Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kao prvo moramo se izvinuti ljudima zbog onog tuluma Petka 13ogTobeYarabi je napisao/la:muha, hocete li vi imati svoje predstavnike u cevljanovicima?![]()
vidi stvarno to je bio petak 13-ti..pa onda nismo zasluzili ban, mi smo samo ispostovali tradiciju i potrudili se da onima strancima docaramo i uvelicamo taj njihov praznikMocMahale444 je napisao/la:Kao prvo moramo se izvinuti ljudima zbog onog tuluma Petka 13ogTobeYarabi je napisao/la:muha, hocete li vi imati svoje predstavnike u cevljanovicima?![]()
![]()
Poseban pozdrav za Rinukicu, Ajza, Samketa, Jokera, Joksima, Ribu, Rigu, High, DoeTz,Totti, Solinas, Franto, Pino, Virto, Wobly92, Maršal iz nicaZe I naravno pašu Rokoko87![]()
Sad da ti odgovorim, vidis jednog ljetnog suncanog dana
Kazem ti ono je luda noc, tek kad sam se probudio reko wtfTobeYarabi je napisao/la:vidi stvarno to je bio petak 13-ti..pa onda nismo zasluzili ban, mi smo samo ispostovali tradiciju i potrudili se da onima strancima docaramo i uvelicamo taj njihov praznikMocMahale444 je napisao/la:Kao prvo moramo se izvinuti ljudima zbog onog tuluma Petka 13ogTobeYarabi je napisao/la:muha, hocete li vi imati svoje predstavnike u cevljanovicima?![]()
![]()
Poseban pozdrav za Rinukicu, Ajza, Samketa, Jokera, Joksima, Ribu, Rigu, High, DoeTz,Totti, Solinas, Franto, Pino, Virto, Wobly92, Maršal iz nicaZe I naravno pašu Rokoko87![]()
Islo se sa najboljom namjerom a oni odma za mrtve poceli.TobeYarabi je napisao/la:vidi stvarno to je bio petak 13-ti..pa onda nismo zasluzili ban, mi smo samo ispostovali tradiciju i potrudili se da onima strancima docaramo i uvelicamo taj njihov praznikMocMahale444 je napisao/la:Kao prvo moramo se izvinuti ljudima zbog onog tuluma Petka 13ogTobeYarabi je napisao/la:muha, hocete li vi imati svoje predstavnike u cevljanovicima?![]()
![]()
ovo nakon sto smo im isplisali jedno 20 stranica@naki englez: ne znam sto vam ovo treba i kako vam nije zao nickova, ujutro cete svi dobiti banove.
@Rinuka: prvi ste poceli
Pitam gdje pinceta? Oni sute, halo jel pricamo spanskiTobeYarabi je napisao/la:ovo nakon sto smo im isplisali jedno 20 stranica@naki englez: ne znam sto vam ovo treba i kako vam nije zao nickova, ujutro cete svi dobiti banove.
@Rinuka: prvi ste poceli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaa ne smijem, ja sam pichkurinaEvolution87 je napisao/la:kad se svi skupimo idemo ponovo
ti i ja moramo u prve redove jer smo se izvukli bez bana.FrancescoTotti je napisao/la:Jaa ne smijem, ja sam pichkurinaEvolution87 je napisao/la:kad se svi skupimo idemo ponovo
slazi da te je Aco nagovorioFrancescoTotti je napisao/la:Jaa ne smijem, ja sam pichkurinaEvolution87 je napisao/la:kad se svi skupimo idemo ponovo
Buraz evo pomoc za tebe I AlpasinoRokoko87 je napisao/la:MUHA BRAT SI MOOOOJ
Upada i aco sljedeći put sa namaTobeYarabi je napisao/la:slazi da te je Aco nagovorioFrancescoTotti je napisao/la:Jaa ne smijem, ja sam pichkurinaEvolution87 je napisao/la:kad se svi skupimo idemo ponovo![]()
Selam alejkum ljudinoMocMahale444 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:a onaj pandur se jos pravda i trazi dokaz gdje je on spominjao mrtve![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam dobio 7 dana i jutros evo stigo iz Banovićawobly92 je napisao/la:Selam alejkum ljudinoMocMahale444 je napisao/la:![]()
Moraš samketu pokazat kako se pravi novi acc
Još Mortem fali, al on izgleda popio samo 7 dana pa čeka do sutra da se vrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.