Da smo sirotinja i nemamo para.joker90 je napisao/la:Titule osvaja ko je naucio?Sta ovo znaci za vas?
Kasno je momci, lahka vam noć bila...do sljedećeg pisanja.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da smo sirotinja i nemamo para.joker90 je napisao/la:Titule osvaja ko je naucio?Sta ovo znaci za vas?
Ako i naredne uspiju ostvariti plasman u pretkola sanjace ne grupnu fazu vec i finale [emoji38]joker90 je napisao/la:Prvi put igraju evropu nakon 40 godina i vec imaju ovakav osjecaj, sta ti je optimizam jarane. [emoji38] Odoh spavati, laku noc ljudi, a i vama Tuzlaci!Rikimaru je napisao/la:Taj osjecaj imam i ja. Ne znam zasto ali jbg.DoeTz je napisao/la: Ma brajto nije sto je moj klub al vjeruj da imam eben osjecaj da ce Sloboda bit prvi bosanski klub koji ce igrat grupnu fazu jednog od ta 2 takmicenja.
Mi smo narod koji vrlo brzo mijenja misljenja,pa prije uzvratne utakmice Kupa Dino je bio heroj kakvog nema na dunjaluku,suprostavio se Azmiru,odjednom Dino odlazi,Dino yebemo ti majku a covjek manje vise ni kriv ni duzan za trenutno stanje u klubu.Covjek vas je slusao i kad je trebao i kad nije.joker90 je napisao/la:A supacko-provokatorske kao sto ti nama Dinu postavljas!dzelllo je napisao/la:Kakve slike @Joker?
Moj @dzelllo ako pocnemo na ovu temu sad, sta je Dino uradio i kako, necu zaspati do 5h.dzelllo je napisao/la:Mi smo narod koji vrlo brzo mijenja misljenja,pa prije uzvratne utakmice Kupa Dino je bio heroj kakvog nema na dunjaluku,suprostavio se Azmiru,odjednom Dino odlazi,Dino yebemo ti majku a covjek manje vise ni kriv ni duzan za trenutno stanje u klubu.Covjek vas je slusao i kad je trebao i kad nije.joker90 je napisao/la:A supacko-provokatorske kao sto ti nama Dinu postavljas!dzelllo je napisao/la:Kakve slike @Joker?
Ako vec hocete nesto konkretno poduzeti,bacajte mu clanske u lice kad ga vidite,bojkotujte utakmice dok je on u klubu,itd.
Tebi je vjerovatno jasno da nece sam odstupit sa trenutnog mjesta u upravi
to nisu moje rijeci, to pisi onome ko tako nesto izgovoriFrancescoTotti je napisao/la:A nasa eto tek zavrsila :rol:
Bajo moj tek sad kad vas ljudi drmnu u europi skontat ces da nisi ni poceo kako treba ;)
tebi je bolje da se isfuras s ove teme, tiho kako si i dosaoGalion je napisao/la:Kamo sreće da prođe 1. pretkolo...
Ne volim ni ja Sarajevo ali stvarno se ne može Sloboda usporedit sa njim, sramotite se samo :silent:
Eto ti ces mi govorit sta cu radit. Idi broji osvojene trofeje pred spavanje. LNChinaglia je napisao/la:tebi je bolje da se isfuras s ove teme, tiho kako si i dosaoGalion je napisao/la:Kamo sreće da prođe 1. pretkolo...
Ne volim ni ja Sarajevo ali stvarno se ne može Sloboda usporedit sa njim, sramotite se samo
nemas veze o cemu se prica i bolje ti je da odes dok te neko nije uzeo na zub
niste bas popularni među sarajlijama
On rece kup da osvajate pa truba,nama Dino nista nije rekao vec da se pravi jak tim.al osvoji i titulu i kup ovaj vas nista,toliko.o tome,znaci 2-0 u trofejima i obecanjima plus play of u evropiChinaglia je napisao/la:Azmir Husic je ispunio sve sto je obecao i ljudi ovdje to znaju cijeniti
za razliku od vas koji ni sami ne znate sta hocete
dok se ne dokaze suprotno, najveci problem FK Sarajeva su navijaci, pa tek onda uprava
nisu vas dzaba prozvali u onom saopstenju
vi Azmira mozete ismijavat' koliko hocete, ali on svoje ciljeve sa Slobodom ostvaruje, za razliku od vas koji najavite sve i svasta, pa na kraju dobijete cunu.. Slobodina prica je tek pocela, to dobro znajte
nadovezo sam ponestoChinaglia je napisao/la:izmisli mi pola posta hehe
Ko je bolan rek'o da osvajamo, ti si baš zagorio. Jesil ti svjestan da je ovo nama druga sezona poslije povratka iz Federalne? I znate vi vrlo dobro al se pravite mangupi (pojedini i jesu mangupi, stvarno nemaju pojma pa bezveze baljezgaju), šta je čovjek rekao, i to tek na polusezoni, da otvoreno idemo na titulu. Kup nije bio u planu, al se i to otvorilo. Jesmo bili blizu titule, jesmo. Kup isto, neplanski. Znači prebačena očekivanja 300% za ovu sezonu. A tek druga sezona, zamisli. I sinoć čovjek govori (al nek ste vi samo vidjeli šta onaj navijač hralja) da se neće na ovome stati, da će učit iz ove sezone, i da ćemo već u sljedećoj također voditi glavnu riječ, ne moraš bit plaho pametan da skontaš šta to znači. Živi bili pa vidjeli ko će gdje završit, a vi i dalje mislite da je ovo vrhunac ove Slobode (koja vas je mlatnula s ovakvim nakaradnim rosterom), nama savršeno odgovara kad nas podcijenite.zagor1987 je napisao/la: On rece kup da osvajate pa truba,nama Dino nista nije rekao vec da se pravi jak tim.al osvoji i titulu i kup ovaj vas nista,toliko.o tome,znaci 2-0 u trofejima i obecanjima plus play of u evropi
HAAHAHAHAHA, nemoj zabolice ga glava.Galion je napisao/la:Eto ti ces mi govorit sta cu radit. Idi broji osvojene trofeje pred spavanje. LNChinaglia je napisao/la:tebi je bolje da se isfuras s ove teme, tiho kako si i dosaoGalion je napisao/la:Kamo sreće da prođe 1. pretkolo...
Ne volim ni ja Sarajevo ali stvarno se ne može Sloboda usporedit sa njim, sramotite se samo
nemas veze o cemu se prica i bolje ti je da odes dok te neko nije uzeo na zub
niste bas popularni među sarajlijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.