Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
pa da..juve il arsenal..al oni su uzeli chamaxa...tako da...
juve je jedina realna opcija....city moze..al u pitanju su onda neke druge stvari...
juve je jedina realna opcija....city moze..al u pitanju su onda neke druge stvari...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
dzeko poslusaj mene, arsenal, manchester u. ili bajern. nista drugo nemoj, nevalja.
Ali odakle ti to da mu je juventus drag???? To niklada nije izjavio, a vi juventusovci stalno ponavljate navija za milan a juventus mu je drag 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma samo City može dati 40m za Džeku, ostali su normalni 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nek ostane u Wolfsburgu, pa nek zabije par 3 gola i postane njihov najbolji strijelac u istoriji. Tako će skinuti Diega Klimowicza i zacementirati mjesto kao najbolji koji je igrao u ovom klubu. Uostalom, dokle god je on tamo sa Misketom, reprezentacija neće ispaštati, a svakako ima dovoljno novca od ovog ugovora, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Evil Genius
- Kontakt:
konacno neki glas razuma . . .Monolog je napisao/la:Ma nek ostane u Wolfsburgu, pa nek zabije par 3 gola i postane njihov najbolji strijelac u istoriji. Tako će skinuti Diega Klimowicza i zacementirati mjesto kao najbolji koji je igrao u ovom klubu. Uostalom, dokle god je on tamo sa Misketom, reprezentacija neće ispaštati, a svakako ima dovoljno novca od ovog ugovora, tako da...
ostanak u wolfsburgu nije nimalo losa opcija ako uzmemo u obzir da je tamo 'glavni' igrac, da iza sebe ima misketa i da ce vjerovatno zabijat 5, 6 golova vise nego sto bi zabijao prelaskom u bilo koju drugu ligi (italija, engleska) . . . isto tako bundesliga svake godine napreduje i wolfsburg s novim trenerom (u cije sposobnosti ne zelim da ulazim) i uz par pojacanja (za koje imaju novca) se moze ukljucit u borbu za europu i u takvoj ekipi sa edinom kao vodjom i najboljim igracem (on to svakako jeste) nasa reprezentacija moze biti samo na dobitku . . nemojte me pogresno razumit ne kazem sad da sam striktno za to da ostane u wolfsburgu al' realno gledano to nije los izbor kako vecina forumasa ovdje tvrdi, doduse postoji i druga strane ove price a to je da je vrlo moguce da recimo wolfsburg odigra i goru sezonu od prethodne al' boze moj . . . ovako se samo stvara nevjerovatan pritisak na edina kojemu je fakticki od strane javnosti i medija nametnuto da 'mora' napustit wolfsburg
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- majestic24
- Kontakt:
Nije ni Miske vise ono sto je nekada bio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, naravno da nije, ali kada uzmeš u obzir 3 trenera u 2 godine, vidiš da je to potpuno razumljivo. Kod Magatha se sve vrtilo oko njega, kod Veha je "lutao", jer mu dotični nije pronašao pravu poziciju, da bi tek kod Kostera opet hvatao pravu formu. Sve u svemu, ni ove sezone nije razočarao(mislim da je bio 2. asistent lige), ali jeste bila nešto slabija u odnosu na prethodnu.majestic24 je napisao/la:Nije ni Miske vise ono sto je nekada bio
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:

Hoce covjek sa Del pierom da igra kako sam rece....valjda ce mu se ispunit zelja da igra sa ADP i da nauci ponesto od najveceg

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
Hoce covjek sa Del pierom da igra kako sam rece....valjda ce mu se ispunit zelja da igra sa ADP i da nauci ponesto od najveceg
"I'm proud that i'm Juventino.I love these colours and everything that has to do with it"-Alessandro Del Piero,living legend of Juventus
ma **** ja tebe glupa , ooo pa vi juventusovci ste stvarno supci , covjek voli milan i nece u juve i kakav aleks
"I'm proud that i'm Juventino.I love these colours and everything that has to do with it"-Alessandro Del Piero,living legend of Juventus
ma **** ja tebe glupa , ooo pa vi juventusovci ste stvarno supci , covjek voli milan i nece u juve i kakav aleks
- sarajlija89
- Kontakt:
EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Hoce covjek sa Del pierom da igra kako sam rece....valjda ce mu se ispunit zelja da igra sa ADP i da nauci ponesto od najveceg
hahahha

i sta si ovo citiro..del piera ili mene

Evo ovi na tf povecali vrijednost s 25 na 30 miliona za Dzeku
http://transfermarkt.de/de/edin-dzeko/p ... 28396.html
http://transfermarkt.de/de/edin-dzeko/p ... 28396.html
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Dzeko ce nazalost ostani gdje i jeste zbog prokletog Wolfsburga! 
To svi trebamo prihvatiti i pomiriti se sa tom cinjenicom.

To svi trebamo prihvatiti i pomiriti se sa tom cinjenicom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
transfer market nista ne znaci.. sta se uprave izmedju dva kluba dogovore tako i bude.. mogu oni izmisljati cjene do sutra.. 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Ljepota, ponovo trpanje Eintrachtu, Hoffenheimu, ali sada će i St. Pauli i veliki Kaiserslautern osjetiti moć dijamanta!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma ovako je bolje,vec smo zakljucili da ce ostati u Wolfsburgu,a ako sta bude od transfera i bolje je a ako ne onda bodriti ponovo vukove barem do liga europe
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ako ostane sam je kriv, jer covjek je totalno izgubljen u svojim izjavama. Prica kao neko djete. A ovaj Redzepagic ili kako se zove je prica za sebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ej jesu sa ovim vijestima, pa nigdje ni spomena dzeke na stranici manchester city-ija, ni prije ni sada, ma ni spekulacija, a oni italijani neke vijesti bombaju! c c c
@adom
praksa vecine klubova je da na svojim oficijelnim stranicama objavljuju samo zavrsene ugovore... Njihove namjere, te spekulacije i pregovore ces rijetko kada naci na nekoj oficijelnoj stranici... obicno nije u interesu kluba da se o tome toliko javno prica
praksa vecine klubova je da na svojim oficijelnim stranicama objavljuju samo zavrsene ugovore... Njihove namjere, te spekulacije i pregovore ces rijetko kada naci na nekoj oficijelnoj stranici... obicno nije u interesu kluba da se o tome toliko javno prica
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)