Kontam piše pe..der..čina non grataFrancescoTotti je napisao/la:Evo nam novih avatara.
Ja ovo ne skidam dok ne ode mamicu mu uhljbovsku

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kontam piše pe..der..čina non grataFrancescoTotti je napisao/la:Evo nam novih avatara.
Ja ovo ne skidam dok ne ode mamicu mu uhljbovsku
u cemu je frka ljudino? nemam nista protiv tvog posta, već protiv citiranja istog, nema potrebe za tolikim citiranjem samo da bi ispod tog stavio jedan obican smajli ili napisao jednu dvije riječi.obiteljskicovjek je napisao/la:Ne momcino grijesis, nema potrebe da stavljas mene u ovaj kontest. Cijenim to sto si redovan na ovoj temi i nadam se da si tu zbog istog razloga kao i ja. Jasno mi je skoro sve. Mene samo iritira sto se sva negativna prica i energija usmjerava ne protiv uprave ili dijela uprave, ili par kljucnih ljudi u istoj, nego protiv kluba koji neizmjerno volim. Ne pratim ostale forume ali na ovom se radi upravo to. Postoji par forumasa koji idu tako daleko da ismijavaju FKS a ono sto me najvise brine ima mnogo vise "ovaca" koji ih slijepo slijede. Uprava je bilo i bit ce ih jos al jedno je Sarajevo. Ako mislis da sam zadovoljan postojecim stanjem u klubu..... Ako mislis da zbog toga mogu dati za pravo raznim jajarama koji su "yebeni" za tastaturom da kenjaju po svemu sto moj klub predstavlja grdno se varas.Moju glavu i ono sto udje u nju ostavi meni .Vec 50-ak godina samo ja odlucujem o tome, srdacno te pozdravljam.FrancescoTotti je napisao/la:
To je zbog majkla, obiteljskog, xboxa i slicnih da im napokon udje u glavu zasto crnjacimo ovolikoQUARESMA 18<<< je napisao/la:Dobro ljudi nema potrebe da se toliki post stalno citira, skontali smo sta je pisac htio reci.
Citirajte mu samo ime a ne da moramo scrolati pola sata
Sent from my E6653 using Tapatalk
High je napisao/la:Avatarima protiv Dine.
zagorski je napisao/la:majkl skida molotovljev pali
Zestoko.SiouxLukavac je napisao/la:Ovo se neko zayebaje.
Ja cu doci samo da napucavam debelog, nema veze sto je s nama u ekipi.Besic je napisao/la:Joker , Dulja na golu i ja. Fale nam dva igraca hocel ko ?
Trenutno korisnika/ca: tajsamja, Tatamata1946 i 18 gostiju.