Citav citav i cistacice otjerat i one ciste 60% povrsineMokes je napisao/la:Pa ne treba svaki prelazni rok citav tim mijenjati. Obi i Marko su dovoljni za bedem ispred odbrane. Ne vidim razloga za d. beka kad ima Advan. Isto tako i lijevo. Dulja se treba dohavizati, a koliko je to ozbiljno s odlaskom Benke ??Bosniacum Lilium je napisao/la:zadnji vezni, lijevi bek, desni bek, oba krila, napadac.Mokes je napisao/la:Stoper, cener, krilo i Petrovic. Nista vise od toga.
Pavlovic je solidan golman.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Barba otis'o? Aj tuge. Izgidosmo. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ovo me sad strah napisat ali..
Mislim da bi i Okic proradio kod Petrovica koliko god to izgledalo nemoguce.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zna li iko ista vise o ovom Fuadu iz Kanade?
Cim se bavi?
Vidio sam da je vlasnik kluba FK Sarajevo koji se takmici u kanadskoj ligi.
Cim se bavi?
Vidio sam da je vlasnik kluba FK Sarajevo koji se takmici u kanadskoj ligi.
za šta su ovi igrači dovoljni??? za 5. mjesto? onda okMokes je napisao/la:Pa ne treba svaki prelazni rok citav tim mijenjati. Obi i Marko su dovoljni za bedem ispred odbrane. Ne vidim razloga za d. beka kad ima Advan. Isto tako i lijevo. Dulja se treba dohavizati, a koliko je to ozbiljno s odlaskom Benke ??Bosniacum Lilium je napisao/la:zadnji vezni, lijevi bek, desni bek, oba krila, napadac.Mokes je napisao/la:Stoper, cener, krilo i Petrovic. Nista vise od toga.
Pavlovic je solidan golman.
pogledaj vezni red konkurencije, pogledaj defanzivnu igru konkurencije, pa onda nas....
junior ne može biti jedini igrač na poziciji(desni bek) , juniori imaju promjenjivu formu, kartone i ozljede nećemo spominjati...defanzivne igre Advan nema....trenutno, niti ima ko da ga nauči tome....
lijevog beka nemamo nijednog u timu....
krila nam ne trebaju, jer nisu i ne mogu biti efektivna po ovim terenima, sa ovim protivnicima i sudijama....dakle rješit se Dulje i investirati u 4 vezna..
napadač od 2m koji zna igrati glavom bi nam dobro došao.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Davno. Mora da si tu vijest prespavalarasavoje je napisao/la:Barba otis'o? Aj tuge. Izgidosmo.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sad gol iz kornera/prekida necemo zabiti do iduce prestupne. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
na koji način bi proradio? pa Okić radi ne znam da ima još neki level??? mi smo ga isforsirali rođena mati ga ne bi ovoliko stavljala u prvih 11...Besic je napisao/la:Ovo me sad strah napisat ali..
u veležu je bio rezerva, kod nas nezamjenjiv....kod Kodre je bio najbolji...meni je on najbolji s klupe, umore se bekovi...ubaciti ga po lijevoj strani...pustiš ga da sebi dođe prvo poluvrijeme, 2 flaše vode pred njega i dekicom ga pokriješ dok se ne razbudi skroz...odigra po sata šta uđe uđe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Okic je prosjek. Niti bolji niti losiji od vecine ekipe. Da nam je samo on problem, lako bi mi. Mi imamo puno vecih problema.
Kad su nam Baric i Puzigaca bili bekovski par u sampionskoj sezoni, mogu i oni valaDenchiNL je napisao/la: za šta su ovi igrači dovoljni??? za 5. mjesto? onda ok
pogledaj vezni red konkurencije, pogledaj defanzivnu igru konkurencije, pa onda nas....
junior ne može biti jedini igrač na poziciji(desni bek) , juniori imaju promjenjivu formu, kartone i ozljede nećemo spominjati...defanzivne igre Advan nema....trenutno, niti ima ko da ga nauči tome....
lijevog beka nemamo nijednog u timu....
krila nam ne trebaju, jer nisu i ne mogu biti efektivna po ovim terenima, sa ovim protivnicima i sudijama....dakle rješit se Dulje i investirati u 4 vezna..
napadač od 2m koji zna igrati glavom bi nam dobro došao.....

Mi nikad nismo znali defanzivu, tako ce i ostati.
Ima Kallasi na desnom beku.
Kako nam krila ne trebaju ? Todor i Kluadio se ne slazu s tvojom konstatacijom

4 vezna, mozda bi moglo probati, bolje i to nego 4-2-4.
Za napadaca se slazem, treba neko kad se recimo ganja rezultat.
Izgleda da sam jedini koji misli da imamo dobre igrace

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kakav Fudo, kakve gluposti, amidza ostaje.On nije htio prodati dio dionica vlasniku Shaktara a da proda nekom Fudi. 

