FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok je Ikande svirao gitaru u karantinsko-hotelskim soboma nije bilo ovakvih problema.
SRETAN BROJ - 1725
Uzalud je sve ako ne bude promjena u Upravi. Sa ovim ljudima i sa Hurtićem, mi nemamo nikakvu perspektivu. Treneru koji ne zna šta mu se dešava u ekipi, ne mogu pomoći ni Mesi i Ronaldo. Ovakvi ljudi nisu u stanju pomoći našim igračima. Nisu u stanju osloboditi naše igrače luzerskog mentaliteta koji posjeduju. Više nismo u situaciji kao prije godinu dana kada smo mogli dovesti koga smo htjeli iz lige. Bureković i pojedinci iz Radnika žele prvo otići vani, pa ako im tu propadne, onda se nude Sarajevu ili željezničaru. Hvala feminiziranom i njegovim haverima što su uništili najperspektivniji klub u državi, a i šire.
SARAJEVO
Kaže meni jedan statističar da Kaudio ima više golova u ligi nego Duljević ,Okić i Simeunović zajedno 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Takvog statisticara treba odma likvidirat jer radi protiv Sarajeva nasi igraci su najbolji i najkorisniji to su obicne glupostiBesic je napisao/la:Kaže meni jedan statističar da Kaudio ima više golova u ligi nego Duljević ,Okić i Simeunović zajedno

Poslati ih na pripreme na Barice. Taman imaju parking za auta dovoljno velik čak i za velike limuzine poput Samirove, planinarske kučice gdje će spavati i neka trče od planinarskog društva Džemal Bijedić do Čavljaka i nazad i sve tako, a ima i livada za mehke pripreme. Pejsaž je također fin za selfije Rustema, Kadušića, Dulje, Bekića 1, Bekića 2.
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da smo ispali u federalnu, tamo bi se borili za vrh a ovako valja taboriti na dnu tabele i klati se sa olimpicom, krupom i metalNjesto za opstanak..
DINO ODLAZI-PLEME TI YEBEMO
DINO ODLAZI-PLEME TI YEBEMO
Ovo i jeste istina , samo što su ti igrači po posudbama.bojler je napisao/la:Takvog statisticara treba odma likvidirat jer radi protiv Sarajeva nasi igraci su najbolji i najkorisniji to su obicne glupostiBesic je napisao/la:Kaže meni jedan statističar da Kaudio ima više golova u ligi nego Duljević ,Okić i Simeunović zajednosacu ja rec Dini da ti krijes izdajnika

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: High, dana/u 19 maj 2016, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Normalno koja jos velika i pametna ekipa posalje igraca na posudbu koji je osrednji najbolji se salju na posudbuBesic je napisao/la:Ovo i jeste istina , samo što su ti igrači po posudbama.bojler je napisao/la:Takvog statisticara treba odma likvidirat jer radi protiv Sarajeva nasi igraci su najbolji i najkorisniji to su obicne glupostiBesic je napisao/la:Kaže meni jedan statističar da Kaudio ima više golova u ligi nego Duljević ,Okić i Simeunović zajednosacu ja rec Dini da ti krijes izdajnika
Da naši znaju i hoće raditi i da imaju sportske vizije sva trojica bi bili već rezervisani,zajedno sa Obradovićem,Redžićem iz Borca/Krupe i još par igrača iz lige.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/memisevi ... ova/194927
"Na spisku je trebao biti i Daniel Graovac (Zrinjski), koji je povrijeđen, te Almir Bekić (Sarajevo), koji nema pasoša." kako kad je bio u Polskoj i Turskoj.?
http://www.****/sport/nogome ... cih/170398
http://www.****/sport/nogome ... cih/170398
Zaboravio si dodati da je Zmajevac blizu pa mogu shisu raspalit u miru.pitic je napisao/la:Poslati ih na pripreme na Barice. Taman imaju parking za auta dovoljno velik čak i za velike limuzine poput Samirove, planinarske kučice gdje će spavati i neka trče od planinarskog društva Džemal Bijedić do Čavljaka i nazad i sve tako, a ima i livada za mehke pripreme. Pejsaž je također fin za selfije Rustema, Kadušića, Dulje, Bekića 1, Bekića 2.
U vistafon sve poslat . Dulja se ubio za golmana.
Ikande gdje si da balerinama uz gitaru zapjevaš: Jel Sarajevo gdje je nekad bilo ili se mome srcu učinilo, jel se šta promjenilo.
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Čuj Almir nema pasoš, pa sta ce mu kad nećemo u Europu... 200 KM i gotov za 2 dana.
Sabrine mi moje!
+1zagorski je napisao/la:Da naši znaju i hoće raditi i da imaju sportske vizije sva trojica bi bili već rezervisani,zajedno sa Obradovićem,Redžićem iz Borca/Krupe i još par igrača iz lige.
to je tozagorski je napisao/la:Recept je jednostavan.
Dovest najbolje igrace iz lige i njima prikljuciti ponajbolje akademce. I tako svake sezone.
Naravno treba i platiti za neke igrace obestecenje,ali bi se taj novac svakako vratio. Pa mi koliko smo para dali za precijenjene polovnjake i na raskide ugovora mogli smo svake sezone platiti obeatecenja za najbolje igrace lige.
Za par sezona,na ovaj nacin,imali bi ekipu za grupne faze. Da smo ovako radili od dolaska Tana gdje bi nam sada bio kraj,ali za to trebaju strucni ljudi i jasna vizija,a ni to nemamo i izgleda necemo ni imati skoro.
Ovom strategijom Zvezda je nekada dosla do titule evropskog prvaka.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Probem je sto su ovi nasi jajari usavrsili bacanje para na raskidanje ugovora polovnih igraca koje su doveli preijelazni rok prije.
Tako da ne ocekujte da i jedno od tih imena koje pominjete dodju kod nas vec budite spremni da potpisu za zrinjski i zeljeznicar
Tako da ne ocekujte da i jedno od tih imena koje pominjete dodju kod nas vec budite spremni da potpisu za zrinjski i zeljeznicar

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ko ce dovest najbolje iz lige ? skaut Avdic
Almir "Nemam pasoš"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.