wobly92 je napisao/la:Može se kad se hoće. Stolice i ograde postavljene, tribina urađena za nekoliko dana.
Bravo Kalesijo, bravo načelniče.![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sve-se-m ... ana/194909
Vidis da ni nama Koldzo ne pravi probleme.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
wobly92 je napisao/la:Može se kad se hoće. Stolice i ograde postavljene, tribina urađena za nekoliko dana.
Bravo Kalesijo, bravo načelniče.![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sve-se-m ... ana/194909
Jesmo,jesmo.Normalno da cemo pricati to je nas najveci uspjeh.Nadam se da cemo moci za par godina doci na Grbavicu navijati za Zelju,trebali bi nam to omogucitiThetraphak1921 je napisao/la:
Niste nas vi naguzili za Europu, nego prva polusezona ali ako ti je to jedina satisfakcija i jedini uspjeh voljenog kluba, halal ti bilo. Vi ste nam je upropastili. Ostat cete, valjda, upamceni po tome. Moci cete djeci za dvadeset godina pricati kako je nekad i negdje postojao jedan Celik, koji je Zelji upropastio Europu.
Krompir zasadite na Bilinom, bar cete imati neke koristi. Zivjeli Adilovici.
Sta se ljutis? Mogao si lijepo odgovoriti na predoceno pitanje. Znaci pitao sam ako neko zeli da mu se vrati poklonjeno, hoce li mu biti vracena stolica ili pare?amazon je napisao/la:Dodi u glavni grad iz te svoje vukojebine, vrlo radu cu te prošetati po Grbavici.Probisvjet je napisao/la:Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
Mogu ja, pišo sam jednom po grbavici pa onda oni kerovi počeli lajat na mene, da svakog zamijene za stolicu moglo bi Allianz Areni dosta bit a kamoli grbavici.... Uglavnom kad dodjem da pisam, tjeraj kerove.amazon je napisao/la:Dodi u glavni grad iz te svoje vukojebine, vrlo radu cu te prošetati po Grbavici.Probisvjet je napisao/la:Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
nece,prodat cemo ih,a pare idu tebi za liječenjeProbisvjet je napisao/la:Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
Koji si ti?TobeYarabi je napisao/la:eselamualejkum svima..novi sam na ovom forumu i samo bi zelio da vas pozdravim i da cestitam tuzlanskim kozama na velikom uspjehu i napretku..ove godine imali su cast i privilegiju da vide oba pehara uzivo![]()
![]()
![]()
@hilmoHigh je napisao/la:Koji si ti?TobeYarabi je napisao/la:eselamualejkum svima..novi sam na ovom forumu i samo bi zelio da vas pozdravim i da cestitam tuzlanskim kozama na velikom uspjehu i napretku..ove godine imali su cast i privilegiju da vide oba pehara uzivo![]()
![]()
![]()
Torres_9 je napisao/la:tuzlaci i dupla kruna hah,na igrici s citom oni ne bi mogli nista osvojiti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Četiri seljak jedanTobeYarabi je napisao/la:eselamualejkum svima..novi sam na ovom forumu i samo bi zelio da vas pozdravim i da cestitam tuzlanskim kozama na velikom uspjehu i napretku..ove godine imali su cast i privilegiju da vide oba pehara uzivo![]()
![]()
![]()
evo bolesnikaTobeYarabi je napisao/la:prvi put kako postoji PL da u europu idu 2 ''srpska'' i 2 ''hrvatska'' kluba..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.