FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baltazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baltazar » 19 jun 2010, 14:49

hoce li biti igdje prijenos izvlacenja? na netu ako nista

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 jun 2010, 14:50

Belaj je i ja ne želim da izvučemo Aktobe, Hapoel i Bate jer će biti veoma **** otići tamo a teško da možemo proći izraelce i bjeloruse, kazahstance možda. Ovo ostalo, dajte da se igramo :mrgreen:
Očekujem **** gostovanje Manijaka. Dugo smo na ovo čekali. Biće drama :mrgreen: Ako nas uopšte budu pustili preko granice :lol:

Izvlačenje je u 21.06 u 12.00 h ; Trebalo bi da bude na TV-u. AKo ne bude, biće na stranici UEFE garant.
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 19 jun 2010, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 jun 2010, 14:51

Pa bice vam na SporSport.ba
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 19 jun 2010, 14:53

Igrači koj su sinoć bili ili će tek doći na probu ili su već potpisali:
Faruk Hadžić (juniorski reprezentativac BiH i golman Krajišnika),
Antonio Vidović (Orašje),
Goran Gančev,
Nikola Odović (sin Milomira Odovića koji je prošle sezone nosio dres Slavije),
Zajko Zeba (Alanya Vladikavkaz),
golman Elvis Karić (NK Zvijezda),
Sanid Halilović (NK Lučko, Hrvatska).
Srđan Savić će se na Grbavici pojaviti u nedjelju.

Filip Naumčevski (FK Skopje, Makedonija),
Zlatan Burina (Iskra Bugojno),
Anđelko Malešić (?),
Zvjezdan Stanić (FK Slavija),
Asmir Suljić (FK Butmir),
Dario Slamnik (UNIS),
Aldin Memić (Slovenija),
Enis Sadiković (Sparta Prag II, Češka),
Farik Kečo (Olimpik).
Alden Vladavić (Radnika Hadžići)
Teo KardumFaruk Hadžić (juniorski reprezentativac BiH i golman Krajišnika),
Antonio Vidović (Orašje),
Goran Gančev,
Nikola Odović (sin Milomira Odovića koji je prošle sezone nosio dres Slavije),
Zajko Zeba (Alanya Vladikavkaz),
golman Elvis Karić (NK Zvijezda),
Sanid Halilović (NK Lučko, Hrvatska).
Srđan Savić će se na Grbavici pojaviti u nedjelju.

Filip Naumčevski (FK Skopje, Makedonija),
Zlatan Burina (Iskra Bugojno),
Anđelko Malešić (?),
Zvjezdan Stanić (FK Slavija),
Asmir Suljić (FK Butmir),
Dario Slamnik (UNIS),
Aldin Memić (Slovenija),
Enis Sadiković (Sparta Prag II, Češka),
Farik Kečo (Olimpik).
Alden Vladavić (Radnika Hadžići)
Teo Kardum
FEDERER= KLOC

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 19 jun 2010, 15:12

EVO NESTO O NASEM BUDUCEM IGRACU...
Teo Kardum: Od Hajduka do Dinama i Francuske pa do Zmaja

Nekoć velika nada hrvatskoga nogometa, 22-godišnji Teo Kardum igrat će ovoga proljeća za makarskoga trećeligaša Zmaja.

Kardum je u ljeto 2002. izazvao popriličnu buru na relaciji Poljud - Maksimir, nakon što je kao 16-godišnjak iz Hajduka prešao u Dinamo.

- U Zmaju igraju neki moji prijatelji iz školskih dana, pa sam preko njih stupio u kontakt s ljudima iz kluba. Dogovorili smo se, imamo dobru ekipu i nadam se da ćemo ući u Drugu ligu - kaže Kardum.

Inače, Zmaj je nakon pola sezone vodeća momčad trećeligaškog juga, s bodom prednosti ispred Raštana.

U vrijeme kada je Kardum odlazio u Dinamo, svi su se slagali kako je riječ o velikome talentu, govorilo se kako podsjeća na Zlatka Vujovića, no njegov razvoj nije išao kako se očekivalo.

Sa 18 godina je zaigrao među seniorima, najprije na posudbi u zaprešićkom Interu, a potom i u Dinamu, no u sezonu i pol je odigrao samo desetak prvenstvenih utakmica.

