FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da taj sportski segment proradi kako treba i sa pravim ljudima...
[url]http://sc.****/vijesti/napadac-borca-imao-platu-od-4-500-km-a-nije-postigao-niti-jedan-pogodak/111629[/url] Jovic milju i pol platu imao a isteko mu ugovor,povrjeđen je ,sad ne znam koliko dugo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Psihički se pripremiti za narednu sezonu, manje će vam padati neke teške stvari. 

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ali definitivno nakon ovog svega najjači šamar u facu je Kustin intervju pod naslovom "Moramo pojačati sportski segment" i sumiranje svega do sada u "splet nesretnih okolnosti"... Toliko bježanje od odgovornosti ni u SDA nije zapamćeno. 

Samo Saraj'vo.
Elokventni Kusturica i klišetizirana seljačka priča. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A fkt ja nisam procitao ni jedan dio intervjua u kome je bio samokritican ili da je preuzeo odgovornost. Samo ono kao lafo nekakvo izvinjenje navijacima...
Pa kod njih je pek'o zanat.PitarBordo je napisao/la:Ali definitivno nakon ovog svega najjači šamar u facu je Kustin intervju pod naslovom "Moramo pojačati sportski segment" i sumiranje svega do sada u "splet nesretnih okolnosti"... Toliko bježanje od odgovornosti ni u SDA nije zapamćeno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako vam je utjeha povezivat ce nas sa Arsenalom
Ode i Harba...
Već je u Češkoj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- trunks1946
- Kontakt:
dje cetrunks1946 je napisao/la:Ode i kallasi ....
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dušan Hodžić, “turbo” bek bijeljinskog Radnika mogao bi pojačati FK Sarajevo. Možda?
Igrač je raspoložen, ali i menadžer ima svoje računice. Menadžer, je iskusan „igrač” . Admir Husarić, koji godinama snabdijeva najbolje klubove svojim igračima. Skoro da nema premijerligaša u kojem nema „Husarinih” igrača.
– Ko plati više, dobit će Hodžića, a on je prvoklasni igrač. Pravo pojačanje za Sarajevo ili Zrinjski – kaže Husarić
Ublehooooooooooooooooooooo
Igrač je raspoložen, ali i menadžer ima svoje računice. Menadžer, je iskusan „igrač” . Admir Husarić, koji godinama snabdijeva najbolje klubove svojim igračima. Skoro da nema premijerligaša u kojem nema „Husarinih” igrača.
– Ko plati više, dobit će Hodžića, a on je prvoklasni igrač. Pravo pojačanje za Sarajevo ili Zrinjski – kaže Husarić
Ublehooooooooooooooooooooo
Selimovic + Husaric = Dreamteam
Ode i Duljevic...
Dreamteam za malverzacije,hohstaplerstvo,ugradivanje u ugovore igraca itd....Zukanovic je napisao/la:Selimovic + Husaric = Dreamteam
Nastavite niz...

- trunks1946
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A sta kazes na Selimovic + Bulic = DreamKURAC ???Zukanovic je napisao/la:Selimovic + Husaric = Dreamteam
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], KarloIvandic, riki46, tajsamja i 28 gostiju.