Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zaboravio si i ovu zajebanciju ubaciti:Thetraphak1921 je napisao/la:Sto ih Sisoje izvara. Hiljadu laznih obecanja..joker90 je napisao/la:Bio bi, steta pa ste luzeri i ne mozete osvojiti!![]()
Stize al u qrcu moj Aze, jedino ako se ti prijavis za neko sisica takmicenje!![]()
Cuvaj pare moj Aze, Slobodu jedino da Dragi Allah preuzme, mogu sta osvojiti!![]()
SLAUF OKO STRUKA I SVI U TUCEPE !
Daj organizujte neki Bajramski i juniore izvedite, mada bi vjerovatno i to u finalu ispustilijeremymajstor je napisao/la:Raja, hajmo da se skupimo mi sa foruma i neka svako da para koliko moze da im kupimo trofej?
Jesi ti onaj sto se boji da cete umrijeti bez osvojenog trofeja ?tuzlak1987 je napisao/la:Samo vi trosite rijeci na Slobodu dok vam Dino tamo sastavlja crne liste i salje ljude da vam tuku navijace
joker90 je napisao/la:Samo jos fali onaj sto gine za klub sa cetka frizurom i Jooooge poceeraj! Niko ko Fukare!
Ja sam otvoreno navijao za Radnik i podrzavao danima prije utakmice. Yebo ti tu evropu, ako mi je Sloboda mora donositi!coelho41 je napisao/la:Sad lafo šprdaju se na Slobodin račun, a kvazihordaši se potajno nadali da će Sloboda osvojit prije početka tekme zbog Evrope, da me hoće podyebavat kakav navijač Zrinjskog ili ne do Bog Radnika ako takav postoji na forumu, nego kako sam došo kući redom Lukavčani mi se na Fejs javljaju i Sarajlije na forumu, a sad se pravo udružili plavi i bordo; Sejo i Seada, Boško i Admira nogometnog svijeta.
Ti si onaj sto je glumio da je navijac Slobode danima, bas me zanima ciji si lazni profilGiancarlo je napisao/la:Jesi ti onaj sto se boji da cete umrijeti bez osvojenog trofeja ?tuzlak1987 je napisao/la:Samo vi trosite rijeci na Slobodu dok vam Dino tamo sastavlja crne liste i salje ljude da vam tuku navijace![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi kada biste u finalu bili sa svojim b timom opet nista ne biste osvojili. Ni jedni ni drugi.pinoglavi je napisao/la:Daj organizujte neki Bajramski i juniore izvedite, mada bi vjerovatno i to u finalu ispustilijeremymajstor je napisao/la:Raja, hajmo da se skupimo mi sa foruma i neka svako da para koliko moze da im kupimo trofej?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.