19FKS46 je napisao/la:A sta kazes na Selimovic + Bulic = DreamKURAC ???Zukanovic je napisao/la:Selimovic + Husaric = Dreamteam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
19FKS46 je napisao/la:A sta kazes na Selimovic + Bulic = DreamKURAC ???Zukanovic je napisao/la:Selimovic + Husaric = Dreamteam
Sve mu diraj, samo u Bulice ne! I potpisane dresove koje dobije od igraca. khm khm19FKS46 je napisao/la:A sta kazes na Selimovic + Bulic = DreamKURAC ???Zukanovic je napisao/la:Selimovic + Husaric = Dreamteam
djesi bebooooooZukanovic je napisao/la:Prije molis me da ti sve kazem sta znam, sada pravis se budala.![]()
nemojte ga prozivat postat će BullyćZukanovic je napisao/la:Samo ti pricaj ja znam istinu. Cezar, Emerson, Kramar, Deni, Harba, Duljevic, Stepanov i ostale su na mojoj strani.
I sada samjoker90 je napisao/la:Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.
Revidiraj cijene na TM ako imalo obraza imas.Zukanovic je napisao/la:I sada samjoker90 je napisao/la:Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.jesam ja kriv sto igrac ne dolazi u klub? svaki igrac koji sam reako bio je iu igri. Bulic je samo za Kramar "kriv" nista vise. ja ne znam sto lazes. ja i jos jedan (ne znam koje bio) nesto nije moglo i ja otisao. ali to i ti znas, ne znam sto pricas neku glupost.
ali ova tema nije za javnost zato ne treba vise nastaviti.
[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:Osmijeh sa lica ne skida covjek, ljuuubi majka dijete svoje sretno!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hamagara, johntravolta123, N3R3D, riki46, SHZ82, supervizor, Venom i 41 gost.