Prespavaj burazeru, jutro je pametnijedonCorleone1892 je napisao/la:Clyne u rangu Morena, ista ****, koliko je taj frajer ogranicen, jedan od najgorih desnih bekova ubjedljivo.

@Sage
Sreća pa nisi noćna

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Prespavaj burazeru, jutro je pametnijedonCorleone1892 je napisao/la:Clyne u rangu Morena, ista ****, koliko je taj frajer ogranicen, jedan od najgorih desnih bekova ubjedljivo.
U prvom poluvremenu je bio stabilan i nisu mu mogli ništa sve dok sam nije sve upropastio, kod prvog gola mu i nije trebala neka pomoć, prošao ga je yebeni bek protivničke ekipe, ako ne možeš na startu poluvremena čuvati beka druge ekipe onda se ispiši iz kluba slobodno, kasnije je samo srljao iz greške u grešku. Coutinha može biti stid, strah me šta teže da ne kažem.kumkalesic je napisao/la:Ma ljudi su znali baš svaku njegovu manu u igri, jer je s njima, što bi se reklo, odrastao i naučio igrati fudbal i to su baš brutalno iskoristili u drugom poluvremenu. Još kada dodaš da je na toj strani bio i Toure kao štoper i Coutinho koji je trebao (ponavljam trebao) pomagati Morenu onda je jasno kakva je promaja bila na toj strani i šta nam je Sakho uradio sa svojom glupošću...BeyKopites je napisao/la:Retardirano stvorenje koje se vabi na riječ Moreno je završio što se mene tiče. Od sad ću njegovo prezime upotrebljavati umjesto riječi greška. Kad debil pogriješi 2x u 20 sekundi na početku poluvremena, sve taktike padaju u vodu, a ni sudijino maslo nije za ramazana. Prođe još jedna neuspješna sezona...
No nebitno je sve to sada...najveći je problem kako sada zaspati...i ove tablete za smirenje više ne pomažu...
Joseph Musker @Musker_LFC 4h4 hours ago
Expect Klopp to be ruthless this summer, between 10-15 players will leave as he shapes his squad. Very interesting transfer window ahead.
Ide on sigurno, doveden je samo na posudbu kada su imali onih problema u 1. mjesecu sa ozljedama stopera, mislim da od tada nije ubilježio niti jedan nastup.EBSCO je napisao/la:Šta li će bit sa CaulkeromSumnjam da će ga Klopp kupovat kad ima Škrtela (možda odlazi ?), Lovrena, Gomeza (pretežno igra beka, jedino ako ga Klopp ostavi na štoperu a kupi novog beka), Leivu, Cana, Lloria, Matipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.