FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2016, 21:04

He Torla care :(
Kad se sjetim onog prodora protiv onih svedjana samo... Ono duljevic ne bi mogao ljuxemburzanima uradit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 18 maj 2016, 21:06

Tad se nije imalo para, ali su bili pravi lavovi, bez frizurica i Instagrama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 maj 2016, 21:06

FrancescoTotti je napisao/la:He Torla care :(
Kad se sjetim onog prodora protiv onih svedjana samo... Ono duljevic ne bi mogao ljuxemburzanima uradit
po meni, on je naš zadnji kapiten, sve ostalo je bilo u pokušaju..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2016, 21:08

:nene:
Kauboj Samir

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 maj 2016, 21:09

zlo87 je napisao/la:Istrukcije za pripadnike hz koji odu na more.
-Obavjestenje: Mole se svi pripadnii Hordi Zla da ne idu preko plovaka zbog mogucnosti napada od strane ajkula
-ne izdvajaj se od grupe u vodi
-jedan mora ostat na plazi da ne padnu peskiri
Salje vam brat sutra pozdrave iz Budve :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 maj 2016, 21:10

FrancescoTotti je napisao/la::nene:
Kauboj Samir
on je nešto više od kapitena :mrgreen:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 maj 2016, 21:17

[youtube][/youtube]

azijski običaji meni sasvim ok , proizvođač sladoleda se izvinjava za povećanje cijene od 9 centi
bilo bi lijepo vidjet i ove naše betmene ovako :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2016, 21:20

Ja bi vise volio vidjet da ko samuraji sami sebi oduzimaju zivot zbog sramote.
Ne moraju se meni izvinjavat, samo neka idu .

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 maj 2016, 21:26

Dzeno ni kriv ni duzan izdominirao kao trener u FKS :D Titula prvaka i Kupa sa seniorima i juniorima, i titula prvaka sa kadetima (nezz imal' i Kup za kadete).
Mislim, ima svojih mana, mlad je i naucice, ali smo znali fino odigrati pod njegovim vodstvom. Kao i kod Kodre. Nekad ce Dzeno opet na mjesto trenera, nadam se za 3, 4 godine...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 maj 2016, 21:38

Jel istina, da je mali Fare Handze nazvao Belog(Belosevica) dambo slono :D heheh kad su se vracali iz Bugarske(levskog) ovaj ga(beli) zezo kako ne igra; a ovaj ce njemu šta ceš mi ti pričati eto te s tom harmonikom ko dambo slon :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 maj 2016, 21:40

A sto se tice neigranja u Evropi...velika steta zbog koeficijenta. Ali i zbog para, koje su velike za nase prilike. Dobra stvar da cemo u sezonu krenuti odmorni, nadam se sa novim igracima, pojacanjima, novim ljudima koji ce se pitati za sportski dio u Klubu, eventualno sa novim trenerom - jer se bojim da Hurtic nema iskustvo.
Koliko god ja zelio vjerovati da je dobar, imace slabiju ekipu od Dzene npr. i trener ce morati da izvuce max iz igraca. A ne cini mi se kao takav. Ali, nek' se ovi brinu, sto su placeni za to...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2016, 21:41

Mene iskreno strah za buducnost kluba jbt :|
Nece on propast sigurno, al postat ce(ako vec nije postao) privatna prcija gdje ce glavni cilj bit zaradit sto vise, iz svakog poteza izvuc sto vise para, a gdje ce se u sasvim drugi plan postavit historijske ambicije kluba, zelje navijaca, pa i sami sportski motiv :(

Kusturica je onaj intervju platio i pripremio ga vev unaprijed. Sve je rekao da bi skrenuo paznju sa pravog problema, a to su pojedini ljudi (zna se vec koji).

Nakon te skupstine sumnjam da ce se ista promjenit.
Desava se sve sto je Evander pricao jos prije pola godine kada smo mu svi mi yebavali sve redom. Zarotirat ce pozicije i nastavit po starom. I kako ocekivati nesto.
Ako su usrali deset prijelaznih rokova zasto bi napravili bombastican jedanaesti?

