Ja shvatam zašto slave, mnogi od njih bukvalno cijeli život su čekali da pobjede FKS. Još duže da izađu u evropu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma dobro je dok Fukare uopste imaju razloga za zivot nakon svega sto te prosli sa Slobodom, smijanje je najmani problem! Zamisli igras najjacu sezonu u svojoj historiji, izbacis sarajevske klubove u kupu dominantno i onda odes Radniku na prangijato i lekciju iz fudbala sa 3 komaada! Pa kako da covjek ne place od smijeha?wobly92 je napisao/la:Pokušavam se nasmijat "forama", ali...![]()
Najsmješnije mi ono kad ih nataknemo 9:2 ukupno u sezoni.
Beduin je napisao/la:To je i moj djed rahmetli govorio mome ocu, a evo i otac mi se uprpio vec.Chinaglia je napisao/la:drugovi, mozda mi za naseg zivota necemo docekat' osvajanje Kup-a, ali moramo vjerovat' da nasa djeca hoce
Ma generalno boli me briga, neka su ta djeca sto prose stala tu. Budu na trgu po citav dan prose. Nasi su kakvi godHigh je napisao/la:Srne vrane su dva-tri smiješna lika, a ovih vaših je hejbet.tuzlak1987 je napisao/la:Nasli se Srni Vrani pricati nesto
Beduin je napisao/la:To je i moj djed rahmetli govorio mome ocu, a evo i otac mi se uprpio vec.Chinaglia je napisao/la:drugovi, mozda mi za naseg zivota necemo docekat' osvajanje Kup-a, ali moramo vjerovat' da nasa djeca hoce
Za rubriku OVO NISU ISTINE !!!Prijedor je napisao/la:Beduin je napisao/la:To je i moj djed rahmetli govorio mome ocu, a evo i otac mi se uprpio vec.Chinaglia je napisao/la:drugovi, mozda mi za naseg zivota necemo docekat' osvajanje Kup-a, ali moramo vjerovat' da nasa djeca hoce
Vjerovatno onaj klub koji ne ovisi o jednom kamiondziji.coelho41 je napisao/la:ko će prije?
Ni ja ne mogu da vjerujem da imaju kompleks, pa jbt nikad nista osvojili nismowobly92 je napisao/la:Znam da ih je Azmir isprsk'o, toliko da im je klub još uvijek u krizi, al da su im se ovoliko kompleksi upalili...
Ko o kome ovdje prica samo, mi imamo 100 puta vise razloga da vas ismijavamo pa kuliramo. A vi se hvatate za nekakve gluposti koje uopste nisu bitne..Evolution87 je napisao/la:Meni je najjace sto se oni tripuju da mi imamo neki kompleks od njih![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.