Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 18 maj 2016, 23:49

donCorleone1892 je napisao/la:Clyne u rangu Morena, ista ****, koliko je taj frajer ogranicen, jedan od najgorih desnih bekova ubjedljivo. :guz:
Prespavaj burazeru, jutro je pametnije :)

@Sage
Sreća pa nisi noćna :lol:
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 18 maj 2016, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 maj 2016, 23:49

kumkalesic je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Retardirano stvorenje koje se vabi na riječ Moreno je završio što se mene tiče. Od sad ću njegovo prezime upotrebljavati umjesto riječi greška. Kad debil pogriješi 2x u 20 sekundi na početku poluvremena, sve taktike padaju u vodu, a ni sudijino maslo nije za ramazana. Prođe još jedna neuspješna sezona...
Ma ljudi su znali baš svaku njegovu manu u igri, jer je s njima, što bi se reklo, odrastao i naučio igrati fudbal i to su baš brutalno iskoristili u drugom poluvremenu. Još kada dodaš da je na toj strani bio i Toure kao štoper i Coutinho koji je trebao (ponavljam trebao) pomagati Morenu onda je jasno kakva je promaja bila na toj strani i šta nam je Sakho uradio sa svojom glupošću...
No nebitno je sve to sada...najveći je problem kako sada zaspati...i ove tablete za smirenje više ne pomažu...
U prvom poluvremenu je bio stabilan i nisu mu mogli ništa sve dok sam nije sve upropastio, kod prvog gola mu i nije trebala neka pomoć, prošao ga je yebeni bek protivničke ekipe, ako ne možeš na startu poluvremena čuvati beka druge ekipe onda se ispiši iz kluba slobodno, kasnije je samo srljao iz greške u grešku. Coutinha može biti stid, strah me šta teže da ne kažem.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 maj 2016, 23:59

@Sage;

Ne pijem prika...ipak sam ja nekada davno završio i vjersku školu, iako se nisam nikada bavio tim poslom...

@BeyKopites;

Ma ne znam više ni sam šta da mislim i kako da shvatim ovo drugo poluvrijeme o kojem ću vjerovatno dosta razmišljati narednih mjeseci...šta se to desilo sa onih 11 igrača koji su igrali u prvom poluvremenu i kako su mogli ovako da odigraju pred ovoliko navijača koji su došli iz cijeloga svijeta da ih gledaju i nadaju se tom europskom trofeju kojeg čekamo više od decenije...previše je to, a pogotovo ako se zna da smo ga izgubili od momčadi koja nije ni približno finansijski na nivou Liverpoola...al' šta to sada vrijedi kada su nam ljudi uzeli trofej baš ispred nosa...
Joint_fc

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 19 maj 2016, 00:01

i klopp se jadno ponasao,uzeo da davi lalanu i onda izbaci iz igre.Kutinja bezmudnog nije pogledo,kao da je adam jedini bio krivac

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 maj 2016, 00:02

Joj kad sam pis'o za ovog Morena da je jedan od najvecih idiota koji je krocio na zeleni teren. Inteligencija u minusu otkako je dos'o prva tekma protiv Arsenala i sve do danas govorim to i stojim iza toga, jak brz izdrzljiv igrac, al' glup ko ****. Samo ne znam jel' Klopp otvorio sampanjac u svlacionici na poluvremenu jer je nemoguce ovako pasti i odigrati 2 razlicita poluvremena, izasli smo kao da sam vec digli pehar, to mi je nezamislivo da je takav motivator izveo ovako losu ekipu u drugom poluvremenu, a ekipa je pokazala u prvom da moze tako da je i do Kloppa ovdje dosta toga i normalno do idiota iz odbrane Morena i Lovrena koji su primili kroz pishu i ispali kod 2 gola za preokret Seville. Nemam sta zamjerit Kolo Toureu koji je pokupio sve lopte a bilo je gomila. Steta necemo igrat LP dogodine i ne mogu da se pomirim s tim jer smo morali to napraviti imali smo 2 takmicenja na kraju 8. mjesto bez trofeja za Bogu plakat sezona.