U francuskom Libourneu prekomandiran na krilo
U siječnju 2006. godine Kardum je prešao u Varteks, gdje se donekle uspio izboriti za minutažu. U ljeto 2007. otišao je u redove francuskoga drugoligaša Libournea. Iako je u mlađim kategorijama igrao kao klasični napadač, kasnije je često igrao u vezi, na krilu.

- U Libourneu sam odigrao 20-ak utakmica, nisam dao puno golova jer nisam ni igrao blizu protivničkoga gola. Morao sam pauzirati u šest utakmica jer je protivničkome vrataru u jednome duelu sa mnom slomljena noga. Iako nisam bio kriv, pravila su takva.

- Početkom ove sezone prešao sam u Nyon, u švicarskoj drugoj ligi. Odigrao sam samo šest utakmica jer sam kasno došao. Prvenstvo je već bilo počelo, pa nisam prošao pripreme - rekao nam je 22-godišnji Solinjanin.

Vjerujete li kako možete pokazati da vrijedite i uskoro opet zaigrati u nekom od jačih hrvatskih klubova?

Možda Zmaj postane veliki klub
- Vjerujem da mogu, mislim da se mogu vratiti. Ali ne razmišljam toliko unaprijed idem korak po korak, pa ćemo vidjeti što će biti. Možda i Zmaj postane veliki klub, tko zna. U Makarskoj mi je prva liga, suigrači su mi blizu po godinama i odlično se slažemo.

- U Zmaju ću igrati u napadu, špicu. Kardum u derbiju, Hajduka i Dinama, nije ni za koga navijao. a prvu utakmicu za Zmaj trebao bi odigrati sljedeće subote, kada u Makarsku stiže Omiš.
Rotor Volgograd...

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 jun 2010, 15:21

Željezničar-Šibenik, ponedjeljak 21.06.2010. 18.3oh, Gradski stadion u Fojnici. Malo mi je nejasno što u ovoj ranoj fazi priprema treba da se igraju utakmice, ali eto, genijalac na našoj klupi zna najbolje.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 jun 2010, 15:25

partibrejker1921 je napisao/la:Željezničar-Šibenik, ponedjeljak 21.06.2010. 18.3oh, Gradski stadion u Fojnici. Malo mi je nejasno što u ovoj ranoj fazi priprema treba da se igraju utakmice, ali eto, genijalac na našoj klupi zna najbolje.

odakle si to da igramo ????
sa koje si to stranice pokupio :D

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 jun 2010, 15:29

Drug mi radi za službeni portal našeg kluba fkzeljeznicar.com...On mi je rekao, ulaz je 3 markice :D
samir_tm87 je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Željezničar-Šibenik, ponedjeljak 21.06.2010. 18.3oh, Gradski stadion u Fojnici. Malo mi je nejasno što u ovoj ranoj fazi priprema treba da se igraju utakmice, ali eto, genijalac na našoj klupi zna najbolje.

odakle si to da igramo ????
sa koje si to stranice pokupio :D

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 jun 2010, 15:30

Ta utakmica je da se vide ovi igraci koji su na probi

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 jun 2010, 15:32

Admiral_TM87 je napisao/la:Ta utakmica je da se vide ovi igraci koji su na probi
Tako nekako.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jun 2010, 15:34

Tacno tako protiv Sibenika vjerovatno da se probaju neki od igraca, generalka ce biti protiv Cibalije !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tastatura
Kontakt:

Post Postao/la tastatura » 19 jun 2010, 15:45

patkica je napisao/la:Jedini uzrast koji se jos takmici iz omladinskog pogona Zeljeznicar su pioniri koji danas igraju u 17 sati na glavnom,poslije toga trening prvog tima :)
Jel' 100% danas utakmica u 17h?

