HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Hvala FK Željezničaru na čestitci koju je uputio HŠK Zrinjskom povodom osvajanja titule...
Grande Željo...
Grande Željo...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ako ova prokleta kiša, koja nas prati cijelu proljetnu polusezonu na utakmicama u Mostaru, ne natjera da natkrijemo cijelu zapadnu tribinu onda ništa neće...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
I meni je to palo napamet.Utakmica protiv Sirokog na Pecari je najbolji primjer sta znace natkrivene tribine.Ja sam siguran da uprava isto razmislja....PiazzaGrande je napisao/la:Ako ova prokleta kiša, koja nas prati cijelu proljetnu polusezonu na utakmicama u Mostaru, ne natjera da natkrijemo cijelu zapadnu tribinu onda ništa neće...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Hvala FK Željezničaru na čestitci koju je uputio HŠK Zrinjskom povodom osvajanja titule...
Grande Željo...
Zeljo bio i ostao veliki klub,svaka cast,krivo mi je sto nisu preskocili Sarajevo zadnje kolo,nesreca zesca za njih iako su bolji od pitara medjusobno!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Poprilično dobar i objektivan prilog AL Jazeere Balkans o tituli HŠK Zrinjskog.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sluzbeno u prosjeku imamo 2546 gledatelja na domacim tekmama.Slijedece sezone idemo na 3000 iako po meni kad se uzme u obzir da zene imaju slobodan ulaz ,pa onda oni sto se puste dzaba (dvoje na jednu kartu itd) vec je prosjek oko 3000 milje .S obzirom na infrastrukturu i opcenito stanje u gradu i drzavi ovoi je za sada ok.Sa natkrivanjem tribine idemo na 3500 .
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Imamo mi preko 3 prosjek sigurno,ovi izvsaveza nisu vjerodostojni,najveca posjeta po njima ove sezone protiv Sarajeva 5000,a na Sirokom bilo bruku vise ljudi,kao i protiv Veleza,sad zadnju stavili 3000,a samo na zapadnoj bilo vise od 3500,al znamo mi i treba tezit da bude 4,uz bolju ligu,uvjetniji stadion i malo srece sa vremenom bit ce 

Mi smo klub koji se digao iz pepela priije 20-ak i kusur godina.Zivotarili smo onih 10-12 godina poslije rata a sada vec klub ima i glavu i rep.Polako sticemo reputaciju u regiji a u BiH smo vec u samom vrhu.S obzirom na ozracje u kojem egzistiramo treba biti zadovoljan ali i nastaviti ovim tempom i za par godina tribine ce biti pretjesne.Vec u srpnju ce gorjeti pod BBHum94 je napisao/la:Imamo mi preko 3 prosjek sigurno,ovi izvsaveza nisu vjerodostojni,najveca posjeta po njima ove sezone protiv Sarajeva 5000,a na Sirokom bilo bruku vise ljudi,kao i protiv Veleza,sad zadnju stavili 3000,a samo na zapadnoj bilo vise od 3500,al znamo mi i treba tezit da bude 4,uz bolju ligu,uvjetniji stadion i malo srece sa vremenom bit ce

Čestitke na tituli dečki,sasvim zasluženo.Puno sreće u žrijebu i da napravite korak više.
Radujem se sljedećoj sezoni..biće opasno u vrhu

Radujem se sljedećoj sezoni..biće opasno u vrhu

Željezničar iz metropole!
Jako lijepo drustvo

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Gogo pozvan u A reprezentaciju 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ocekivano , i to iz vise razloga ali u svakom slucaju zasluzeno.Lillard je napisao/la:Gogo pozvan u A reprezentaciju

Hum94 je napisao/la:Jako lijepo drustvo![]()

Čestitke Gogi, ovo će mu značajno pojačati cijenu...Nadam se i debiju uskoro. 

Od jučer.
Sezonu u kojoj su osvojili četvrti naslov prvaka Plemići su zaključili fotografiranjem s osvojenim peharima na stadionu, a na zasluženi odmor, koji će trajati do 10. lipnja, otišli su nakon zajedničkog ručka u restoranu Del Rio

Sezonu u kojoj su osvojili četvrti naslov prvaka Plemići su zaključili fotografiranjem s osvojenim peharima na stadionu, a na zasluženi odmor, koji će trajati do 10. lipnja, otišli su nakon zajedničkog ručka u restoranu Del Rio

Zna li se kad počinju pripreme za Europu ?
-
Čestitke Gogi...
Okupljanje naših je 10.06....prva tekma je 12.07...
Zna li netko šta je bilo sa ovim našim kadetima, samo ih sedmoro otišlo na tekmu sa Sarajevom?!?!
Zna li netko šta je bilo sa ovim našim kadetima, samo ih sedmoro otišlo na tekmu sa Sarajevom?!?!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Nisu im izišli u susret iz nsbhPiazzaGrande je napisao/la:Čestitke Gogi...

-
Danko Šulenta:
-U ovom trenutku Zrinjskom ne treba ništa, jer govorimo o najboljoj momčadi u BiH koja je do naslova prvaka stigla porušivši mnoge rekorde, a naš cilj je da i u sljedećoj sezoni budemo na toj razini te da pokušamo osvojiti novi naslov prvaka. Kao što sam već rekao, odlazaka će sigurno biti, možda će nas napustiti i neki igrači koji su imali vrlo važnu ulogu u osvajanju naslova prvaka, ali Zrinjski će sigurno opet imati momčad koja će se boriti za titulu...
– Ono što također mogu potvrditi, jest da ćemo sigurno smanjiti sredstva koja izdvajamo za prvu momčad, ali da ne bude zabune, to sigurno ne znači da ćemo biti slabiji. Istina, slažem se da nam je širina kadra donijela naslov prvaka, ali jednostavno moramo biti još odgovorniji nego što jesmo, odnosno, ne možemo sebi dozvoliti luksuz da pod ugovorom imamo igrače koji ne igraju...
-U ovom trenutku Zrinjskom ne treba ništa, jer govorimo o najboljoj momčadi u BiH koja je do naslova prvaka stigla porušivši mnoge rekorde, a naš cilj je da i u sljedećoj sezoni budemo na toj razini te da pokušamo osvojiti novi naslov prvaka. Kao što sam već rekao, odlazaka će sigurno biti, možda će nas napustiti i neki igrači koji su imali vrlo važnu ulogu u osvajanju naslova prvaka, ali Zrinjski će sigurno opet imati momčad koja će se boriti za titulu...
– Ono što također mogu potvrditi, jest da ćemo sigurno smanjiti sredstva koja izdvajamo za prvu momčad, ali da ne bude zabune, to sigurno ne znači da ćemo biti slabiji. Istina, slažem se da nam je širina kadra donijela naslov prvaka, ali jednostavno moramo biti još odgovorniji nego što jesmo, odnosno, ne možemo sebi dozvoliti luksuz da pod ugovorom imamo igrače koji ne igraju...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
PO meni je bilo ovo ocekivano sto Sula kaze,trebamo imat jedno 18-19 ekstra igraca ,i 7-8 nasi juniora,glupo je placat dobre igrace sa visokim ugovorom da ti sjede na tribinama !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.