PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

coelho41
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la coelho41 » 19 maj 2016, 02:05

joker90 je napisao/la:Titule osvaja ko je naucio? :zviz: Sta ovo znaci za vas?
Da smo sirotinja i nemamo para.

Kasno je momci, lahka vam noć bila...do sljedećeg pisanja.
slika
:wave:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 19 maj 2016, 02:06

Kamo sreće da prođe 1. pretkolo...
Ne volim ni ja Sarajevo ali stvarno se ne može Sloboda usporedit sa njim, sramotite se samo :silent:

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Derdiyok » 19 maj 2016, 02:06

joker90 je napisao/la:
Rikimaru je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Ma brajto nije sto je moj klub al vjeruj da imam eben osjecaj da ce Sloboda bit prvi bosanski klub koji ce igrat grupnu fazu jednog od ta 2 takmicenja.
Taj osjecaj imam i ja. Ne znam zasto ali jbg.
Prvi put igraju evropu nakon 40 godina i vec imaju ovakav osjecaj, sta ti je optimizam jarane. [emoji38] Odoh spavati, laku noc ljudi, a i vama Tuzlaci! :salut:
Ako i naredne uspiju ostvariti plasman u pretkola sanjace ne grupnu fazu vec i finale [emoji38]

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 19 maj 2016, 02:07

joker90 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Kakve slike @Joker?
A supacko-provokatorske kao sto ti nama Dinu postavljas! :lol:
Mi smo narod koji vrlo brzo mijenja misljenja,pa prije uzvratne utakmice Kupa Dino je bio heroj kakvog nema na dunjaluku,suprostavio se Azmiru,odjednom Dino odlazi,Dino yebemo ti majku a covjek manje vise ni kriv ni duzan za trenutno stanje u klubu.Covjek vas je slusao i kad je trebao i kad nije.
Ako vec hocete nesto konkretno poduzeti,bacajte mu clanske u lice kad ga vidite,bojkotujte utakmice dok je on u klubu,itd.
Tebi je vjerovatno jasno da nece sam odstupit sa trenutnog mjesta u upravi
lezVe do bagro

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2016, 02:09

dzelllo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Kakve slike @Joker?
A supacko-provokatorske kao sto ti nama Dinu postavljas! :lol:
Mi smo narod koji vrlo brzo mijenja misljenja,pa prije uzvratne utakmice Kupa Dino je bio heroj kakvog nema na dunjaluku,suprostavio se Azmiru,odjednom Dino odlazi,Dino yebemo ti majku a covjek manje vise ni kriv ni duzan za trenutno stanje u klubu.Covjek vas je slusao i kad je trebao i kad nije.
Ako vec hocete nesto konkretno poduzeti,bacajte mu clanske u lice kad ga vidite,bojkotujte utakmice dok je on u klubu,itd.
Tebi je vjerovatno jasno da nece sam odstupit sa trenutnog mjesta u upravi
Moj @dzelllo ako pocnemo na ovu temu sad, sta je Dino uradio i kako, necu zaspati do 5h. :mrgreen: Ln i budi mi pozdravljen, da se brzo vratite u PL!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2016, 02:09

FrancescoTotti je napisao/la:A nasa eto tek zavrsila :rol:
Bajo moj tek sad kad vas ljudi drmnu u europi skontat ces da nisi ni poceo kako treba ;)
to nisu moje rijeci, to pisi onome ko tako nesto izgovori
ja nisam bio ljubomoran kada je Tan dosao u Sarajevo, podrzao sam to jer smatram da su takve stvari dobre za bosanskohercegovacki fudbal, pa sam pozelio da i drugi klubovi dobiju ulagace ;)

mnogi, a posebno navijaci sarajevskih klubova prednjace u ismijavanju Azmira i Slobode, a sve to otkad je Sloboda krenula ka samom vrhu bh fudbala, otprilike prije godinu i po dana, a zasto to radite, pa valjda vi najbolje znate

mnogo vise razloga za podjebavanje imaju sarajevski klubovi, nego Sloboda, pogotovo FK Sarajevo, ali svejedno ne vidim da tuzlaci u tolikoj mjeri ismijavaju i rade takve stvari kao sarajlije, ni priblizno

