Majkl, požuri i skidaj.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
THUG lifeDobar trener iz dobrog igraca izvlaci maksikum a odlican trener iz loseg igraca izvuce dobrog igraca a to je po mom misljenju Slavko Petrovic. Uvjek je bilo i bit ce "Bolje grupu ovaca da vodi lav, nego grupu lavova da vodi ovca".
Covjek nam se ofirno nudi, i to u nekoliko navrata, jos kaze da mu finansije nisu prioritet ali nasi debili iz uprave ce radije dovesti nekoga ko je imao dobre rezultate u Ruandi, Malawima, Novoj Gvineji nego nekoga koga gledaju godinu dana u "svojoj avliji".
SiouxLukavac je napisao/la:Šeher oblijepljen plakatima: “Uprava napolje – Dino odlazi”
![]()
Majkl, požuri i skidaj.
Baca na Tana .... samo da ustane ako je utrpan rod su 100% ....HeraklitMracni je napisao/la:
Bravo HordeBesic je napisao/la:
Kad majkl opali 4 farza jacije pa brže bolje ovo počne skidat.
Da i klub i navijaci, mnogo raje to ne prepoznaje na prvu. Vjeruj da je to vjesto upakovano i za cilj ima destabilizaciju kluba iz temelja. Nisam nikako vezan za sadasnju ili bilo koju upravu u FKS. Neke stvari su dobre a neke nisu ni za qrac. Uvijek sam tu da im yebemo majke a nikad da se odreknem clanske ili bilo cega drugog sto smatram svojim a ne vlasnistvom bilo koga. Ovdje se otvoreno pozivalo upravo na to, kao i na scenario sa predsjednikom partizana (mozda i opravdano za neke uposlenike u klubu) ali vjeruj mi to ne bi koristilo FKS. Ne kazem da trebamo sjediti skrstenih ruku ali ne treba nasjedati na dusmanluke i praviti jos veca sra.a. To nam je upalilo jednom, ovaj put bojim se da bi to bilo kontraproduktivno.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam zasto pominjete Petrovica vise. Pa prije sedmicu dana na sluzbenoj objavljeno ko je trener sljedece sezone.
Dzaba palamudite i presipate iz supljeg u prazno.
@objteljski nije istina da se klub ismijavao ovdje!!! Mozda se u nekom saljivom tonu zezalo al da je neko ozbiljno sramotio klub nije!
Druga stvar pa i pisemo da smo protiv pojedinaca, zna se koji su to. Al gotova je to sad stvar jer niko nigdje ne ide.
Na ovoj temi pisu bolesnici doslovno u ovaj klub, pola nas se zna i tu nemam sta lagat! Ako ti kazes da su ti ljudi ili ja ismijavali klub, onda ok, ti kazes tako.
Pozdrav i tebi!
Bojim se da on od nas hoce da napravi "Dinino" a ne Dinamo...zlo87 je napisao/la:Dino hoce da napravi od nas Dinamo, al samo tribine
Mene bi cudilo da nema ....joker90 je napisao/la:Je li istina da Dino ima tjelohranitelja?
ma mislio sam na kamp, znat ce se valjda vise poslije skupstine, tj kad ce poceti gradnja jer ne vjerujem da ce ovi sad ista zapocinjati ako im pozicije nisu 100 % sigurneFrancescoTotti je napisao/la:Thec brate cuj znacemo poslije skupstine
Ti ocekujes da se sve rijesi na toj skupstini, da sarajevo pocne sve redom pobjedjivat, da nam najbolji igraci sami dolaze poslije skupstine ?
Bolan unaprijed se zna sta ce bit na skupstini. Vec su smislili kako opet preveslat i Tana i nmegove ljude. Fol ukidaju par pozicija a na drugoj strani stvaraju par novih.
Plan im ko fol poboljsat sportski segment kluba, a dosad im je bio plan postat vodeci proizvodjac malina na trzistu BIH?
Hah, bas jedva cekam tu skupstinu
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Evander, Giuseppe1, johntravolta123, kosevodom, miguelramos, mosarajvosa83, sekac i 73 gosta.