Mislim da je bila rasprava na forumu i da sampion dobije 20.000 maraka. Tako nesto. Neka me netko ispravi ako grijesim.tale07 je napisao/la:Da li neko zna da li kod nas sampion lige i kupa od saveza dobije ikakve pare ?
Znam za ono sto se dobije od UEFE, al interesuje me bas od saveza.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za kup pobjednik dobija 30.000KM, a finalista 20.000KM, plus i zlatne medalje i 2 trofeja (1 trajni i 1 prelazni).
Za ligu ne piše ništa osim također pehara (ista situacija kao i za kup) i 45 zlatnih medalja.
Ima i nagrada za Fair Play
Za osvojeno prvo mjesto u Fair-Play-u klubu pripada pehar koji dodjeljuje Nogometni/Fudbalski savez BiH, kao i novčana nagrada u iznosu od 5.000 KM (pet hiljada konvertibilnih maraka).
Za ligu ne piše ništa osim također pehara (ista situacija kao i za kup) i 45 zlatnih medalja.
Ima i nagrada za Fair Play
Za osvojeno prvo mjesto u Fair-Play-u klubu pripada pehar koji dodjeljuje Nogometni/Fudbalski savez BiH, kao i novčana nagrada u iznosu od 5.000 KM (pet hiljada konvertibilnih maraka).
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pobednik kupa 20000 KM, finalista 10000 KMSignore je napisao/la:Mislim da je bila rasprava na forumu i da sampion dobije 20.000 maraka. Tako nesto. Neka me netko ispravi ako grijesim.tale07 je napisao/la:Da li neko zna da li kod nas sampion lige i kupa od saveza dobije ikakve pare ?
Znam za ono sto se dobije od UEFE, al interesuje me bas od saveza.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Osvajac kupa dobija 30 hiljada, a troskovi onome ko dođe do finala, mislim, prelaze 100 hiljada.
Ako Sloboda osvoji Kup, dat će im 1.000 KM, a sutrašnji dan proglasit će neradnim u cijeloj Tuzli. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledam sad ovu tabelu utakmica u proljećnom dijelu sto su se igrale (znači samo od februara, ne i ona tri proljećna kola što su se igrala jesenas)...

Radnik je uzeo samo 10 bodova, čisto sumnjam da može dobiti Slobodu sudeći po ovome.
Velež je sramotan samo 1 bod uzeo i to Čeliku kad mu više nije trebalo ni za šta.

Radnik je uzeo samo 10 bodova, čisto sumnjam da može dobiti Slobodu sudeći po ovome.
Velež je sramotan samo 1 bod uzeo i to Čeliku kad mu više nije trebalo ni za šta.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tek kada ovu tabelu vidim, shvatim koliko katastrofalnu polusezonu smo mi odigrali. Mislim na onu prvu naravno..Hellas je napisao/la:Gledam sad ovu tabelu utakmica u proljećnom dijelu sto su se igrale (znači samo od februara, ne i ona tri proljećna kola što su se igrala jesenas)...
Yebo nam pas mater.
-
A možda je i neće dobit možda će biti 0-0 pa tako da osvoje ili će možda 1-1 da bude pa penaliHellas je napisao/la:Gledam sad ovu tabelu utakmica u proljećnom dijelu sto su se igrale (znači samo od februara, ne i ona tri proljećna kola što su se igrala jesenas)...

Zadnja izmjena: ultra gitano, dana/u 18 maj 2016, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li neko onaj broj zutih/crvenih po ekipama? Neko je to postavljao prije neka 2 mjeseca.
Jedan grad, jedna ljubav!
Došli ljudi iz Mostara sa sedam fudbalera/nogometaša u Sarajevo!? 

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 maj 2016, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Odlična posjeta u Bijeljini, ima nade... 

Ma kadeti FKS bi bili prvaci da je Zrinja izveo i 15 igraca, ko god je malo pratio njihove igra ove sezone zna da su strasna ekipa tako da bi kako god okrenes i bili prvaci. Doduse ovo sa Zrinjom i jeste malo cudno, da je Drina ili neko pa hajde ali to bi oni mogli da objasne najbolje.Mancini je napisao/la:Došli ljudi iz Mostara sa sedam fudbalera/nogometaša u Sarajevo!?
Sloboda izgleda ostaje bez ijednog trofeja ove sezone.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Haj sto oni ostadose bez trofeja to smo navikli, ostadosmo mi bez europe 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Dominacija Radnika na terenu i na tribinama...
-
Prije dva dana upućeno savezu iz HŠKZ da se utakmica odgodi za vikend pošto se nije mogla sastavit momčad za danas i ovi iz nsbh odbiliRooney88 je napisao/la:Ma kadeti FKS bi bili prvaci da je Zrinja izveo i 15 igraca, ko god je malo pratio njihove igra ove sezone zna da su strasna ekipa tako da bi kako god okrenes i bili prvaci. Doduse ovo sa Zrinjom i jeste malo cudno, da je Drina ili neko pa hajde ali to bi oni mogli da objasne najbolje.Mancini je napisao/la:Došli ljudi iz Mostara sa sedam fudbalera/nogometaša u Sarajevo!?

http://www.h.ercegovina.info/vijesti/sp ... #news_viewRooney88 je napisao/la:Ma kadeti FKS bi bili prvaci da je Zrinja izveo i 15 igraca, ko god je malo pratio njihove igra ove sezone zna da su strasna ekipa tako da bi kako god okrenes i bili prvaci. Doduse ovo sa Zrinjom i jeste malo cudno, da je Drina ili neko pa hajde ali to bi oni mogli da objasne najbolje.Mancini je napisao/la:Došli ljudi iz Mostara sa sedam fudbalera/nogometaša u Sarajevo!?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kreteni iz saveza. Ne brinu o premijer ligi a da brinu o omladinskim ligama...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Ma ja Sarajevo je prvo to se znalo, ali opet bolje da se odigralo do kraja pošteno, ali eto ove glavonje iz saveza očito se njima veoma žuri da šta prije sva takmičenja u BH nogometu završeFrancescoTotti je napisao/la:Kreteni iz saveza. Ne brinu o premijer ligi a da brinu o omladinskim ligama...

-
Ma kad je tako, nisu onda trebali dolaziti nikako na utakmicu...
A i ovaj portal romaroma ba je mogao provjeriti što je u pozadini ove bizarne situacije a ne odmah olako donositi zaključak kako je riječ o sramotnoj odluci Zrinjskog i nepoštivanju protivnika...
A i ovaj portal romaroma ba je mogao provjeriti što je u pozadini ove bizarne situacije a ne odmah olako donositi zaključak kako je riječ o sramotnoj odluci Zrinjskog i nepoštivanju protivnika...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
SlažemPiazzaGrande je napisao/la:Ma kad je tako, nisu onda trebali dolaziti nikako na utakmicu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.