Sloboda kada je isprskala kako Sarajevo, tako i Zeljescar, njeni navijaci ovdje nisu "orgijali" kao sto to rade navijace dva sarajevska kluba, npr poslije poraza od Sirokog Brijega, Drine ili Radnika

zamisli da je situacija bila obrnuta, da je Sloboda ovako nagazena od sarajevskih klubova ;) no, vi ste takvi, al' hajde, glavno da su tuzlaci kompleksasi i papci, to najcesce pisite kada ste u raspravi s drugima, prvenstveno tuzlacima i zenicanima

u svemu treba imat' granicu i treba imat' ukusa, ne pozeljeti nista lose navijacima drugih klubova, ili samim klubovima ispadanje, gasenje.. ja nikada nisam napisao da mi je drago sto Velez ispada, niti da bih volio da se ugasi, niti sam to napisao za Zeljescar.. sa druge strane, to se ne moze reci za vas iz Sarajeva, pa i Mostara.. ima takvih delegata i kod nas, ali opet ne u tolikoj mjeri

ja vama zelim svaki sportski neuspjeh na rezultatskom planu, ali zelim da sto vise klubova bude u toj borbi za evropu, trofeje, pa ko koga, a ne da pisem: dabogda ispali, ugasili se i sclune gluposti

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 19 maj 2016, 02:11

Ln ljudi,jos 3 dana do rodjendana najjace teme na forumu :kralj: :kralj: :kralj:
Joker,hvala na zeljama :D
lezVe do bagro

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2016, 02:14

Galion je napisao/la:Kamo sreće da prođe 1. pretkolo...
Ne volim ni ja Sarajevo ali stvarno se ne može Sloboda usporedit sa njim, sramotite se samo :silent:
tebi je bolje da se isfuras s ove teme, tiho kako si i dosao
nemas veze o cemu se prica i bolje ti je da odes dok te neko nije uzeo na zub

niste bas popularni među sarajlijama

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 maj 2016, 02:17

U kakvim zabludama ti zivis?? Ko je vama pisao da se ugasite i slicno? Pa ja to najmrzem zeljeznicaru nikad nisam pozelio.
Na pocetku ove sezone ste imali podrsku cijelog naseg pdf-a!! Svi smo navijali da vi osvojite titulu ako mi to ne uradimo! Tako je bilo sve do prve medjusobne utakmice kad ste vi poceli zalit se i optuzivat nas za namjestanja, vec tad!! Tad ste prestali imat nasu podrsku.kad je pola vase teme psovalo i grad i klub Sarajevo, kad je onaj prizivao mladica i karadzica, kad je krleza pucao pa nam yebavao sve redom!

Nemoj izmisljat gluposti.
I naravno da cemo vas prcat najvise jer ste najvise i zasluzili. Najvise ste se qurcili! Zrinjski osvoji tiho bez problema, svi im cestitamo, zasto? Zato sto njihovi navijaci nisu prozvani 'koeprvii' navijacima.

Mi vas ne mrzimo, jednostavno ste nam dosli na dnevni red, isto kao sto smo se mi prosle godine sa komsijama yebavali cijelu sezonu.