Strpljenje je fakat pri kraju, dogodine necemo igrat Evropu, treba odmah ispast iz liga kupa usranog i bacit sve karte na osvajanje Premier lige jer ako to dogodine ne uradimo ne znam kad cemo, bit cemo odmorniji od konkurencije, dobit cemo 100 miliona da se pojacamo, pa vrijeme je vise, kad je onaj Rodgers mogao u sezoni kad nismo igrali Evropu doci na korak do titule, moze i Klopp koji je jaci strateg i moze privuci bolje igrace i pojacanja poceti otpocetka sa pripremama i napast EPL punim gasom sve ostalo je neuspjeh.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2016, 00:11

Rodgers je imao Suareza, Sterlinga, na vrhuncu forme Sturidgea i Coutinho, neumornog Hendersona i Gerrarda koji je sve dopunjavao iskustvom. Sada tim izgleda bezidejno u pojedinim trenucima, pa ne daj Boze da se otislo u produzetke, 3 igraca bi umrla minimalno.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 19 maj 2016, 00:45

Cityu dolazi Guardiola i odma stotinjak miliona za trosenje, ista stvar s Mourinhom u Unitedu a tek Chelsea, Arsenal i ostali. Sad ce neko reci moze Leicester mozemo i mi a moze ali iskreno to se desava jednom u ko zna koliko godina. Ne sjecam se kad sam zadnji put gledao ovako slabu sezonu "jacih klubova".
Uglavnom mislim da je nama top 4 uz neki kup opet glavni cilj jer jednostavno mi nismo klub koji ce dati ko zna koliko miliona za Griezmanna nego cemo kupit Bakambua jeftinije pa se nadat da postane i on zvijer. Opet to je nas Liverpool i to je ono sto nas cini posebnim, suze Gerrarda nakon pobjede protiv Citya ne bih dao ni za jednog placenika na svijetu ali nazalost malo je takvih trenutno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 19 maj 2016, 01:44

Jedina prednost je što svima vjerovatno dolaze novi menadžeri,a Kloppu je druga sezona,samo je to dobro u svemu ovome.Drago mi je što nema evropskih takmičenja sljedeće sezone za nas,vjerujem da će Klopp sve karte baciti na osvajanje titule,mada će stvarno biti teško.Mislim da,ako dođe Goetze i ostane Sturridge,sve je moguće.
Moreno može pakovat kofere,siguran sam da će otići.Em se vraća Joe Gomez,em će se kupiti novi lijevi bek.Brz je Moreno i ima dobar šut,al to je sve.Opet nemate šta krivit igrače,Coutinha su jednostavno zatvorili jer su znali koliko je opasan.Zato Sturridgea nisu,koji je imao još jednu čistu šansu pored gola.Ne možete krivit igrače kad ti čovjek ne svira,ne jedan,nego dva čista penala da ne mogu biti čistija.Znači prvo kod one situacije sa Firminom,čak i da nije udario rukom,moguće da bi bio penal,jer bi onda lopta prošla.Druga situacije kad onaj sa zemlje gotovo kupi loptu,i to u 16 metara,a Firmino protrčava.Znači Firmino ima 1vs1 sa golmanom da je to prošlo,dakle potencijalni crveni karton.Švedsko g*vno nas je pokralo večeras i to je to.Kad tome dodamo kako smo maestralno odigrali prvo poluvrijeme,onda mi je drugo poluvrijeme,iako me malo stid to reći,al' u najmanju ruku sumnjivo.Ne možeš toliko pasti,da nijednog napada više ne organizuješ kako treba i da potpuno prestane onaj presing iz prvog poluvremena.
Napraviti čistku,kupiti bar 3 malo bolja igrača i idemo u bar TOP 3 naredne sezone.Samo strpljivo,ja vjerujem Kloppu.
You'll never walk alone.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 19 maj 2016, 09:04