Strah me je

High

Post Postao/la High » 18 maj 2016, 21:45

FrancescoTotti je napisao/la:Mene iskreno strah za buducnost kluba jbt :|
Nece on propast sigurno, al postat ce(ako vec nije postao) privatna prcija gdje ce glavni cilj bit zaradit sto vise, iz svakog poteza izvuc sto vise para, a gdje ce se u sasvim drugi plan postavit historijske ambicije kluba, zelje navijaca, pa i sami sportski motiv :(

Kusturica je onaj intervju platio i pripremio ga vev unaprijed. Sve je rekao da bi skrenuo paznju sa pravog problema, a to su pojedini ljudi (zna se vec koji).

Nakon te skupstine sumnjam da ce se ista promjenit.
Desava se sve sto je Evander pricao jos prije pola godine kada smo mu svi mi yebavali sve redom. Zarotirat ce pozicije i nastavit po starom. I kako ocekivati nesto.
Ako su usrali deset prijelaznih rokova zasto bi napravili bombastican jedanaesti?

Strah me je
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 maj 2016, 21:46

Ludost: raditi istu stvar iznova x puta i očekivati drukčije rezultate
- Albert Einstein :thumbup: :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2016, 21:48

@high
slika

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 maj 2016, 21:48

FrancescoTotti je napisao/la:Ja bi vise volio vidjet da ko samuraji sami sebi oduzimaju zivot zbog sramote.
Ne moraju se meni izvinjavat, samo neka idu .
jbg šta bi oni od prije morali onda :D avion i zabit se u podmornicu :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 maj 2016, 21:52

Vidjecemo sta ce nam donijeti ta famozna Skupstina 10. juna,mada ja ne ocekujem nista to ce biti samo formalnost onako reda radi. Jer Tan logicno ima vecinu u Skupstini i sve sto on odluci i kako kaze to ce Skupstina aminovati nece Skupstina nista osporiti sto je vec planirano,a Kusta nam je vec dao neke naznake kako ce to izgledati. Neke formalne,kozmeticke promjene,ukinuce neke funkcije dodati neke,malo zarotiraj ovako,malo onako,skloni one koji su bili na udaru na neke druge funkcije isturi neke druge face i to je to.
Tako da ja mislim da oni koji se nadaju da ce doci neki novi ljudi i da necemo Hurtica gledati na klupi da se uzalud nadaju.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2016, 21:55

Ama hurtic ce da bude ru kao i dzeno, pet sest kola maksimalno, kad se dokaze da nema pojma kad izgubimo bodova i odmah na pocetku izgubimo trku za bilo kakav trofej smjenit ce se, onda moguce da postave uscuplica ponovo kao 'privremeno' rijesenje pa ce on ostat do kraja pa onda opeet jovo na novo.

A svaki put se pitpisuje novi ugovor ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 maj 2016, 21:56

Neka, neka, i trebalo se ovako nešto desiti... Trebamo se malo spustiti na zemlju... Očigledno neke se stvari moraju popraviti.. Sa ovakom ekipom bi se samo obrukali u Evropi.

Najviše ono što me je nerviralo kod naše ekipe tokom čitave sezone je borbenost. Jedini Benko je konstantno svaku utakmicu ostavljao srce na terenu. Možda 1 ili 2 tekme da se i on utopio u to sivilo ekipe. A onaj igrač od kojeg se najviše očekivalo se zajebavao na terenu (Dulja). Čovjek je bezbroj šansi uprskao. Ne znam šta bi više rekao, osim možda:
MILOŠEEEE VRATII SEEE !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 maj 2016, 21:59

zagorski je napisao/la:Vidjecemo sta ce nam donijeti ta famozna Skupstina 10. juna,mada ja ne ocekujem nista to ce biti samo formalnost onako reda radi. Jer Tan logicno ima vecinu u Skupstini i sve sto on odluci i kako kaze to ce Skupstina aminovati nece Skupstina nista osporiti sto je vec planirano,a Kusta nam je vec dao neke naznake kako ce to izgledati. Neke formalne,kozmeticke promjene,ukinuce neke funkcije dodati neke,malo zarotiraj ovako,malo onako,skloni one koji su bili na udaru na neke druge funkcije isturi neke druge face i to je to.
Tako da ja mislim da oni koji se nadaju da ce doci neki novi ljudi i da necemo Hurtica gledati na klupi da se uzalud nadaju.
tako će samo gore napraviti, ako sljedeći trener ko god bio , bude popio otkaz prije zime biće im pravo veselo.....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, Elddar, fera, kupus army, Posejdon, rimljanin90, Serha i 121 gost.