Kad se sjetim onog prodora protiv onih svedjana samo... Ono duljevic ne bi mogao ljuxemburzanima uradit
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
po meni, on je naš zadnji kapiten, sve ostalo je bilo u pokušaju..FrancescoTotti je napisao/la:He Torla care
Kad se sjetim onog prodora protiv onih svedjana samo... Ono duljevic ne bi mogao ljuxemburzanima uradit
Salje vam brat sutra pozdrave iz Budvezlo87 je napisao/la:Istrukcije za pripadnike hz koji odu na more.
-Obavjestenje: Mole se svi pripadnii Hordi Zla da ne idu preko plovaka zbog mogucnosti napada od strane ajkula
-ne izdvajaj se od grupe u vodi
-jedan mora ostat na plazi da ne padnu peskiri
on je nešto više od kapitenaFrancescoTotti je napisao/la:
Kauboj Samir
[youtube][/youtube]FrancescoTotti je napisao/la:Mene iskreno strah za buducnost kluba jbt![]()
Nece on propast sigurno, al postat ce(ako vec nije postao) privatna prcija gdje ce glavni cilj bit zaradit sto vise, iz svakog poteza izvuc sto vise para, a gdje ce se u sasvim drugi plan postavit historijske ambicije kluba, zelje navijaca, pa i sami sportski motiv![]()
Kusturica je onaj intervju platio i pripremio ga vev unaprijed. Sve je rekao da bi skrenuo paznju sa pravog problema, a to su pojedini ljudi (zna se vec koji).
Nakon te skupstine sumnjam da ce se ista promjenit.
Desava se sve sto je Evander pricao jos prije pola godine kada smo mu svi mi yebavali sve redom. Zarotirat ce pozicije i nastavit po starom. I kako ocekivati nesto.
Ako su usrali deset prijelaznih rokova zasto bi napravili bombastican jedanaesti?
Strah me je
- Albert EinsteinLudost: raditi istu stvar iznova x puta i očekivati drukčije rezultate
jbg šta bi oni od prije morali ondaFrancescoTotti je napisao/la:Ja bi vise volio vidjet da ko samuraji sami sebi oduzimaju zivot zbog sramote.
Ne moraju se meni izvinjavat, samo neka idu .
tako će samo gore napraviti, ako sljedeći trener ko god bio , bude popio otkaz prije zime biće im pravo veselo.....zagorski je napisao/la:Vidjecemo sta ce nam donijeti ta famozna Skupstina 10. juna,mada ja ne ocekujem nista to ce biti samo formalnost onako reda radi. Jer Tan logicno ima vecinu u Skupstini i sve sto on odluci i kako kaze to ce Skupstina aminovati nece Skupstina nista osporiti sto je vec planirano,a Kusta nam je vec dao neke naznake kako ce to izgledati. Neke formalne,kozmeticke promjene,ukinuce neke funkcije dodati neke,malo zarotiraj ovako,malo onako,skloni one koji su bili na udaru na neke druge funkcije isturi neke druge face i to je to.
Tako da ja mislim da oni koji se nadaju da ce doci neki novi ljudi i da necemo Hurtica gledati na klupi da se uzalud nadaju.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Elddar, fera, kupus army, Posejdon, rimljanin90, Serha i 121 gost.