FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imam osjecaj da ce se Dini i Kusti veceras dobro štucati 

Dala bi se povuci analogija izmedju nas i Chelsea.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
FK Sarajevo
Imal gdje onog @benko što me napado kad sam Ordagića spominjo u vrijeme kad je Zvijezda ispala. Šta će nam igrač iz ekipe što je ispala..
EDIT: @zagorski nema šta večeras, DINO YEBEM TI PORODICU!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
EDIT: @zagorski nema šta večeras, DINO YEBEM TI PORODICU!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Makarska ili Neum, šta vi predlažete? 

Sta kazu pitari ne valja Petrovic ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa,pa...
Antaliju...Memara je napisao/la:Makarska ili Neum, šta vi predlažete?
Sabrine mi moje!
A ko nama valja Boga ti??Besic je napisao/la:Sta kazu pitari ne valja Petrovic ?
Skakavac.Memara je napisao/la:Makarska ili Neum, šta vi predlažete?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj ovih Fukara,samo im još fali da krenu sa onom starom navijačkom pjesmom; Mi smo mi smo,mi smo Horde Zla mi smo Horde Zla..
Mogle bi ih Horde tužit za autorska prava i plegijate
Mogle bi ih Horde tužit za autorska prava i plegijate

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Kakav Petrovic,nama treba nas covjek,za kojeg se licno Kusta zauzeo.Besic je napisao/la:Sta kazu pitari ne valja Petrovic ?
Vecina se foruma zauzela do prije 5 dana za istog covjeka. Samo ubi licemjerstvo'.zagorski je napisao/la:Kakav Petrovic,nama treba nas covjek,za kojeg se licno Kusta zauzeo.Besic je napisao/la:Sta kazu pitari ne valja Petrovic ?
ako daju 1 , uzimaju ....al haj ga dajzagorski je napisao/la:Jos sada kad se zatvore bice je8ebo slobodi da dadne gol.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Obradovic je za Bekica tehnicko savrsenstvo! Kako pametno igra momak i gradi loptu, Ameru se odbije 3 metra u prijemu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
jašta radi i Amer ima svilen dodir kad ne igra za nasjoker90 je napisao/la:Obradovic je za Bekica tehnicko savrsenstvo! Kako pametno igra momak i gradi loptu, Ameru se odbije 3 metra u prijemu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje, nećemo niđe.
Lopovi iz kluba ODLAZITE, Edise i Dino, mrš!
Lopovi iz kluba ODLAZITE, Edise i Dino, mrš!
kod nas bi isti biliDenchiNL je napisao/la:jašta radi i Amer ima svilen dodir kad ne igra za nasjoker90 je napisao/la:Obradovic je za Bekica tehnicko savrsenstvo! Kako pametno igra momak i gradi loptu, Ameru se odbije 3 metra u prijemu.

Pyro is not a crime !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hebo Evropu gledaj ovoHigh je napisao/la:Skakavac.Memara je napisao/la:Makarska ili Neum, šta vi predlažete?

Mi na eurosong nemozemo a ne u evropu .... ovo je gotovo ...hvala uprava ....
Tuge ... igrat cemo slj. godine al grupne za opstanak u ligi .... u pm ....na sta spadosmo...
Tuge ... igrat cemo slj. godine al grupne za opstanak u ligi .... u pm ....na sta spadosmo...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Toliko o Husrefu, prekucao ga debeli uzduž i poprijeko! 

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Majestic-12 [Bot], mire971 i 46 gostiju.