bi trebalo da odjekuje sa Kopa u Bazelu, a ona je tiša nego ikad, jer ko zna ko se sve dokopao karte, i j...la te ekipa koja misli da je dovoljno pojaviti se na finalu protiv Sevilje i odigrati prvo poluvreme, a nikad nije uzela trofej, a Sevilja zna, j....a te i ona, kako se to radi.
J..o te i Gameiro, znam ga iz Strazbura, mrzim ga od Strazbura, kada će prestati da me proganja?
J...o te neiskustvo i propuštene šanse i strah od nečeg tako velikog.
J...o te Danijel Staridž, koji da čudo od gola i onda se šlepa celu utakmicu, kvari igru i izigrava plejmejkera i neće da da loptu. J..o te Klop koji mu to dozvoljava i kod 1:2 uvodi Alena i Origija. J...o te Alen, velški Ćavi. I Benteke, belgijski Heski. I Firmino, brazilski Luis Garsija.
J...o te svaki pogrešan pas Kutinja i trčanje Milnera kao leminga i ona obezglavljena kokoška od Morena, valjda sada svi znaju da nikada nije ni imao kvalitet da igra u tvom dresu; sećaš li se kad ga je Jovetić napravio budalom prvog leta kada je stigao, tamo na Etihadu?
J....a te svaka utakmica koju si izgubio, posebno one koje si izgubio bez borbe, bez srca. Kao u sredu uveče.
Bilo bi pošteno da boli. I boli, više nego Milan 2007, više nego neki glupi Liga kup, i tek malo manje od dana kada je Stiven proklizao, j...o te i on i njegova karijera bez titule i njegova tuđa Amerika.
J...o te televizor ispred kojeg se tresemo, i komentari koje ti ostavljaju na sajtovima, i oni što te mrze i onda kad te vole, plusevi na MOZZART Sportu na "Hahahahaha luzerpul" i sudija koji ti ne sudi tri penala jer ne deluješ dovoljno snažno ni ubedljivo čak ni kad vodiš.
J..li te i ti penali, ionako bi ih sve promašio.
J...o te tvoj mazni glas sa tribina, ona pesma o usamljenom koračanju, i ona pesma u kojoj je Stiv Hajvej na boku, i polja Enfilda i jadni Skauzer Tomi koji umre na bojnom polju i Raš koji odmah posle tog događaja postigne četiri gola.
J...la te Nova godina u koju ulaziš već bez šanse za pehar, i decembar u kojem osvojiš pet bodova na šest utakmica. J..o te kapitulacija u kišnoj noći u Stouku.
J..o te način na koji se krećeš iz odbrane u napad, sporo i neinventivno, j..o te svaki korner koji izvedeš kratko, i još više oni koje ne izvedeš nikako; kao kod 1:3 u Bazelu kad vidiš da nema ideje ni da se ubaci lopta. J...lo te izluđivanje koje to izaziva.
Pravi sad, j... se, bez Lige šampiona, planove za novo leto, i nateraj nas opet da klikćemo na klipove nekog igrača kojeg do juče nismo ni znali, j..o te Klop kojeg privoliš da dođe i da nam pruži nadu da sve ide na bolje; j...lo mene što pomislim da taj Nemac drži ključ od raja i da smo na dobrom putu.
J..o želju da budemo sretni i da nas pamte. J..o nesposobnost i kukavičluk da sve pokušaš na kiši St. Jakob parka.
J..i se, Liverpule, jer se nikad ne voli toliko kao kad zaboli.
J...o te znak "Ovo je Enfild" koji se više ne dodiruje i Boot Room u kojem je osmišljen tvoj fudbal fudbal i Šenkli i Pejsli i Keni i Sunes i Fauler i Oven i svi ti prošli životi koji nas plaše i prošli uspesi koji nas muče.
J..o Istanbul, treba ga bombardovati, da vidimo hoće li tada biti romantičan, hoćemo li ga se tada sećati s osmehom na licu.
J...š mene, jer mogu biti toliko lud da mi nedostaješ, a da te nikada nisam video uživo, da čak i ne znam kako izgledaš pod svetlima reflektora. I j...š svetla reflektora. Tada ljudi pevaju, a ja želim da nema nikoga.
J...š i to što ipak ne želim da si iole drugačiji. J...š to što će doći avgust i Klop će reći da idemo na titulu i da smo na dobrom putu i da možemo, ovog puta stvarno možemo, a ne kao u Bazelu. Možemo, j...ote.
I opet, j...š nas jer verujemo u sve to.
Ne budel on nakupovo odgovarajucih igraca i rastjero ovog hamelja sto se nakupilo prije njega, moci ce oni za godinu dvije opet pjevati, samo sto ce tad pjevati qurtcu.gaston je napisao/la:

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Izgleda da ce Hector definitivno kod nas.
Oni već pokušavaju kupiti drugog lijevog beka.
Hvala Allahu, zbog Morena mi se počinje graditi fudbal...
Oni već pokušavaju kupiti drugog lijevog beka.
Hvala Allahu, zbog Morena mi se počinje graditi fudbal...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Evo Brendan trener Celtica. Dakle, idu tamo najmanje dvojica 

Tako blizu, a tako daleko.
@kume hoću muštuluk za ovuMahmoud Dahoud, has emerged as a possible alternative should a deal not be agreed for Piotr Zielinski. #lfc (Chris Bascombe)

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odličan potez, sa obje strane. Mislim da bi se tamo mogao fino uklopiti.Civa je napisao/la:Evo Brendan trener Celtica. Dakle, idu tamo najmanje dvojica

Sve najbolje Rodgersu u nastavku trenerske karijere. Hvala za predivnu sezonu, možda i najljepšu koju se mnogi ovdje sjećaju.
Neki igraci koji su dosli u liverpool za vrijeme rodgersa ni u celticu ne bi bili pojacanja.Civa je napisao/la:Evo Brendan trener Celtica. Dakle, idu tamo najmanje dvojica
You are someone else I am still right here
Xhaka potpisao za Arsenal, valjda se zbog toga Klopp okrenuo Zielinskom 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam zašto i očekujemo da će nam se transfer politika popraviti, baš nam je Klopp nekakvu mahnitu nadu dao u 'BOLJE SUTRA' 

Anfield se renovira uveliko a Besiktas je poslao ponudu za Skrtela. Onaj nas Matip u timu sezone Bundeslige. Da hoce nasi krenuti ka Rodrigezu iz Wolsbirga.
Kocka je bačena
Dosta se prica da je Dahoud alternativa Zielinskom, ako ovaj ne dodje. Ne znam koliko je to tacno, ali ako jeste, onda ne razumem, jer bi valjda trebalo obrnuto.
klopp izgleda ima fetis na poljake
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vjerujem da je razlog to sto je Zielinskog lakse dovesti, a ima veliki potencijal. Dahoud je sad bolji igrac, potencijal je svakako tu, ali ga je dosta tesko dovesti. Mislim da nigdje nece ni otici ovog ljeta. I ovo mi je klimavo s logikom, ali i jedino rjesenje koje nekako mogu prihvatiti.
Ovih dana se pominje i Tah kao nova meta za stopera, ne znam koliko je istine u tome. Chilwell je izgleda jako blizu potpisa.
Za Xhaku je odavno poznato da Klopp nije zelio da ga dovodi
Ovih dana se pominje i Tah kao nova meta za stopera, ne znam koliko je istine u tome. Chilwell je izgleda jako blizu potpisa.
Za Xhaku je odavno poznato da Klopp nije zelio da ga dovodi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.