Barić i Puzigaća su defanzivni beton za ovu dvojicu, dobro Puzigaća je 0 ali je znao se bar vratit na vrijeme pa bi lopta nekad slučajno zapela za njeg, Almir se i ne vrati 4 od 5 puta....i Barić je znao skrivit penal ali je imao više tekmi gdje bi defanzivno zatvorio desni bok pod katanac....Mokes je napisao/la:
Kad su nam Baric i Puzigaca bili bekovski par u sampionskoj sezoni, mogu i oni vala![]()
Mi nikad nismo znali defanzivu, tako ce i ostati.
Ima Kallasi na desnom beku.
Kako nam krila ne trebaju ? Todor i Kluadio se ne slazu s tvojom konstatacijom![]()
4 vezna, mozda bi moglo probati, bolje i to nego 4-2-4.
Za napadaca se slazem, treba neko kad se recimo ganja rezultat.
Izgleda da sam jedini koji misli da imamo dobre igrace
Kallasiju se neće produžiti ugovor....
Todorović je krilo koje šutira iz daljine i daje golove....mi takvih nemamo, Kouadia vratiti za klupe bolji je od Dulje(po učinku)....koje je krilo u PLBiH imalo nekih strašnih asistencija???(što bi valjda trebalo biti primarni zadatak krila)....ako ne možeš navesti više od 2 ... to je to...
fudbal je jednostavna igra , samo treba biti realan i ne fantazirati da smo mi Barcelona itd. ići na njihov stil igre i bacat pare na pripreme u antaliji gdje su tereni kakvi u BiH neće biti za 10 godina....uigraš prekide(korneri,slobodni,penali), kontru i visoki pressing... plafon za ovu ligu....
da i ja u životu čujem da je Koševo "neugodno gostovanje"...........
-----------Pavlovic(Delac )------
Kadusic---stoper---Kovacevic-Al.bekic
----Rustemovic----Mihojevic---
Desno krilo----vezni-----Duljevic
------------Benko----------------
Klupa:Emerson,Simeunovic,Kallasi,Dzemo,Lijevi bek,Stoper,Catakovic,Heric,Mujakic,Vazda,Radovac,Amer Bekic
Kadusic---stoper---Kovacevic-Al.bekic
----Rustemovic----Mihojevic---
Desno krilo----vezni-----Duljevic
------------Benko----------------
Klupa:Emerson,Simeunovic,Kallasi,Dzemo,Lijevi bek,Stoper,Catakovic,Heric,Mujakic,Vazda,Radovac,Amer Bekic
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Al ja jos nemogu da vjerujem da su ostavili Hurtu na klupi,al fkt trener kojeg Sloboda pregazi bude nagradjen ugovorom,mi smo sami sebi najveci protivnici,kad imamo ovako sposobne ljude,umjesto da kazne oni nagradjuju,aferim upravo 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
http://sport..****/clanak/16522/petrovic-sjecam-se-kada-je-jesic-govorio-da-je-igrao-za-dvije-sedmice-pet-utakmica-a-moj-radnik-je
DAJTE GA MOLIM VAS ETO
DAJTE GA MOLIM VAS ETO
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
haj to al' Olimpic ti 3 komada zvekne kući.....ende ubungRedEvil je napisao/la:Al ja jos nemogu da vjerujem da su ostavili Hurtu na klupi,al fkt trener kojeg Sloboda pregazi bude nagradjen ugovorom,mi smo sami sebi najveci protivnici,kad imamo ovako sposobne ljude,umjesto da kazne oni nagradjuju,aferim upravo

- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako ima slatku pricu...bas me zanima kako bi kod nas prosao? Samo, rece da se njemu ne mijesaju u pos'o, sto znaci da trenutno nece doci. Poslije skupstine, mozda - ako dodju pravi ljudi da vode sportski dio.zlo87 je napisao/la:http://sport..****/clanak/16522/petrovic-sjecam-se-kada-je-jesic-govorio-da-je-igrao-za-dvije-sedmice-pet-utakmica-a-moj-radnik-je
DAJTE GA MOLIM VAS ETO
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
joj ovo za Ješića....koji šukzlo87 je napisao/la:http://sport..****/clanak/16522/petrovic-sjecam-se-kada-je-jesic-govorio-da-je-igrao-za-dvije-sedmice-pet-utakmica-a-moj-radnik-je
DAJTE GA MOLIM VAS ETO

a zna frajer da mu je exodus sa igračima u toku , a očekivanja rastu na osnovu šta je uradio...love nema....
mislim da bi ga mogli dovesti ako bi htjeli......
Bas sam se pitao koju ce informaciju pustiti u eter sada,da nam malo zamazu oci.amypitar je napisao/la:Otvorena velika klupska koferencijska sala akademije FKS u kampu Butmir.
Uprava fudbalskog kluba Sarajevo vec sljedeceg mjeseca planira otvoriti i prvu klupsku teretanu, kao i zvanicni pocetak izgradnje hotela.