:stop: :stop:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 19 maj 2016, 02:24

Chinaglia je napisao/la:

Eto ti ces mi govorit sta cu radit. Idi broji osvojene trofeje pred spavanje. LN

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2016, 02:51

nisu to nikakve zablude, znam dobro sta se pisalo, u tome su prednjacili navijaci Zeljescara, poslije ispadanja Slobode u cvajtu i sasvim logicne ljutnje, odnosno optuzbi navijaca Slobode na racun Zeljescara.. zbog toga sto nas ne vole, iliti mrze, bilo im je drago sto smo ispali.. mrzim i ja njih, vise nego ikada, ali nikada im takvo sto ne bih pozelio, jer meni liga bez Zesljecara nije zanimljiva, kao ni bez Veleza, Borca.. zaboli me neka stvar sto su im navijaci cetnici, oni imaju navijace i to je dobro za fudbal, Borac je ime koje nesto znaci i zao mi je sto su ispali.. za mene je sport upravo to, sport.. politika me ne zanima i tome nije mjesto na sportskim borilistima

od pocetka su bili neki korektni odnosi izmedju navijaca Slobode i Sarajeva, a ako cemo biti iskreni do kraja, iskljucivo zbog razloga jer su navijaci Slobode imali bas neprijateljske odnose sa navijacima Zeljescara, pogotovo poslije tog famoznog ispadanja Slobode, pisalo se sve i svasta na obje strane.. u prevodu: neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj!

istina da je tako bilo sve do one tekme u Tuzli, ali ta tekma je samo vratila stvari u realnost, a to je da se tuzlaci i sarajlije ne mogu, da se navijaci Slobode i Sarajeva ne mogu.. animozet na relaciji Tuzla-Sarajevo je oduvijek postojao i uvijek ce biti tako! pa i sam sam bio u tim korektnim odnosima, fino diskutovao, bez prepucavanja i mrznje, jer je takva situacija bila, ali nikada nisam krio svoju mrznju prema svemu sarajevskom, no iako je tako, meni nije problem normalno diskutovat' s bilo kime, bio on sarajlija, cetnik, ustasa, navijac ovog ili onog kluba.. s tobom sada diskutujem i ti si primjer onoga sto pisem

dalje, nemoj se pravit' mangup, kao da vi niste psovali.. mene ne zanima sta pise jedan forumas, ili nekolicina njih, oni ne predstavljaju misljenje vecine i kraj price! vas problem je sto procitate jedan komentar i onda se uhvatite toga i krenete da generalizujete.. ti ako imas problem s nekim, onda njemu j sve redom, a ne spominjat' Tuzlu, tuzlake, itd.. u prevodu, ne moras biti kao taj neko.. sto se tice solinasa, pa on psuje i nasim forumasima, prenese ga, takav lik

prcanje je sasvim u redu, ali ako pricamo o bahatosti, zar postoje bahatiji navijaci od onih iz Sarajeva, ili bahatiji gradjani od onih iz Sarajeva, patite od kompleksa vise vrijednosti.. dalje, bahatost navijaca Slobode proizilazi iz zezancije, u manjim slucajevima je neko bahat' kao sto je slucaj kod vas, samo sto ste vi bahati, a mrtvi ozbiljni, jer toboze, gdje ce neko biti bolji od Sarajeva i Zeljescara

mozete vi cestitat' kome hocete, ali vi nemate nikakav odnos s mostarcima, niti sa sirokbrijezanima, za razliku od tuzlaka i zenicana gdje postoji taj animozitet i uvijek ce se naci razloga za neko podjebavanje.. cestitali su i nasi navijaci Zrinjskom, jednostavno su nebitni nama, kao i mi njima, kao sto je slucaj i sa vama, odnosno njima

sto se tice dnevnog reda, odgovor i na to lezi u pasusu iznad.. oni nikada nece doci na dnevni red, jer ne postoji taj odnos sa njima, kao sto postoji sa nekim drugima

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 maj 2016, 02:57

Sta kaze ima osjecaj da ce grupne faze igrat :lol: isto ko sto su imali osjecaj da ce duplu uzet pa poslije samo.kup hahah ja likova majko mila jos dodju i nesto podbadaju za evropu timu koji je najbvse baraza za ulaske u grupu imao da ih nema trebalo bi ih izmislit,Radnik BN je za njih trofejan klub