Pojedince ne mogu nikako shvatiti ovdje. Sinoć ste dopustili da vas Cartman iznervira i to pričom o Liverpulu. Ove sezone se niko na ovom dijelu podforuma ne može pohvaliti svojim uspjehom pa je krenulo masovno ismijavanje drugih, a pojedinci su se upustili u to.
Zar te neko može ubjediti da je Rodgersov Liverpul bolji od ovog Klopovog tebe kao navijača Liverpula koji gledaš 90 minuta svake utakmice? Rodgers je uložio 300 miliona i ništa nije bilo, Klop nije ništa i u 7 mjeseci 2 finala.
Sve je oko Liverpula poznato, bila je strategija ili LP kroz EL ili ništa. Dobili smo ništa i sad lagano se odmarati, igrati utakmice vikendom. Ono sinoć je bila 59. takmičarska utakmica za Liverpul.
Mignoletu 55., Clyne 52., Moreno 50., Can 49., Lallana 49., Firmino 49., Milner 45., Coutinho 45., Lovren 39. pa Klopu je ovo bilo 52. utakmica na klupi Liverpula a tu je samo 7 mjeseci.
Igrači su preumorni, ali opet mi nikad ne kmečimo kao navijači Arsenala. Bilo je i sudijskih grešaka sinoć ali mi smo loši bili i to je kraj priče.
Kocka je bačena

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 19 maj 2016, 12:27

Nakon neprespavane noći reći ću nešto o sinocnoj utakmici u kojoj smo izgorili od zelje za pobjedom ali i neiskustva. Naime u ekipi smo imali 2 iskusna igraca sto je premalo za osvajanje ovakvog tipa trofeja. Naravno to su Milner i Kolo koji su maestralno odigrali utakmicu. Prednja trojka Lallana Cou i Firmino su mladi momci koji po prvi put u svojoj karijeri igraju ovako vazan meč. Od silne želje su izgorili. Sturridge je takodjer takav bio ali u jednom trenutku mu se otvorio prostor i opalio je. Da je tu kojim slucajem bio Coutinho zakivali bi ga u zvijezde.
Odbrana je bila poljuljana. Iskusni kolo toure je na sve nacine pokusavao zaustavljati sevilline napadace i uspio je u tome 100% dobijenih dulea. Lovren je imao 2 kiksa ali je veoma dobro odradio svoj posao. Medjutim. Bekovi. Oni su nas unistili. Posebno moreno koji je bio van terena svih 90 min. Clyne je zatvarao svoju stranu ali ga je takodjer emocija nosila prilikom utakmice te je lovrenu ostavljao masu prostora praveci presing naprijed. Nepotrebno stvarno. Emre Can sasvim solidan i opet neiskustvo.

Dakle mogu samo reci da ce se sve prolivene suze na kraju naplatiti. Klopp je od polovnjaka nesto napravio.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 maj 2016, 12:56

Nisam citao sta se pisalo sinoc i necu, treba nekad i frustracije izbaciti iz sebe sta ima veze.
Sve negativno je vec receno siguran sam u to, ali po meni to što smo ostali bez europe i nije strasno toliko jer to je u ligi naredne sezone velika prednost za liverpool. Nadam se da nece biti nekih ogromnih promjena u ekipi jer bi nam to dalo sansu da od pocetka jako krenemo u ligi dok se ostali favoriti uigraju jer osim tottenhama svi bi mogli praviti dosta promjena u sastavu zbog novih trenera a dosta pojacanja ce se dovoditi tek poslije europskog prvenstva.
Naredna sezona je tek pravi izazov za kloppa jer nema opravdanja za neuspijeh u ligi ako ga vlasnici ispostuju tokom ljeta i dovede par igraca koje zeli. FA Cup ce nam biti takmicenje broj dva i tu treba ocekivati dobar plasman. Sto se pojačanja tice ja nisam nikad vjerovao u to da liga prvaka toliko puno znaci, vidjeli smo bezbroj puta do sad da i timovi koji je ne igraju dovedu dobra pojacanja. Po meni je velika razlika kad si igrac i gledas gdje ces preci je li taj tim vodi klopp ili rodgers... mislim da su nam sanse za dovodenje dobrih igraca porasle dolaskom kloppa.
Spominje se kao nece götze u liverpool ako ne izbore LP, po meni je pravo pitanje koliko on uopste treba liverpoolu i je li pametnije tih 30 miliona uloziti u poziciju na kojoj se potrebnije pojacati.
Po meni sve što je bilo ove sezone nije toliko bitno ako se naredne sezone napokon ne napravi korak naprijed.
You are someone else I am still right here

