Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
joker90 je napisao/la:Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.
I sada sam jesam ja kriv sto igrac ne dolazi u klub? svaki igrac koji sam reako bio je iu igri. Bulic je samo za Kramar "kriv" nista vise. ja ne znam sto lazes. ja i jos jedan (ne znam koje bio) nesto nije moglo i ja otisao. ali to i ti znas, ne znam sto pricas neku glupost.
ali ova tema nije za javnost zato ne treba vise nastaviti.
joker90 je napisao/la:Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.
I sada sam jesam ja kriv sto igrac ne dolazi u klub? svaki igrac koji sam reako bio je iu igri. Bulic je samo za Kramar "kriv" nista vise. ja ne znam sto lazes. ja i jos jedan (ne znam koje bio) nesto nije moglo i ja otisao. ali to i ti znas, ne znam sto pricas neku glupost.
ali ova tema nije za javnost zato ne treba vise nastaviti.
Revidiraj cijene na TM ako imalo obraza imas.
Radovac skuplji od Armina Hodzica,jes dobar ti u glavu?