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 19 jun 2010, 16:48

---------------seha-------------------

gancev----mesic-----bogicevic---radovanovic

-----------culum----savic---------------
beslija-------zeba------------visca

popovic/mesanovic

po onom sto je izvjesno za sada i ne izgleda lose

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 jun 2010, 16:51

JoinUnion je napisao/la:---------------seha-------------------

gancev----mesic-----bogicevic---radovanovic

-----------culum----savic---------------
beslija-------zeba------------visca

popovic/mesanovic

po onom sto je izvjesno za sada i ne izgleda lose
ne izgleda lose samo treba napadac ova dvojica nemogu vise biti prvi napadaci, mozda mogu ponekad s klupe uletit, i treba jos zamjena za radovanovica i to bi bilo to

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jun 2010, 16:53

pile87 je napisao/la:
Tacno tako protiv Sibenika vjerovatno da se probaju neki od igraca, generalka ce biti protiv Cibalije !
cviko rece da je otkazana sa sibenikom...sa olimpikom cemo igrati, al ne znam je li u istom terminu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 jun 2010, 19:41

Raja šta je sa onih 200 000 KM od Alije Behmena za stadion :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 jun 2010, 20:13

Bio sam na treningu. Zeba je Tito. Kakvu golčinu zabi Kariću, nema dalje. Lopte u prostor, kontrola, dribling. Jedino je "loš" u defanzivi al to će mu se tolerisati :mrgreen:
M. Bešlija je nepreman, vidi se. Uaaaaaaaa, idi u penziju Mirso. Khm, šalim se, mada sam to pričao na početku prošle sezone :roll: Jesam, kloc, priznajem :mrgreen:

Svraka je bio loš. Gančev je igrao štopera sa Kerlom u "drugom" timu. Nije loš. Ne treba Kerlu otpustiti, jest glupan al nam može valjati. Udariti po džepu, potpisati novi ugovor i vozdra. Ako neće, na tribine.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 jun 2010, 22:45

nikad_izvini je napisao/la:Bio sam na treningu. Zeba je Tito. Kakvu golčinu zabi Kariću, nema dalje. Lopte u prostor, kontrola, dribling. Jedino je "loš" u defanzivi al to će mu se tolerisati :mrgreen:
M. Bešlija je nepreman, vidi se. Uaaaaaaaa, idi u penziju Mirso. Khm, šalim se, mada sam to pričao na početku prošle sezone :roll: Jesam, kloc, priznajem :mrgreen:

Svraka je bio loš. Gančev je igrao štopera sa Kerlom u "drugom" timu. Nije loš. Ne treba Kerlu otpustiti, jest glupan al nam može valjati. Udariti po džepu, potpisati novi ugovor i vozdra. Ako neće, na tribine.
Nije ono bio Gancev,Gancev nije uopste igrao,samo je trcao okolo sa svim grupama i cesto je pricao sa Lojom fizioterapeutom,mislim da radi po posebnom programu( bio je u dresu sa brojem 18)...bio je neki lik koji je igrao u drugom timu sa Kerlom ali ne znam o kome se radi,to je neko ko je na probi...trening isti kao i juce,trce i probavaju se malo na terenu,nista posebno...uglavnom nema nista posebno novo,sutra je opet trening u 18 i 30,valjda bi se trebao pojaviti Savic...treba nam napadac definitivno...Selimovic i Serdarevic degradirani u treci tim,Serdarevic opet igrao stopera,mislim da su oni na izlaznim vratima,meni izgleda kao da popunjavaju broj igraca,ne vidim da uopste na njih dvojicu racunaju ,kao i na povratnika Mujkanovica,koji je isto bio u trecem timu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 19 jun 2010, 22:58

mene je dojmio danas onaj nas junior , mini culum , sto je igrao za ekipu u bijelim dresovima , visok , borben , svuda ga ima :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 jun 2010, 23:54

od igraca na probi ANTONIO VIDOVIC mi ce cini kao igrac velikih mogucnosti jer sam ga licno gledao u 2 tekme protiv nas u orasju gdje bio sjajan ,nisam upratio sta je sa njim bilo u zadnje vrijeme osim da ga je celik kupio i da je imao tesku povredu nakon cega se vratio u orasje i koliko vidim postigao 8 golova u 1 ligi federacije ,uglavnom ako je momak na nivou od prije 2 god uz amara moze postati strasan a tek ima 20-21 god

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, delinjo, Direktorcic, F1921B, Hrasno15, nedimmmm1337, nindza, Pablo11, Proximic, tiagofaria25 i 78 gostiju.