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 maj 2016, 03:00

Chinaglia je napisao/la:Azmir Husic je ispunio sve sto je obecao i ljudi ovdje to znaju cijeniti
za razliku od vas koji ni sami ne znate sta hocete

dok se ne dokaze suprotno, najveci problem FK Sarajeva su navijaci, pa tek onda uprava
nisu vas dzaba prozvali u onom saopstenju

vi Azmira mozete ismijavat' koliko hocete, ali on svoje ciljeve sa Slobodom ostvaruje, za razliku od vas koji najavite sve i svasta, pa na kraju dobijete cunu.. Slobodina prica je tek pocela, to dobro znajte
On rece kup da osvajate pa truba,nama Dino nista nije rekao vec da se pravi jak tim.al osvoji i titulu i kup ovaj vas nista,toliko.o tome,znaci 2-0 u trofejima i obecanjima plus play of u evropi

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 maj 2016, 03:18

Idemooo Indireeee povedi haha ja grupe majko mila kakva parodija

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 19 maj 2016, 03:52

Chinaglia je napisao/la:nisu to nikakve zablude, znam dobro sta se pisalo, u tome su prednjacili navijaci Zeljescara, poslije ispadanja Slobode u cvajtu i sasvim logicne ljutnje, odnosno optuzbi navijaca Slobode na racun Zeljescara.. zbog toga sto nas ne vole, iliti mrze, bilo im je drago sto smo ispali.. mrzim i ja njih, vise nego ikada, ali nikada im takvo sto ne bih pozelio, jer meni liga bez Zesljecara nije zanimljiva, kao ni bez Veleza, Borca.. zaboli me neka stvar sto su im navijaci cetnici, oni imaju navijace i to je dobro za fudbal, Borac je ime koje nesto znaci i zao mi je sto su ispali.. za mene je sport upravo to, sport.. politika me ne zanima i tome nije mjesto na sportskim borilistima

od pocetka su bili neki korektni odnosi izmedju navijaca Slobode i Sarajeva, a ako cemo biti iskreni do kraja, iskljucivo zbog razloga jer su navijaci Slobode imali bas neprijateljske odnose sa navijacima Zeljescara, pogotovo poslije tog famoznog ispadanja Slobode, pisalo se sve i svasta na obje strane.. u prevodu: neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj!

istina da je tako bilo sve do one tekme u Tuzli, ali ta tekma je samo vratila stvari u realnost, a to je da se tuzlaci i sarajlije ne mogu, da se navijaci Slobode i Sarajeva ne mogu.. animozet na relaciji Tuzla-Sarajevo je oduvijek postojao i uvijek ce biti tako! pa i sam sam bio u tim korektnim odnosima, fino diskutovao, bez prepucavanja i mrznje, jer je takva situacija bila, ali nikada nisam krio svoju mrznju prema svemu sarajevskom, no iako je tako, meni nije problem normalno diskutovat' s bilo kime, bio on sarajlija, cetnik, ustasa, navijac ovog ili onog kluba.. s tobom sada diskutujem i ti si primjer onoga sto pisem

dalje, nemoj se pravit' mangup, kao da vi niste psovali.. mene ne zanima sta pise jedan forumas, ili nekolicina njih, oni ne predstavljaju misljenje vecine i kraj price! vas problem je sto procitate jedan komentar i onda se uhvatite toga i krenete da generalizujete.. ti ako imas problem s nekim, onda njemu j sve redom, a ne spominjat' Tuzlu, tuzlake, itd.. u prevodu, ne moras biti kao taj neko.. sto se tice solinasa, pa on psuje i nasim forumasima, prenese ga, takav lik

prcanje je sasvim u redu, ali ako pricamo o bahatosti, zar postoje bahatiji navijaci od onih iz Sarajeva, ili bahatiji gradjani od onih iz Sarajeva, patite od kompleksa vise vrijednosti.. dalje, bahatost navijaca Slobode proizilazi iz zezancije, u manjim slucajevima je neko bahat' kao sto je slucaj kod vas, samo sto ste vi bahati, a mrtvi ozbiljni, jer toboze, gdje ce neko biti bolji od Sarajeva i Zeljescara

