FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2010, 19:04

bad_boy je napisao/la:Smajlović između Slobode i Sarajeva

Ponajbolji igrač tuzlanske Slobode iz drugog dijela sezone u kojem je postigao 8 golova, Damir Smajlović nalazi se na raskrsnici što se tiče daljeg nastavka njegove karijere.
Dobre igre u crveno-crnom dresu natjerale su čelnike Slobode da pokušaju produžiti ugovor sa svojim najboljim napadačem iz prošle sezone. Međutim, osim Slobode za Damirove usluge zainteresovano je i Sarajevo pa se još uvijek ne zna gdje će ovaj igrač nastaviti karijeru.

Zvali su me iz Slobode, njihova želja je da produžimo saradnju, ponudili su mi dobre uslove ali još uvijek ne znam da li ću i naredne sezone nositi dres tuzlanskog tima. Sa druge strane imam i ponudu Sarajeva i još uvijek nisam ništa odlučio. Želim se odmoriti još nekoliko dana i dobro razmisliti o svemu. Konačno odluku o nastavku moje karijere donijet ću u ponedjeljak, kazao je Damir Smajović .
Sta sad i on bali? :evil: Cuj dvoumi se.
Kako god okrene, opet ce na kraju ostati na Tusnju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 18 jun 2010, 19:10

omerbavarac je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Smajlović između Slobode i Sarajeva

Ponajbolji igrač tuzlanske Slobode iz drugog dijela sezone u kojem je postigao 8 golova, Damir Smajlović nalazi se na raskrsnici što se tiče daljeg nastavka njegove karijere.
Dobre igre u crveno-crnom dresu natjerale su čelnike Slobode da pokušaju produžiti ugovor sa svojim najboljim napadačem iz prošle sezone. Međutim, osim Slobode za Damirove usluge zainteresovano je i Sarajevo pa se još uvijek ne zna gdje će ovaj igrač nastaviti karijeru.

Zvali su me iz Slobode, njihova želja je da produžimo saradnju, ponudili su mi dobre uslove ali još uvijek ne znam da li ću i naredne sezone nositi dres tuzlanskog tima. Sa druge strane imam i ponudu Sarajeva i još uvijek nisam ništa odlučio. Želim se odmoriti još nekoliko dana i dobro razmisliti o svemu. Konačno odluku o nastavku moje karijere donijet ću u ponedjeljak, kazao je Damir Smajović .
Sta sad i on bali? :evil: Cuj dvoumi se.
Kako god okrene, opet ce na kraju ostati na Tusnju.
Nikad se sa ovakvim nezna ;) valjda ostane u Slobodi.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 19 jun 2010, 15:41

slika

ET NAPREDUJEMO...hehe.... :D :D :D :D :D
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 15:44

@ajla

Nije lose zasad :D jos kad legnu pare od Arapa.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 19 jun 2010, 15:47

Taman za 300-400 gostujućih navijača. Ne morate dalje ni praviti, samo krov završite :D

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 19 jun 2010, 16:23

harry_90 je napisao/la:@ajla

normalno da nije lose...:D....jah kad bi legle jos te pare onda bi to pravo krenulo....onda bi mozda i brze zavrsili... :mrgreen:
FKR 1987..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2010, 16:28

samo da se ne napravi samo Sjever super moderan a ovo ostane isto,pa da bude nakarada jos veca neg sto je sad ili jos gore da se ne zavrsi ni sjever :) ..

nadam se bar kad su vec poceli da ce zavrsit,da ne ostane nakarada ko Maksimir :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 16:29

ajla je napisao/la:

normalno da nije lose...:D....jah kad bi legle jos te pare onda bi to pravo krenulo....onda bi mozda i brze zavrsili... :mrgreen:
Arapi nikad nece izradit,al ovaj nacelnik mi je sumnjiv :evil: al brze sad ko da rade.

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 19 jun 2010, 16:31

harry_90 je napisao/la:
ajla je napisao/la:

Arapi nikad nece izradit,al ovaj nacelnik mi je sumnjiv :evil: al brze sad ko da rade.
ma ja od nacelnika nikad nista nisam ocekivala...sam sto od njega ocekujem da napravi jos koju fontanu....a arapi ako su rekli da ce dati pare dat ce...ha ja.... :D :D
FKR 1987..

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 19 jun 2010, 16:34

Marin je napisao/la:Taman za 300-400 gostujućih navijača. Ne morate dalje ni praviti, samo krov završite :D
mora se zavrsit da stadion izgleda ljepse...a i radi fukara se mora zavrsiti...zato sho cemo mi preci tamooo..... :mrgreen: :mrgreen: ...gostujuci ce ici negdje drugoo....
FKR 1987..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jun 2010, 16:38

ajla je napisao/la:
Marin je napisao/la:Taman za 300-400 gostujućih navijača. Ne morate dalje ni praviti, samo krov završite :D
mora se zavrsit da stadion izgleda ljepse...a i radi fukara se mora zavrsiti...zato sho cemo mi preci tamooo..... :mrgreen: :mrgreen: ...gostujuci ce ici negdje drugoo....
jel se salis ili ozb :mrgreen:

cuj fukare tamo..pa gdje ce gostujuci... :roll: :mrgreen:

doduse imate opcija pa ce se skontat nesto :P :D :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2010, 16:40

ajla je napisao/la:
Njih na stajanje, iza onih metalnih ploca. :D Mozda se smiluju pa pocnu i tu tribinu raditi........... 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2010, 16:41

ajla je napisao/la: mora se zavrsit da stadion izgleda ljepse...a i radi fukara se mora zavrsiti...zato sho cemo mi preci tamooo..... :mrgreen: :mrgreen: ...gostujuci ce ici negdje drugoo....
Ma nek gostujući rade na Tomcatovoj zgradi na Tušnju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 16:43

