PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dupla vicesampionska kruna 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Najnetrofejniji klub na svijetu.
Its something..
Its something..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Makar ljudi idu u EL a vi i manijaci na anastazijino punoljetstvo.Evolution87 je napisao/la:Dupla vicesampionska kruna

Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Hoce li dobiti kakav trofej sto igraju evropu prvi put nakon ko zna koliko godina?Rikimaru je napisao/la:Makar ljudi idu u EL a vi i manijaci na anastazijino punoljetstvo.Evolution87 je napisao/la:Dupla vicesampionska kruna![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fedex ko je tebe spomenuo, idi pripremaj se za RG, vidiš da nemaš pojma o čemu govorim i kome govorim.Giancarlo je napisao/la:Ma ti se bubno' necim i sad mene naso zayebavati... Haj prespavaj lagano osmi poraz u finalu, obrisi prasinu sa praznih vitrina JU Gradski stadion Tusanj, pa cemo pricati sutra.wobly92 je napisao/la:Bolan trenera ste bakljama gađali![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ljudi ozbiljno imali doček i proslavu duplog drugog mjesta.... Hahahahahahahaha. No puedo.
Samo Saraj'vo.
Pa vidiš, ima simbolike, Željo pauzira od Europe, Fedex od RG...Dobro je rekao čovjekrodrigo87 je napisao/la:Fedex otkazo ucesce na RG

PitarBordo objašnjeno je već ranije, jedno je izvalit nešto smiješno, drugo je pokušat nazor bit smiješan a ispast ćelovina.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 18 maj 2016, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Steta sto ga nismo pogodili u vugla!
Vidite, to je razlika izmedju vas i nas, vi ste zadovoljni neuspjesima dok mi zemlju okrecemo naopacke kod takvih situacija.
Naravno da nas necete shvatit, kako bi kad imate jedno 15 trofeja manjka
Vidite, to je razlika izmedju vas i nas, vi ste zadovoljni neuspjesima dok mi zemlju okrecemo naopacke kod takvih situacija.
Naravno da nas necete shvatit, kako bi kad imate jedno 15 trofeja manjka

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mirza Basicu nemam pojma kad nisi citirao na koga misliswobly92 je napisao/la:Fedex ko je tebe spomenuo, idi pripremaj se za RG, vidiš da nemaš pojma o čemu govorim i kome govorim.Giancarlo je napisao/la:Ma ti se bubno' necim i sad mene naso zayebavati... Haj prespavaj lagano osmi poraz u finalu, obrisi prasinu sa praznih vitrina JU Gradski stadion Tusanj, pa cemo pricati sutra.wobly92 je napisao/la:Bolan trenera ste bakljama gađali![]()
![]()

1942 1983 2001
Pa stani kako se treba ponasati, dati podrsku nakon poraza ili kritikovati pa cak i pljuvati? Po tebi ni jedno ni drugo nije ispravno.PitarBordo je napisao/la:Reče onaj čiji su napali igrače nakon jednog poraza, a ovi im donesoše najuspješniju sezonu u historiji. Istina bez trofeja, but still.pinoglavi je napisao/la:Pišu oni koji okreću igračima ledja i koji vraćaju članske.
Nad tobom sunce najljepše sja
Basic danas predaowobly92 je napisao/la:Pa vidiš, ima simbolike, Željo pauzira od Europe, Fedex od RG...Dobro je rekao čovjekrodrigo87 je napisao/la:Fedex otkazo ucesce na RGHaman će Bašić izborit RG
PitarBordo objašnjeno je već ranije, jedno je izvalit nešto smiješno, drugo je pokušat nazor bit smiješan a ispast ćelovina.

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Nece dobiti nista, cak ce finale EL izgubiti od Sevilje.joker90 je napisao/la:Hoce li dobiti kakav trofej sto igraju evropu prvi put nakon ko zna koliko godina?Rikimaru je napisao/la:Makar ljudi idu u EL a vi i manijaci na anastazijino punoljetstvo.Evolution87 je napisao/la:Dupla vicesampionska kruna![]()
![]()
![]()

We're so fucked up
Oh god we're so alone
We're so fucked up
Oh god we're so alone
- Evolution87
- Kontakt:
Moramo i mi nekad odmoriti, hocemo rahat na more da odemoRikimaru je napisao/la:Makar ljudi idu u EL a vi i manijaci na anastazijino punoljetstvo.Evolution87 je napisao/la:Dupla vicesampionska kruna![]()
![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Sta oni znaju koji je trosak otici na ino gostovanjeEvolution87 je napisao/la:Moramo i mi nekad odmoriti, hocemo rahat na more da odemoRikimaru je napisao/la:Makar ljudi idu u EL a vi i manijaci na anastazijino punoljetstvo.Evolution87 je napisao/la:Dupla vicesampionska kruna![]()
![]()
![]()

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Poharat ćemo Makarsku. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Ne očekujem da shvatiš. Fali tvom klubu titula i titula da ti to shvatiš moj slani haveru, sad laganini na soni trg slavi drugo mjesto.pinoglavi je napisao/la:Pa stani kako se treba ponasati, dati podrsku nakon poraza ili kritikovati pa cak i pljuvati? Po tebi ni jedno ni drugo nije ispravno.PitarBordo je napisao/la:Reče onaj čiji su napali igrače nakon jednog poraza, a ovi im donesoše najuspješniju sezonu u historiji. Istina bez trofeja, but still.pinoglavi je napisao/la:Pišu oni koji okreću igračima ledja i koji vraćaju članske.

MAKARSKA HERE WE COME!!!
Samo Saraj'vo.
Pa kad shvatis da pljujes i docek i ponasanje protiv Drine ne znas sta bi odgovorio. Vozdra sadPitarBordo je napisao/la: Ne očekujem da shvatiš. Fali tvom klubu titula i titula da ti to shvatiš moj slani haveru, sad laganini na soni trg slavi drugo mjesto.
MAKARSKA HERE WE COME!!!

Nad tobom sunce najljepše sja
Obavezno pones'te pasteta i paradajza. 

We're so fucked up
Oh god we're so alone
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Da nije bilo nikog, ismijavali bi, kad ima doček ismijavaju...
Nek je vas 300-400 protiv Olimpica poslije silaženja s našeg q. za pohvale. Jel tako to rade trofejni i uspješni klubovi. Bra'o
Nek je vas 300-400 protiv Olimpica poslije silaženja s našeg q. za pohvale. Jel tako to rade trofejni i uspješni klubovi. Bra'o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.