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 19 maj 2016, 13:21

Jurgen Klop:
52 utakmice
23 pobjede
16 remija
13 poraza
87 datih
58 primljenih
44.23% pobjeda
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 maj 2016, 13:41

Joseph Musker ‏@Musker_LFC 4h4 hours ago
Expect Klopp to be ruthless this summer, between 10-15 players will leave as he shapes his squad. Very interesting transfer window ahead.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 19 maj 2016, 15:12

Ako zaista bude tako onda ništa i od sljedeće sezone jer je 10-15 igrača više nego previše.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 maj 2016, 16:13

Ne treba bkti previse razocaran. Steta je svakako, ali treba izvuci ono pozitivno, a to je ogroman napredak u par mjeseci. Kad je Klopp tek dosao rijetki su pomislili da cemo doci do finala, a evo dosli smo i odigrali 25 min odlicnog fudbala. Ostatak je nazalost bio katastrofalan. Ipak da je Sturridge bio pametniji, znao bi da je u offsideu i imali bi 2:0. Jos ako dodamo i onu odbojku u kaznenom prostoru, mogli smo vrlo lako pobijediti. Nazalost nismo i nema smisla pominjati to vise.
Kao sto sam vec rekao, Klopp je napravio veliki pomak i to u periodu kad je imao ogromnih problema s povredama, i prosjecno utakmicu svaka tri dana. Ovo nije njegov tim i vidjecemo sta ce uraditi ovog ljeta. Dobra stvar je sto, osim igraca, dovodi i strucno osoblje. Pojacanja nam trebaju i nadam se da su se ljudi sinoc uvjerili zasto nam trebaju igraci kao sto je Goetze. Kompletna trojka iza napadaca je nestala na terenu, a sudeci po glasinama, sljedece sezone cemo imati dosta kvalitetnih igraca na tim pozicijama. Ne bih da pisem ko treba ici, a ko ostati, ni koga treba dovesti. Napisano je vec dovoljno, a vjerujem da ce Klopp najbolje zna.
Za kraj jedna paralela. U Rodgersovoj drugoj sezoni nismo igrali evropska takmicenja, a United, City i Chelsea su promijenili trenera.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2016, 16:24

Opet se spominje ta Rodgersova sezona u kojoj je imao vrhunski napad, sa Coutinhom, Hendersonom i Gerrardom iza. Liverpool je tada igrao paklen fudbal i ako se ponovi slična sezona sljedeće godine bi to moglo napokon da kulmunira nekom trofej nagradom. :)

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 19 maj 2016, 16:30

Tih 15 igraca kada se spomene misli se na igrace kojima vec istice ugovor ili su iz rezervnog tima. Pa vec je otisao Rositer, Enriqe a ide i Toure. To su trojica.
Kocka je bačena

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 maj 2016, 17:04

Dodas Teixeiru, Skrtela, Bogdana, Sinclaira, Bentekea, Balotellija i jos par mladih igraca (ne znam tacno imena) i onda shvatis da to i nije tako puno kao sto se cini na prvi pogled.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 maj 2016, 18:30

Šta li će bit sa Caulkerom :think: Sumnjam da će ga Klopp kupovat kad ima Škrtela (možda odlazi ?), Lovrena, Gomeza (pretežno igra beka, jedino ako ga Klopp ostavi na štoperu a kupi novog beka), Leivu, Cana, Lloria, Matipa.

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 19 maj 2016, 18:34

EBSCO je napisao/la:Šta li će bit sa Caulkerom :think: Sumnjam da će ga Klopp kupovat kad ima Škrtela (možda odlazi ?), Lovrena, Gomeza (pretežno igra beka, jedino ako ga Klopp ostavi na štoperu a kupi novog beka), Leivu, Cana, Lloria, Matipa.
Ide on sigurno, doveden je samo na posudbu kada su imali onih problema u 1. mjesecu sa ozljedama stopera, mislim da od tada nije ubilježio niti jedan nastup.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.