Gostujuci nek se ne brinu,nace se nesto :mrgreen: znal ko sta je sa Nikolicem ??? Hocel se jos ko dovodit?

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 19 jun 2010, 16:47

omerbavarac je napisao/la:
ajla je napisao/la:
Njih na stajanje, iza onih metalnih ploca. :D Mozda se smiluju pa pocnu i tu tribinu raditi........... 8-) 8-)
gostujuci ce garant na D tribinu....mada se jos nezz niss vidjet ce se uglavnom sta ce i kako ce...smjesticemo ih negdje....ha ja... :mrgreen: :mrgreen:
FKR 1987..

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 jun 2010, 00:29

Slabi uslovi na Tusnju su cijele sezone izgovor za neprenosenje utakmica. Medjutim, 27. aprila su na Tusnju igrale mlade reprezentacije BiH i Turske, i naravno prijenos je odradjen bez ikakvih problema. Sad vi meni recite ko tu koga laze? Krivimo Savez za (skoro) sve, a ustvari je to sve isto, ne zna se ko je gori. :roll:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jun 2010, 00:40

sarajlija89 je napisao/la:
ajla je napisao/la:
jel se salis ili ozb :mrgreen:

cuj fukare tamo..pa gdje ce gostujuci... :roll: :mrgreen:

doduse imate opcija pa ce se skontat nesto :P :D :mrgreen:

KO SE BA SALI? COVJECE MI HOCEMO PRIJE SVEGA NA SVOJ ISTOKKK TO JESTE ona strana gdje je bilo stajanje, a posto je nelogicno ocekivat da nam ustuope istok jer ce biti tu velika tribina, onda nam sjever ovaj koji se gradi sigurno pripada.Fukare nece nigdje drugo vise gdje ce se mjesati sa simpatizerima i to moras da svatis.Dok god budu uz nas oni simpatizeri mi cemo stajati u mjestu i nema logike da nakon izgradnje ove tribine ponovo budemo na A ILI D tribini.Mi na taj nacin nikada ne mozemo napredovati.Zelimo nazad nasu tribinu, koju smo imali godinama i gdje mozemo napredovati.Na onj postojecoj tribini, mi ne mozemo uraditi ni koreo kako treba.Zbog onakvih uslova mnogi stari navijaci su se povukli i vise ne dolaze na tribinu.Svi danas cekaju tu nasu dugoocekivanu tribinu i vjeruj mi da ce se 90% njih vratiti nazad.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jun 2010, 12:36

evo kaze mi manijak jedan da je stana 100% nas,pa vidjet cemo koliko je upravu :D
uh kako bi nam Stana godio.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jun 2010, 12:43

gollum je napisao/la:Slabi uslovi na Tusnju su cijele sezone izgovor za neprenosenje utakmica. Medjutim, 27. aprila su na Tusnju igrale mlade reprezentacije BiH i Turske, i naravno prijenos je odradjen bez ikakvih problema. Sad vi meni recite ko tu koga laze? Krivimo Savez za (skoro) sve, a ustvari je to sve isto, ne zna se ko je gori. :roll:
Sta si htjeo time da kazes,sto Sloboda nije dala prenos meca iz lige,da nije namjestala mozda ??? Mec BiH-Turska je se prenosio sa strane gdje su klupe za domace i gostujuce rezervne igrace,znaci da se ne prikazuju kamioni itd.dok kad ligu prenose,kamere se stave gdje su tribine,i naravno narod nece da gleda kamion i radnike na stadiona.Ni Sarajevo nije dalo da se prenose neke tekme,dok su koliko se ja samo sjecam sa Slobodom dali da se mec prenosi,ili se varam.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 20 jun 2010, 17:36

harry_90 je napisao/la: Sta si htjeo time da kazes,sto Sloboda nije dala prenos meca iz lige,da nije namjestala mozda ??? Mec BiH-Turska je se prenosio sa strane gdje su klupe za domace i gostujuce rezervne igrace,znaci da se ne prikazuju kamioni itd.dok kad ligu prenose,kamere se stave gdje su tribine,i naravno narod nece da gleda kamion i radnike na stadiona.Ni Sarajevo nije dalo da se prenose neke tekme
U životu nisam čuo gluplji izgovor za nedopošutanje prenosa :D :D :D
I u Sarajevu se vole praviti ludi...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.