mozete vi cestitat' kome hocete, ali vi nemate nikakav odnos s mostarcima, niti sa sirokbrijezanima, za razliku od tuzlaka i zenicana gdje postoji taj animozitet i uvijek ce se naci razloga za neko podjebavanje.. cestitali su i nasi navijaci Zrinjskom, jednostavno su nebitni nama, kao i mi njima, kao sto je slucaj i sa vama, odnosno njima

sto se tice dnevnog reda, odgovor i na to lezi u pasusu iznad.. oni nikada nece doci na dnevni red, jer ne postoji taj odnos sa njima, kao sto postoji sa nekim drugima
ko vas mrzi bolan, da li si normalan ti :urnebes:
vidi ga sto okrece sve na svoju stranu, tipican primjer tz kukanja, vama "bahatost" proizilazi iz zezancije, a nama iz mrznje, kako ti kazes buraz :urnebes:

to oko druge lige i ispadanja u istu je smijesno, podjebavala vas raja jer ste nas optuzivali da smo mi krivi, pa kasnije i Velez a najmanje svoje igrace koji nisu presli centra protiv Slavije. **** vas Zeljo i Nena
Ako se predzadnji pasus odnosi na nas, opet standardan pokusaj spina, prica tipa tuzlaci su najveci patrioti, tuzlaci su sa svima dobri, vi sarajlije niste, niko vas ne voli bla bla bla. kakav pokusaj po ko zna koji put. Ostavite se poredjenja gradova, pogotovo onih daleko nerealnih, i prepucavanja bi se svela na minimum bar na relaciji sa-tz :mrgreen: :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2016, 04:12

izmisli mi pola posta hehe :mrgreen:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 19 maj 2016, 04:17

Chinaglia je napisao/la:izmisli mi pola posta hehe :mrgreen:
nadovezo sam ponesto :lol: :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 maj 2016, 05:15

zagor1987 je napisao/la: On rece kup da osvajate pa truba,nama Dino nista nije rekao vec da se pravi jak tim.al osvoji i titulu i kup ovaj vas nista,toliko.o tome,znaci 2-0 u trofejima i obecanjima plus play of u evropi
Ko je bolan rek'o da osvajamo, ti si baš zagorio. Jesil ti svjestan da je ovo nama druga sezona poslije povratka iz Federalne? I znate vi vrlo dobro al se pravite mangupi (pojedini i jesu mangupi, stvarno nemaju pojma pa bezveze baljezgaju), šta je čovjek rekao, i to tek na polusezoni, da otvoreno idemo na titulu. Kup nije bio u planu, al se i to otvorilo. Jesmo bili blizu titule, jesmo. Kup isto, neplanski. Znači prebačena očekivanja 300% za ovu sezonu. A tek druga sezona, zamisli. I sinoć čovjek govori (al nek ste vi samo vidjeli šta onaj navijač hralja) da se neće na ovome stati, da će učit iz ove sezone, i da ćemo već u sljedećoj također voditi glavnu riječ, ne moraš bit plaho pametan da skontaš šta to znači. Živi bili pa vidjeli ko će gdje završit, a vi i dalje mislite da je ovo vrhunac ove Slobode (koja vas je mlatnula s ovakvim nakaradnim rosterom), nama savršeno odgovara kad nas podcijenite.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

jeremymajstor
Kontakt:

Post Postao/la jeremymajstor » 19 maj 2016, 07:25

Galion je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

Eto ti ces mi govorit sta cu radit. Idi broji osvojene trofeje pred spavanje. LN
HAAHAHAHAHA, nemoj zabolice ga glava.

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 19 maj 2016, 07:47

Ko misli da nam je sezona propala, nek otvori zlatnu kariku i procita da smo se mi tek sljedece godine trebali BORITI za Evropu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.